Vyzkoušejte testovací verzi SmartMaps Navigator pro Android

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Společnost PLANstudio uvolnila do Android Marketu veřejnou testovací verzi navigačního programu SmartMaps Navigator. SmartMaps je na mobilních telefonech všeobecně velmi oblíbený produkt a dobré jméno si udělal už se svou verzí pro Windows Mobile. Jedná se o program s rastrovými mapami, které ocení zejména turisté a milovníci cyklistky. Verze Navigator uživatelů nabídne plánování a navigaci po silnicích, cyklostezkách a turistických značkách KČT, 9 variant parametrů trasy, 3 navigační režimy pro řidiče, cyklisty a turisty a nechybí ani navigace na adresu, POI a body z mapy. Samozřejmostí jsou automatické přepočty tras a automatický zoom během navigace. Plánování probíhá online na serveru, takže máte k dispozici vždy nejaktuálnější navigační data (itinerář, případně trasu lze uložit a následně využívat offline).

obrázek

V dalších aktualizacích se počítá s přidáním funkce pro upozorňování na radary, integrací hlasového ovládání a online přístup k dopravním informacím a jejich zobrazení nad mapou. Další informace o programu naleznete na oficiálních stránkách, v Android Marketu navigaci naleznete pod názvem SmartMaps Free (1.4.0).

Image

V současné době mohou zájemci využít zajímavé akce na 50% slevu na nákup software SmartMaps. Stačí jen otestovat SmartMaps na vašem zařízení, které ještě výrobce nemá zařazené v seznamu kompatibilních zařízeních a následně doložit fotografii, že aplikace na daném zařízení funguje a 50% sleva je vaše. Případné dotazy a fotografie můžete zasílat na e-mail podpora(zavináč)smartmaps(tečka)cz.
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Škoda, že je cena tak vysoká. Rád si vždy někam vyjdu. Turistika to je moje, ale co vím naprosto jistě. Nikdy si tuhle aplikaci za tyto peníze nepořídím i když bych ji chtěl. Škoda, že je český trh tak malý a proto musí být cena přemrštěná. :-(
xHeretic
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Windows Phone!

Post by xHeretic »

Občas autoři aplikace přijdou s časově omezenou slevou např. 25%, ...ale i tak za to chtějí pořád moc.
Zajímalo by mě kolik verze Navigator za 3000kč prodají.
Já si koupil Locator za 2500kč, navigovat v turistických mapách mi přijde zbytečné, na navigaci obecně mám TomTom.
Nejlepší bylo když mě i samotný prodejce těchto map osobně odrazoval od verze Navigator, podle jeho slov není moc dobře použitelná.
(mluvím samozřejmě o verzi pro WM, ale ta by měla být s Android totožná.)
lop456
nováček
nováček
Zařízení: Motorola Razr + Nokia Lumia 610

Post by lop456 »

ad.. XHeretic - WM a Androidí aplikace je myslím hodně rozdílná, asi jako je rozdílnost těchto platforem, aktuálně testuji jejich navigační verzi a musím říci, že s verzí na WM má společné max. mapové podklady.

No mě zas přijde navigace po cyklostezkách a turistických značkách po KČT dost atraktivní věc. Prakticky v ČR a nejspíše i na světě jedinečná..
Navíc jak tak koukám na jejich web, tak verze Komplet je ta nejdražší a prakticky není třeba, spíše bych volil verzi BASIC nebo CITY za lepší cenu..
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Turistická navigace bude opravdu jedinečnou záležitostí a při noční turistice v zasněžené krajině dokonalé. Parádičkou je i zjištění délky trasy bez trvale zapnutého GPS. Další výhodou je plánování tras. Je toho povícero...
xHeretic
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Windows Phone!

Post by xHeretic »

Pokud tedy verze pro Android bude rozdílná a to v pozitivním smyslu, rád si dokoupím licenci až přejdu na tuto platformu.
Veer
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Laptop

Post by Veer »

No mě zas přijde navigace po cyklostezkách a turistických značkách po KČT dost atraktivní věc.
Já si koupil Locator za 2500kč, navigovat v turistických mapách mi přijde zbytečné, na navigaci obecně mám TomTom.
Nejlepší bylo když mě i samotný prodejce těchto map osobně odrazoval od verze Navigator, podle jeho slov není moc dobře použitelná.
Post Reply

Return to “Operační systém Android”