Chybná synchronizace mezi Outlook 2002 a HTC HD 2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Cassper
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Cassper »

Ahoj všichni. Rád bych vás požádal o radu. Mám HTC HD2 a zrovna teď mě (kromě jiných) trápí nejvíc jeden problém.
Potřebuju mít telefon synchronizovaný s Outlookem. Hlavně kalendář, kontakty a úkoly (druhotně ještě poznámky a emaily). Doma používám Office 2003 (teda myslím, tak na 90%) a synchronizace je ok. V bývalý práci jsem měl Office 2002 (opět si nejsem úplně jist, tak na 90%) a taky to bylo ok. Vše se mezi těma počítačema a mobilem synchronizovalo k mé naprosté spokojenosti. Problém nastal v současném zaměstnání.
Používám v práci nyní Office 2002 (to vím na 100% :) ), partnerství synchronizace s předchozí prací jsem zrušil (nevím proč Active sync zvládne jen 2 ? ), takže nyní mám nastaveno jako partnerství synchronizace "doma" a "současná práce". Bohužel kdykoliv připojím telefon v práci, tak kontakty se stáhnou OK, poznámky a úkoly taky, ale kalendář vytvoří třeba 400 prázdných událostí v kalendáři. Tyto prázdná události jsou vždy ve stejný čas a to v následující celou půlhodinu po synchronizaci. Takže pokud synchninizuju v 8:04, tak se tyto prázdné události vytvoří od 8:30 do 9:00. Žádný název, popis, nic. Prostě "dummy item". Díky tomu je potom kalendář samozřejmě nepoužitelnej, protože všechny opravdu aktuální platné úkoly jsou schované až za hromadou balastu.
Nevíte někdo do s tím ?? Za radu díky.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Příčinou je nekompatibilita (resp. špatná kompatibilita) WMDC se starým Outlook 2002. S tím asi bohužel nic nepůjde udělat dokud šéf neupgradne Officy nebo aspoň Outlook. Takhle holt Microsoft dokopává uživatele, aby kupovali nový software...Windows Live Essentials si taky na XPčka nenainstaluješ. Není to úplně košer jednání, protože spousta lidí nebo pracovišť má dost starý HW, kde by upgrade OS na Visty nebo W7 znamenal i koupi kompletně nových počítačů ale s tím se taky nedá nic dělat.
Netchum
nováček
nováček
Zařízení: Iphone 4 32gb, Ipad 2 64gb wifi, Macbook pro 13'

Post by Netchum »

měl jsem podobný problém, vyřešil to upgrde office.
[Windows Live Essentials si taky na XPčka nenainstaluješ] WLE mi běhá na XP sp3 bez problémů
Cassper
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by Cassper »

Tak jsem si šéfa konečně ukecal, došlo k upgradu těch starých office na office 2007 a stejně prd. Pořád stejnej problém s vytvářením nesmyslných prázdných schůzek v kalendáři :(
Nějakej další tip co by se s tím dalo dělat ?

-- doplnění předchozího příspěvku (úte zář 14, 2010 13:02) --

To vám opravdu všem funguje synchronizace s Outlook bez problému ? To jsem jedinej co mu to hapruje ? :(
datel12
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Diamond

Post by datel12 »

Stává se mi to samé a také to neumím vyřešit.
Jess
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: S.G.NOTE,HTC HD2,S4

Post by Jess »

To jsem jedinej co mu to hapruje ? :( Asi ano :-D
Post Reply

Return to “HTC HD2”