Aktualizace Zune Software na novou verzi 4.7.1404.0
Zune je nyní v nové verzi 4.7.1404.0
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Aktualizace Zune Software
Ano nějáká aktualizace to byla. Otázkou je jaká, protože se se verze (4.7.1404.0) Zune Softwaru nezměnila.
Aha.Ani jsem si nevšiml,jenom něco proběhlo 
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Máte možnost vybrat v zune social, marketplace? Já tam mám pouze quickplay a collection.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
To protože nepoužíváte plně odevřený Zune. To uděláte tak že půjde do nastavení ovládacích panelů > oblast a jazyk > místo > a tady to přepněte na něco z US nebo UK po té by se vám měl odevřít plnej Zune ;) (platný návod pro Windows 7 a Windows Vista)
Přesně tak, popisoval jsem to v tomto návodu.
Microsoft update-oval 2 dll subory (tym sa verzia zmenila, samotnemu Zune vsak zostala povodna), ktore su nutne na spravnu zalohu OS. Logika update-u je rovnaka ako u iOS. Najprv zaloha systemu, potom update.morro wrote:Ano nějáká aktualizace to byla. Otázkou je jaká, protože se se verze (4.7.1404.0) Zune Softwaru nezměnila.
Microsoft k tomuto Zune update vydal aj KB.
Viac info najdete na wpcentral.com
Arnie
-- doplnění předchozího příspěvku (stř úno 09, 2011 2:05) --
Update prebieha dvomi sposobmi. Bud cez sluzbu Windows Update (ktora moze byt automaticka), alebo manualne vynutena v settings v Zune aplikacii.pinhead wrote:Aha.Ani jsem si nevšiml,jenom něco proběhlo
Arnie
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Trophy
Možná se mi to zdá, ale přijde mi zune o mališko plynulejší..
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Nezdá, start je teď rychlejší a používání trošku taky.
Nezda sa Ti to
Drviva vacsina ludi pozoruje zrychlenie Zune.
Taky mám pocit, že je Zune o něco rychlejší. Nejprve jsem si myslel, že se mi to jenom zdá, ale když tady čtu i reakce ostatních, tak to bude pravda 
takze zadna prevratna zmena :(
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Převratnou změnou by se dalo nazvat i to zrychlení Zune. V poslední době má Microsoft nějaký nebývalý zvyk co nejvíce věci zrychlilt (WP7, Zune, W7 oproti Vistám...) až mě to překvapuje
Ovšem že by Zune byl nějak příjemný k RAMce se mi nezdá (150MB po chvíli používání), ale k paměti není přívětivá žádná Silverlightová aplikace (viz Seesmic Desktop).
Jasný no, máš pravdu, že je všechno fakt svižný a k Zune bych asi ani nemel co vytknout.Snad jen zvlastni podpora MP3, kde mi to nejake vidi a nejake ne... a pak zmateny interface ... obcas nevim jestli jsem na PC nebo na Omnii ... asi byc to slo vyresit lip
Mám problém přihlásit se v PC do Zune. vše vidím i Marketplace, ale vždy mi to při potvrzení Sign In píše, že mám buď změnit Location v PC nebo nastavit v Live ID US. Přitom jak v PC, tak v Live mám nastaveny Spojené státy. Samozřejmě z mobilu se do Markeplace dostanu, ale rád bych i z PC. Nevíte někdo, v čem může být problém? Díky.
Připravujeme pro vás český překlad více info:
http://www.mobil-cestiny.cz/content.php ... .1404.0-CZ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mobil-cestiny.cz/content.php ... .1404.0-CZ" onclick="window.open(this.href);return false;
Super,to je velmi dobrá zpráva.Děkuji a už se moc těším.
pardón za trošku OT: nedalo mi to a zune som vyskúšal u seba na pc, bez live účtu, proste len ako mediálny prehrávač a celkom mi padol do oka 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Hodina "H" nastala a je tu pro zune cestina,takze vsichni komu vadi anglictina stahujte po registraci.Hlavne respektujete prani autora a cestinu nikam jinam nesirte a nevkladejte