Desire - roaming a dlzka hovoru

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Post Reply
jamaka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Desire

Post by jamaka »

Zdravicko Vam :)

Pisem tu prvy krat a mam hned dve otazky.

Mama HTC Desire a nikde som nenasiel, ako nastavit roaming (samozrejme, ze viem ako prepnut a vyhladat siet a pod). ALE, nastavit tak, ze ked som v zahranici, nech si ten telefon drzi stale len jedneho operatora a to aj vtedy ak nahodou nema signal. Pretoze, uz mi to lezie totalne na nervy, ked proste som v roamingu, navolim si operatora ktoreho chcem mat a nahodou prechadzam miestami kde signal je slaby, tak proste ten telefon si ho zmei na prveho co ma signal. Pride mi to ako blbost, nakolko som sa s tym nikdy nestretol pri pouzivani inych telefonov (SE, Nokia - nie android).
Da sa niekde nastavit, aby sa to proste neprepinalo?

A druha otazka - je niekde po kope informacia, kolko som prevolal za urcite obdobie? NIeco ako napr na SE - Dlzka a cena hovoru. Chcem proste vediet pocet odchadzajucich minut, prichadzajucich minut, pripadne odoslanych sms, mms. Na internet som si uz nieco stiahol.

Poradi niekto? dik :)
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

ahoj,

1) podle me hledas toto: nastaveni/nastaveni bezdratoveho pripojeni a site a uplne dole je mobilni site/sitovi operatori. Melo by tam jit vybrat uprednostnovanou sit, ale jestli si ji to bude drzet stale i v roamingu si nejsem jisty.

2) defaultne v androidu nic takoveho neni, ale muzes si z marketu stahnout program Call Meter NG a ten meri jak volani tak sms atd..
jamaka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by jamaka »

Dik, bod 2 mi urcite pomoze, super.

Ale k tomu roamingu. Toto vsetko viem, resp robim. Som za hranicou, nemam uz SK Orange signal. Najdem si cez Vyber siete zahranicnu siet, napr Orange AT (hovory su uctovane inac, lebo je to partnerska siet). Potom este stlacim volbu Uprednostnovana siet. A aj tak, ked signal starti silu, prepne sa na ten co najde. Na obycajnych telefonoch, sa dali nastavit preferovane roaming siete, tu k roamingu su len dve nastavenia, v navode nic. Neviem ako to nastavit.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

v tomhle nevim jak ti poradit... musel bych si to taky vyzkouset, ale tohle je docela problem :) kdybys napsal pred tydnem, tak jsem byl sluzebne na slovensku a to bych to byval mohl zkusit.. zkus hledat jinde.
jamaka
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by jamaka »

praveze, ja neviem urcit tei uprednostovane siete. nie je nejake vyrobne menu? alebo nieco podobne?

asi budem musiet hladat teda inde :cry:
Post Reply

Return to “HTC Desire”