Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
Já mám problém ale občas se mi stane,že je zvuk v kuse
ale většinou je trhaný.
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Trophy
Dost o zpracování!
trhaný zvuk mám i při sms.. Nevím, kde je problém, ale jednou za čas se to stane..
trhaný zvuk mám i při sms.. Nevím, kde je problém, ale jednou za čas se to stane..
SMS mám bez problémů, ale u emailu je to vždy. Asi nějaká chyba v systému, snad to opraví v aktualizaci.
-
Solid.sn
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2 | Samsung Omnia 7
Já se přídám, i když trochu OffTopic, tak Diamond 2, kterého aktuálně mám považuju teda od HTC za hodně špatně konstrukčně provedený. Zadní kryt mám podložený útržkem toaleťáku, aby ten mobil tak hrozně nevrzal a stejně tak mám i u tlačítka StandBy nacpanej kus papíru, aby se tam volně nepohybovalo, když telefon vibruje, tak má člověk pocit, že se rozsype a to není v nějak špatném stavu, takže proto se chystám na Omnii 7, u které se mi konstrukce velmi zamlouvá.
Tak já teda ještě jeden příspěvek ke konstrukci vložím, ale už poslední.
Od HTC jsem měl Touch Pro a teď mám HD2 a Trophy, ani jeden nevrže a nikdy nevrzal, konstrukčně jsou velice kvalitní. Mám dost kamarádů a známých, kteří mají různá HTC a nikdo si nikdy nestěžoval na konstrukci. Ono zřejmě taky záleží na tom, jak se k tomu člověk chová, kolikrát to spadne, jestli se nosí v pouzdře etc.
Od HTC jsem měl Touch Pro a teď mám HD2 a Trophy, ani jeden nevrže a nikdy nevrzal, konstrukčně jsou velice kvalitní. Mám dost kamarádů a známých, kteří mají různá HTC a nikdo si nikdy nestěžoval na konstrukci. Ono zřejmě taky záleží na tom, jak se k tomu člověk chová, kolikrát to spadne, jestli se nosí v pouzdře etc.
Já Samsunga v životě neměl.Vždy jsem si kupoval přístroje od HTC.Ale teď jsem to risknul a Omnii pořídil.Nelituji.Samsung mě překvapil,mile.
Moje Trophy vrže od tý doby, co sem ho vybalil z krabice. Samotný šasi telefonu je velmi pěkně udělané a pevné, naprosto debilní a pružný je kryt baterie, kterej se při stisku propadá tak o půl milimetru za akustického doprovodu. Takže to není jenom o tom, jaký máte pouzdro a kolikrát vám to spadne. Ono se to dá blbě už i vyrobit 
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Mám to absolutně stejně. Debilní zadbí kryt, zbytek je perfektní. Ale to opravdu nepřestáváme řešit zpracování :D
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Mě osobně se nejvíce líbí Omnia 7, ale jak jsem viděl ten nechutný rastr Super Amoled, tak nevím nevím. Nebude u Wp7 lepší SLCD, když je to samá kostka? Btw nemáte někdo LG s WP7? Ti dělaj taky perfektní displaye, viz Retina pro iPhone 4
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

SLCD neni žádná kostka, ani čtvreček:) Je to dobrý display:) Ale na hry je prostě lepší Super Amoled, Retina atd.. Musíš si rozmyslet, co s telefonem budeš dělat. Ale i na hry je SLC výborný:)
-
premikkoci
- smartguru

Já bych možná aj počkal na další várku telefonů. Třeba nabídnou něco nového, ale kdy budou to nevím..
Mě odradilo od AMOLED tohle: http://post.carnero.cc/amoled-v-praxi" onclick="window.open(this.href);return false;
-
premikkoci
- smartguru

Je to, ale pouze Amoled. Bavíme se o Super Amoledu. Každopádně by to stačilo vyreklamovat ne?
Hledáš až moc mušky,kterých si běžně ani nevšimneš
Každý přístroj má svoje.Žádný dokonalý jsem ještě neviděl .Samsung má Super Amoled.
-
premikkoci
- smartguru

Právěže ten rastr bije do očí, ale je to jenom vizuální.
Nevím,já si ničeho nevšiml.Asi jsem slepej a moc to nezkoumám.Jen kámoš,který si koupil HTC Desire HD a porovnali jsme displeje mi ho záviděl.
-
premikkoci
- smartguru

Šak to je jedno, ať si na to obrázek udělá každý svůj. Pro mě je sice Super Amoled lepší ne SLCD, ale ani jeden z těchto dvou nemá na Retina s IPS panelem.
- Rodsten
- přispěvatel

- Zařízení: HTC TyTn II Kaiser, HTC 7 Pro
Ikdyž jsem v jiné kategorii a já právě váhám mezi přístrojem s WP7 /HD7, Omnia 7/ tam ještě jednu věc k displeji. Skoro každá specifikace u HD7 uvádí S-LCD, bohužel, HTC přiznalo, že do ČR se dováží kousky s klasickým TFT displejem.
Mě samontému to až tak nevadí, ale stále jsem se ještě nerozhodl. Snad ještě počkám co vyvede či nevyvede první update.
Je to zhruba 6-7 příspěvek shora. Že jde o TFT displej jsem v některých eshopech opravdu viděl uvedeno. Je to stejně zavádějící jako že HTC HD7 má slot na karty nebo nemá FM radio.
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/041ZHT ... dotazy-tab" onclick="window.open(this.href);return false;
Mě samontému to až tak nevadí, ale stále jsem se ještě nerozhodl. Snad ještě počkám co vyvede či nevyvede první update.
Je to zhruba 6-7 příspěvek shora. Že jde o TFT displej jsem v některých eshopech opravdu viděl uvedeno. Je to stejně zavádějící jako že HTC HD7 má slot na karty nebo nemá FM radio.
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/041ZHT ... dotazy-tab" onclick="window.open(this.href);return false;
No ber to tak,že za jeden Iphone 4 máš skoro dva samsungy Omnie 7.Jako Retina display parádní,ale SuperAmoled je taky třída a mě se ty barvy moc líbí.Docela rozdíl když dám k sobě N8 s Amoled a Omnii 7 ze SuperAmoled displayem.
No viděl jsem bleskovku na Iphone s tématem WP7 a tak vypadá dokonalý telefon s WP7,Retina display a WP7 jen kdyby nestál tolik.
No viděl jsem bleskovku na Iphone s tématem WP7 a tak vypadá dokonalý telefon s WP7,Retina display a WP7 jen kdyby nestál tolik.
Ahoj,
mam kratce htc hd7. Vcera jsem pripojil na Zune, natahl jsi do mobilu ruzna videa, obrazky, hudbu..atd ..at vyzkousim. Mam problem u hudby - mp3 co jsem tam nahral, tak visualne pri prehravani jako hrajou, ale zvuk zadny. Videa funguji spravne, tak nevim v cem by mohl byt problem???
Diky. K.
mam kratce htc hd7. Vcera jsem pripojil na Zune, natahl jsi do mobilu ruzna videa, obrazky, hudbu..atd ..at vyzkousim. Mam problem u hudby - mp3 co jsem tam nahral, tak visualne pri prehravani jako hrajou, ale zvuk zadny. Videa funguji spravne, tak nevim v cem by mohl byt problem???
Diky. K.