Vývojáři to mají jednoduché - když chtějí do svého WP7 zařízení nainstalovat vlastní program, mohou k tomu využít nástroj dodávaný s vývojářským balíkem aplikací. Běžní uživatelé však díky nové utilitě XAP Installer z dílny Xda-developers mohou po odemčení telefonu skrze ChevronWP7 instalovat libovolné homebrew aplikace také (soubory s příponou .XAB, což je obdoba .CABu z Windows Mobile). Jednou z prvních homebrew aplikací pro WP7 je neoficiální Google Maps.
Pokud myslíš nadcházející oficiální wp update, tak telefon zamykat nemusíš, ovšem po updatu už chevron fungovat nebude, neboť MS tuto díru v sysému opravil.
Bohužel, mám problém s instalací XAP aplikace. Vše je v pořádku - telefon odemčen, Zune spuštěn, Airplane Mode nastaven a když spustím XAP soubor a dám Install, objeví se hláška:
Multi-XAP installer
Na Xda-developers se objevila nová utilita s názvem Multi-XAP installer, která zvládne instalovat několik xap souborů najednou. Fungovat by měla s odemčenými telefony všech značek. Pro spuštění je nutné mít na PC nainstalované Windows Phone 7 SDK a .NET 4.0 Framework.
neviete v com moze byt chyba, ked spustim program, a zakazdm hodi program prestal pracovat spravne a ukonci sa ... maximum mozem dat vyhladat problem, ale nenajde nic :(
Abych mohl instalovat aplikace do moilu potřebuji XapInstaler nebo MultixapInstaler a nebo také Developer Tools. A to je vše? Není potřeba propojit mobil s PC pomocí nějakých dalších programů? Najde si XapInstaler připojený mobil sám? Zkoušel jsem to na Windows XP a hodilo mi to hlášku, že mám spojit mobil s PC pomocí Active Sync. Teď to teda chci zkusit na druhém PC s Windows 7.