Zamknutie HD

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
Radista.sk
nováček
nováček
Zařízení: HTC EVO 3D

Zamknutie HD

Post by Radista.sk »

Hladal som a nenašiel, asi som lama.Ako sa zamkína HD? Myslím softverový zámok, stáva sa mi že mi volá vrecko.Dakujem za odpoveď a nehnevajte sa ak to tu niekde je ja som to nenašiel
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3

Zamknutie KD

Post by mahon »

Zamkneš delším přidržením tlačítka na ukončení hovoru,mě to tak funguje.A ještě na přílepšenou přikládám cab který při příchozím hovoru zamkne senzorová tlačítka a hovor příjmeš jenom posuvníkem na displey.Po naistalování do vnitřní paměti tel. je nutný restart.
Attachments
vangrieg_InCall_Lock.CAB
(10.84 KiB) Downloaded 154 times
Radista.sk
nováček
nováček
Zařízení: HTC EVO 3D

Zamknutie KD

Post by Radista.sk »

Velmi pekne ďakujem
martaman
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC touch HD

Zamknutie HD

Post by martaman »

Ahoj. Tohle jsem vyřešil změnou v registrech. Na netu jsem našel super jednoduchej návod a funguje to bez nutnosti cokoli instalovat, ale teď mám problém s tím, že pokud PDA vypnu (myslím pohotovostní stav - zhasnutí displeje) a při opětovném rozsvícení odemykám dotykovku, odezva stisku displeje má cca 3 vteříny zpoždění. Mám sice neoficiální rom, ale ještě dnes ráno bylo vše v pohodě. Potom jsem PDA vypnul a zapnul, (čas od času prostě provedu restart) a ejhle, jak jsem řekl...při stisku dotykovky se odezva opozdila. Divný natom je, že tenhle problím se týká jen odemykání displeje, všude jinde to funguje bez problémů a romka běhá nádherně (jako málokterá). Prosím pomoc: nezná někdo nejakou úpravu registru, která by to dala do kupy? Předem díky.
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”