HX4700 - wifi síť

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Post Reply
Dragokazov
nováček
nováček

HX4700 - wifi síť

Post by Dragokazov »

Ahoj, mám problém. Kámoš mi dal WiFi PCI kartu D-Link DWL-510. Nastavil jsem (doufám) ad-hoc síť a PDA se jakoby připojí, ale jak mám nasdílet připojení k netu, abych mohl na PDA spokojeně brouzdat ??? Díky....kdyžtak by nebylo naškodu dát sem návod pro amatéry (já) a úplně od začátku (nastavení na PC.

Dííííky mooc :))
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

No melo by to jit jednoduse :) pouzivam to takhle doma na notebook. Vlezes sii do sitovejch pripojeni, kde posleze nasdilis tvoje pripojeni k internetu (vlastnosti/upresnit/sdileni). Tohle je asi nejdulezitejsi krok :) pak uz si jen v PDA nastavis IP adresy a nepletu-li se, tak jako branu nastavis IP adresu prave tveho pripojeni k internetu (start - spustit - cmd a prikaz ipconfig). Pokud chces vyuzivat aji DNS, tak si musis v PDAcku nastavit adresy DNS serveru tvyho poskytovatele :) (taky v ipconfigu).

Myslim, ze takhel by to melo jet... bohuzel ted nemam notebook doma, tak nemuzu overit na 100%
Dragokazov
nováček
nováček

Post by Dragokazov »

Kdyz dam to sdileni, tak mi nejde net nikde...
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

to je divny.... zkousels tam jeste nastavit v detailnejsi mnastaveni sdileny sluzby? (HTTP, HTTPS, POP3....)

Ja to mam takhle doma a normalne mi to jede. Jinak, nez pres to sdileni to asi nepujde..
Karel Bachura
VIP
VIP

Post by Karel Bachura »

popripade bych te odkazal na tenhle navod... na smartmanii se toho da najit opravdu hodne :)

http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... le&ide=880
Post Reply

Return to “Hewlett-Packard”