HTC možná na MWC představí vlastní "Facebook phone"
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
a aky mate k tomu dovod?

Já tomu nerozumím, na Desire Z je Sense tak dokonale propojené s FB, Twitterem a LinkedIn, že prostor pro jakoukoli hlubší integraci skoro nevidím...
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
TO _iNTERFACE
nějak prostě této aplikaci nemůžu přijít na chuť. V PC mi až tak nevadí, ale dělat mobil jen pro FB je podle mě už vrchol.
Je to stejné jako kdyby provozovatele ICQ SKYPE nebo i LIDE.cz chtěli udělat vlastní mobil, i když už aplikace existují ( popřípadě www stránky ). A jsou funkční.
nějak prostě této aplikaci nemůžu přijít na chuť. V PC mi až tak nevadí, ale dělat mobil jen pro FB je podle mě už vrchol.
Je to stejné jako kdyby provozovatele ICQ SKYPE nebo i LIDE.cz chtěli udělat vlastní mobil, i když už aplikace existují ( popřípadě www stránky ). A jsou funkční.
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
to je pravda, dnes staci mat hlavne vyladenu platformu s dobrym multimedialnym vykonom a moznostou lahkeho pisania a distribuovania akychl kolvek aplikacii...preto sa o model, ktory zaviedol apple nebojim, a preto nedokazem si predstavit ako taky fbphone by mal vyzerat...skor by som povedal ze to je nejaky fake a nejaky nenazrany novinar z toho spravil zas senzaciu...ako vzdy...