Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze
-
t.prochazka
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2
Android NAND na HTC HD2 (Leo)
Ale to je jen Desire, navíc dočasně neaktualizovaná 
A co ti tam chybí?
prosimvas co je to za oznacenie leo512 a leo1024?
a viete mi poradit ako vitvorit tie parti ext3 pretoze robim to podla tohoto http://forum.xda-developers.com/showthr ... st10654666" onclick="window.open(this.href);return false; a nakoniec mi aj tak v tom programe ukazuje ze bad disk.
a viete mi poradit ako vitvorit tie parti ext3 pretoze robim to podla tohoto http://forum.xda-developers.com/showthr ... st10654666" onclick="window.open(this.href);return false; a nakoniec mi aj tak v tom programe ukazuje ze bad disk.
-
t.prochazka
- přispěvatel

leo512 je evropská verze HD2 a leo1024 je americká verze, kteoru prodával/prodává T-Mobile. Má na rozdíl od té naší 1024MB vnitřní flash paměti, naše jen 512MB. Taky má standardně 576MB RAM, naše Evropská měla jen polovinu. Naštěstí nešlo ale jako v případě NAND skutečně i jiný čip, ale jen o umělé oemezení, které bylo záhy překonáno.
K rozdělení SD karty zatím neporadím, ale můžu dát odkaz na další návod
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905089" onclick="window.open(this.href);return false;
K rozdělení SD karty zatím neporadím, ale můžu dát odkaz na další návod
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905089" onclick="window.open(this.href);return false;
Souhlas,mám jí taky asi 2 týdny a zatím nejlepší ROM kterou jsem zkoušel.Stabilní, bez chyb, výdrž výborná...hil wrote:Tu mojí:
Používám teď http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=903002" onclick="window.open(this.href);return false; a vše funguje.
-
t.prochazka
- přispěvatel

Tak jsem celkem bez problému rozdělil SD kartu přes GParted spuštěný z USB Flasky. Dokonce pod Windows ve správci disků ten oddíl vidím, ale zatím se mi nepodařilo přinutit Desire DL build, aby se spustil.
Ve fóru HTC HD2 byla založena nová sekce určená výhradně k diskuzím o nových ROM s Androidem. Pokud tedy máte tipy na zajímavé ROMky, můžete založit nové téma a podělit se o své zkušenosti.
Novou sekci naleznete zde a rovnou do ni přesouvám tuto diskuzi.
Novou sekci naleznete zde a rovnou do ni přesouvám tuto diskuzi.
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Chtěl bych se zastavit nad prvním příspěvkem do tohoto fóra. Moderátor iphone sekce se naivně ptal "poušeli se nacpat android do jiných zařízení a jaký byl výsledek?" Možná byl jiný. Ale tady je to jedna báseň. Mnoho uživatelů nám HD2 závidí.
-
slawski
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
HD2 je momentální opravdu skvělá hračka. Tři systémy na jednom zařízení, to je paráda. Já mám při flashování Android rom jeden problém a to se .zip romkama, které se flashují přes SD kartu a ClockworkMod. Udělal jsem všechno podle dostupných návodů, ale po naflashování rom se mi vždycky HD2 zasekne při bootu a dál nic. Myslím, že dělám chybu někde s SD kartou. Ale nevím, co dělám špatně. Pokud flashuju klasicky spuštěním DAF.exe, tak je všechno v pohodě.
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Ona celá HD2 je báseň,to se může jít iPhone zahrabat...WM v dualbootu s droidem je prostě úžas
-
slawski
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb
Taky jsem dělal chybu a tak nešlo nabootovat, než jsem přišel na to jakou.
Možná ti to pomůže a nejen tobě
1.v Magldr volba z SD, to asi děláš správně. Nainstaluješ zip, restart.
2.v Magldr volba z nand a po restartu ti normalě najede ta zip "při instalaci nahradila tu v Nand
procital jsem celou diskuzi a nejak sem nepochopil jak presne nand verze funguje.chtel bych totiz flashnout svoji hd2 na android 2.3 gingerbreat a jaka je nejlepsi podle vas nand verze chci uplne vypustit system WM 6.5 aby jel ciste jenom android. diky za odpovedi
-
čiko
- přispěvatel

slawski: Výsledek je následující: NAND Kernel open failed. Tak dělám chybu asi ještě někde jinde.
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Nejlepší gingerbread, co jsem zkoušel, je tento: MDJs_CyanogenMod7_v.2.6_NAND_A2SD+. Je ale lepší instalovat NAND verzi, protože má proti CWM verzi podstatně více paměti.prcek3812 wrote:...chtel bych totiz flashnout svoji hd2 na android 2.3 gingerbreat a jaka je nejlepsi podle vas nand verze chci uplne vypustit system WM 6.5 aby jel ciste jenom android. diky za odpovedi
Chyba je v kartě. Já jsem se s tím hodně natrápil, než jsem to zjistil. Na kartě 32GB C4 mi CWM nefunguje a na kartě 16GB C2 je všechno v pořádku. Štve mě to, protože teď mám tu drahou 32 na nic i když na všechno ostatní funguje v pořádku. CWM je zkrátka hodně citlivý na kvalitu karet.čiko wrote:slawski: Výsledek je následující: NAND Kernel open failed. Tak dělám chybu asi ještě někde jinde.
-
čiko
- přispěvatel

Jakou máš značku té 16 GB karty?
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
16GB C2 SanDisk
32GB C4 Kingston
32GB C4 Kingston
Nejlepší gingerbread, co jsem zkoušel, je tento: MDJs_CyanogenMod7_v.2.6_NAND_A2SD+. Je ale lepší instalovat NAND verzi, protože má proti CWM verzi podstatně více paměti.Milan Pištělka wrote:prcek3812 wrote:...chtel bych totiz flashnout svoji hd2 na android 2.3 gingerbreat a jaka je nejlepsi podle vas nand verze chci uplne vypustit system WM 6.5 aby jel ciste jenom android. diky za odpovedi
nejede mi na nem wi-fi :(
Mně úplně v pohodě teda ... jak doma tak třeba v obchoďáku.
-
čiko
- přispěvatel

prcek3812: Wifi na téhle romce mě funguje taky v poho.