HTC desire HD- pomuze mi nekde s par problemy?

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
CarFFi
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by CarFFi »

zdravim jsem novacek na poli dotykacu, androidu atd
mam uplne novy HTC desire HD a komplet vsechno se mi zacalo sekat. (menu kdyz listuju mezi okny. prehazuju sms, obrazky z fotaku se silene dloho nacitaji ( mam tam asi 30 fotek a trva to nekolik minut),kdyz rolluju dolu v nastaveni
a pak se mi stava ze se HTC nechce pripojit k PC at uz jako diskova jednotk nebo sdileni netu, predtim bez problemu ted se pouze nabiji a mam to nasaveni jako diskovou jednotku, muze to by zpusobeno nejakymi programy? napr task killer, batery booster nebo necim takovym? da se to nejak optimalizovat?

predem velice dekuji za rady
rulezzzor
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by rulezzzor »

je to chyby initu. zapni si v aplikacich a ve vyvoji "ladeni usb" pomuze to :) tez se mi to stalo a koukal jsem na to jak maly :D
CarFFi
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by CarFFi »

diky moc!
Sabre
nováček
nováček
Zařízení: HTC ONE X

Post by Sabre »

Já se omlouvám, jsem majitelem telefonu HTC HD s Windowsama, bohužel v Androidech se nevyznám. Otec mi pověsil na krk problém se svým DHD a nemožnosti se připojit k jakémukoliv pc. Do PC jsem nainstaloval HTC sync, naistaloval se USB driver a nic. Výše píšete možnost ladění USB, bohužel jsem ho v DHD nenašel, můžete mi prosím napsat krok po kroku, kde to najdu?

Děkuji
Sabre
nováček
nováček

Post by Sabre »

tak jaem zapnul ladění USB ale ani po restartu telefonu připojit k pc nelze, respektivě ho vůbec nevidí, pouze nabíjí. Máte ještě nějaký tip co zkontrolovat, nebo nastavit?
Díky
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Post by spermosh »

nemas nastaveno charge only automaticky a pripojeni k PC ti teda vubec nenabidne?
kdyz telefon pripojis kabelem, v liste nahore se objevi ikona nabijeni, listu roztahni a klikem na ikonu prepni na pripojeni k PC
melo by se to pripojit k pc, pokud ne, tak ti to blokuje mozna nejaka aplikace? me to tak normalne funguje, "ladeni USB" k tomu neni potreba
Sabre
nováček
nováček

Post by Sabre »

Jako výchozí typ připojení mám diskový jednotka a při připojení mám zašrtnuto na dotázání se. Ale při reálném připojení se nic neděje....:/ Ani když zapnu HTC Sync, píše že neni řipojen žádný telefon
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Post by spermosh »

ckej, na telefonu se nic nedeje? nenabiji se teda alespon? nesviti cervene dioda? zkus jiny usb kabel nebo jiny port v pc...
Sabre
nováček
nováček

Post by Sabre »

Děkuji, za poradu, opravdu by mě nenapadlo, že přenos dat půjde jenom HTC kabelem. Přitom HTC kabel od originál od autonabíječky pouze nabíjí. Omlouvám se za takovou hloupost a děkuji za radu ;-) Případ vyřešen .)
dejvi
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC desire HD

Post by dejvi »

Dobrý den, mám problém s instalací HTC sync do počítače...mám win 7 s 64bit verzí.Z oficiálních stránek jsem si stáhl program,ale ten mi nejde nainstalovat.když na něj kliknu nic se neděje.díky za rady..
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Re: HTC desire HD- pomuze mi nekde s par problemy?

Post by dufulo »

Stiahni ešte raz. Tiež mám 64 bit a všetko ide.

Sent from my Desire HD using Tapatalk
qakk
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Htc Desire HD

Post by qakk »

Ahoj,

mám obdobný problém - připojím DHD k PC přes kabel (kabel je ok, jiný htc se jako disk zobrazí a vše funguje ok), svítí mi ikona nabíjení, avšak v liště nemám vůbec symbol charging, tedy ani možnost změnit způsob připojení (disk, htc sync, charg,...). Lazení přes usb mám zapnuto, restart mobilu i pc nepomohl... Any others idea pls?
Post Reply

Return to “Operační systém Android”