Sent from my Dell Streak
Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
- drak21
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Jak proste
,jsem to nastaveni prehledl.Hledal jsem ho v menu pres stredove tlacitko 
Sent from my Dell Streak
Sent from my Dell Streak
Tak jsem ladil ladil až jsem doladil.
Aplikace ringo pro mi neustále psala, ať ztlumím výchozí zvuk smsek a pak bude vše v pořádku až jsem je ztlumil tak, že mi jdou jenom vibrace. Odinstaloval jsem Ringo Pro, znovu nastavil vše a stále vibrace. Vzal jsem včerejší zálohu z Dell Sync obnovil a stále pouze vibrace. Znovu jsem nainstaloval Ringo Pro a odinstaloval ho pomocí Titania včetně smazání uživatelských dat a stále v i b r a c e
Nějaká idea než začnu hledat tovární nastavení a mojí 14denní práci začnu od začátku?
Používá někdo Ringo Pro na Dell Streak 2.2 a funguje mu?
Používáte něco jiného co umí vyzvánění dle skupin včetně smsek?
Aplikace ringo pro mi neustále psala, ať ztlumím výchozí zvuk smsek a pak bude vše v pořádku až jsem je ztlumil tak, že mi jdou jenom vibrace. Odinstaloval jsem Ringo Pro, znovu nastavil vše a stále vibrace. Vzal jsem včerejší zálohu z Dell Sync obnovil a stále pouze vibrace. Znovu jsem nainstaloval Ringo Pro a odinstaloval ho pomocí Titania včetně smazání uživatelských dat a stále v i b r a c e
Nějaká idea než začnu hledat tovární nastavení a mojí 14denní práci začnu od začátku?
Používá někdo Ringo Pro na Dell Streak 2.2 a funguje mu?
Používáte něco jiného co umí vyzvánění dle skupin včetně smsek?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Jj, tak to má fungovat. Máš tu bublinu ale i v landscape?-Pavel- wrote:YAMATO: napíšu ti i sem co jsem psal jinde. Snad si rozumíme a vidíme stejný problém.
Code: Select all
Klucí, já zkusil nainstalovat 30 zkušební verzi a jestli jsem to dobře pochopil, nezobrazují se písmenka, když píšete zprávu například na ICQ na určitého člověka, je to tak ? Je to divné, protože já ten problém nemám. Když si vyberu konkrétní osobu, začnu chat a nad klávesnicí mi vyskočí černá bublinka a do té píšu text, ale ten se mi zobrazuje bíle, tak ho vidím a je to tak v pořádku. Je to ono co myslíte, že nevidíte ? Mám verzi 1.1.0 a mimochodem vypadá to jako kvalitní aplikace, ale za 180Kč, to je dost.
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Ringo Pro používám úspěšně i na Streaku.Jednoduše ho nainstaluj,po té najeď do nastavení telefonu,pak na Zvuk,tam zaškrtni notification sound a najeď o něco výše na Tón upozornění,kde nastav co by zvuk SILENT.No a pak již pomocí Ringa nastavuj co cheš. 
nandro: jakou verzi používáš 1.3.2?
-
nandro
- stálý přispěvatel

Mám verzi 1.2.29 .Funguje bezproblémově,tak nemám potřebu jiné verze. 
- Slikero
- nováček

- Zařízení: HTC UNIVERSAL,DELL STREAK, Galaxy Note
Da sa nejako nastaviť slovenčina aby bol dátum napríklad na úvodnej obrazovke pri odomykaní, v slov. jazyku alebo je to podmienené že celý systém je v češtine a nejde to zmeniť?
-
nandro
- stálý přispěvatel

Nejsem si jist,ale asi to bude záležet na tom úvodním nastavení po prvním spuštění,zda je tam na výběr slovenský jazyk 
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Tak sem beejive zkusil ještě jednou a problém je jen v režimu naležato, na výšku když začnu psát, tak vyskočí bublina a v ní se zobrazuje co píši, naležato ta bublina ale nevyskočí, asi nějaký bug v programu, kdy se to vyhodnotí, jako že se tam ta bublina nevejde.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

Zkusil sem změnit theme i nastavit tapetu pro chat okno a nic. Ale udělal jsem zajímavé pozorování, naležato bublina nevyskočí, ale když přetočím Streak na výšku, bublina se zobrazí a když ho přetočím zpět naležato tak bublina zůstane, čili workaround je v okamžiku, kdy se nezobrazí co je psáno, přetočit na výšku a zpět naležato. Ten problém se vyskytuje jak se Swype tak s Android klávesnicí.
- YAMATO
- smartmaniak

S přetočením máš pravdu, ale pro další text už bublina nevyskočí.
Klávesnice nevím...zkoušel jsem to s Thumb, Android 2.2 a Android Gingebread a je to stále špatně.
Klávesnice nevím...zkoušel jsem to s Thumb, Android 2.2 a Android Gingebread a je to stále špatně.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

Tak samozřejmě, přetočení tam a zpět je potřeba aplikovat pro každou zprávu.
- YAMATO
- smartmaniak

Pavel: já ti věřím.
xtonda: no právě, takže to nic neřeší.
Připomíná mi to některé problémy na WM
xtonda: no právě, takže to nic neřeší.
Připomíná mi to některé problémy na WM
-
xtonda
- stálý přispěvatel

já bych řekl, že řeší. ano, je to otravné, ale je to způsob jak psát naležato a vidět co píšu. Někdo další popisuje tento problém na jejich fóru, bohužel zatím bez odezvy. http://www.beejive.com/support/forum/po ... =11&t=4706" onclick="window.open(this.href);return false;
- YAMATO
- smartmaniak

No já budu zatím používat IM+, který mi sice moc nevyhovuje, ale relativně funguje. Zkoušel jsem Meebo, eBuddy, Slick,imo...no už ani nevím co vše...a jedno horší než druhé.
Štve mě nulová reakce od Beejive.
Štve mě nulová reakce od Beejive.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

Já taky pokukuju po nějakém IM klientovi, který bude zvládat AIM a GoogleTalk a bude se připojovat na přímo k serverům IM služby, nikoliv prostřednictvím nějakého mezičlánku u autora toho IM programu. Bohužel klientů co jedou přes nějakou proxy je skoro bych řekl většina a většinou to nikde neuvádějí, takže to člověk musí minimálně nainstalovat aby to zjistil.
Napsal jsem beejive na fórum i na support, tak snad se pohnou. I když pro mě je to spíš okrajové a těch 10 dolarů je za to moc, seženu si asi něco levnějšího, ideálně freeware, případně adware.
Napsal jsem beejive na fórum i na support, tak snad se pohnou. I když pro mě je to spíš okrajové a těch 10 dolarů je za to moc, seženu si asi něco levnějšího, ideálně freeware, případně adware.
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Zkuste Trillian IM. Dal jsem za něj necelou stovku a je fakt super. Používám už od beta verzí a naprosto spolehlivý sw. Co mi dnes zkazilo náladu, Streak nepřijme vizitku. Ani nepípne
dnes jsem v práci potřeboval a ani ťuk. Mám takový pocit, že u O2 2.1 fungovalo OK. Nemáte zkušenost? Díky
-
xtonda
- stálý přispěvatel

No já mám pocit, že právě Trillian od verze 4 (Astra) se připojuje přes jejich servery, teď jsem to zkusil a přes zalogování na jejich server se nedostanu dál, to nechci. Používal sem Trillian od verze 0.x až po verzi 3.x dlouhá léta na desktopu, ale pak přestali aktualizovat změny v protokolu, Jabber plugin byl hodně špatný a vývoj Astra se neskutečně táhl, tak sem přešel na Pidgin.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 20, 2011 14:42) --
Zkoušeli ste někdo IMO.IM? Má nejlepší rating http://www.appbrain.com/app/imo-instant ... roid.imoim" onclick="window.open(this.href);return false;
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 20, 2011 14:42) --
Zkoušeli ste někdo IMO.IM? Má nejlepší rating http://www.appbrain.com/app/imo-instant ... roid.imoim" onclick="window.open(this.href);return false;
-
quick
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire
Zdravím všechny.
Zrovna jsem vyměnil HTC HD2 za Streaka, hlavně kvůli displayi. To je prostě BOMBA! Docela mne překvapila i podstatně delší výdrž baterie. Android jsem měl i na HD2, takže příliš netápu, jen mám problém s opakováním zvukových notifikací událostí kalendáře, pokud nedojde k jejich vybavení. Je na to nějaká aplikace?
Sorry za OT...
K tomu IM, zkoušeli jste už bezplatné Meebo? Sám používám už od počátku jejich IM klienta, (který vlastně ani klientem není, je to jen aplikace na příjem push notifikací) na PC a zbytek aplikace je webový klient. Klient pro Android se chová jako standardní IM klient (lokální) a samozřejmě podporuje snad všechny známé protokoly. Pro mne je v něm kouzlo v tom, že používám téměř stejnou aplikaci na PC i Aindroidu. Pokud používáte více protokolů jako já, tak se přihlásíte pod jedním ID a všechny protokoly (pokud to mají povolené) přejdou do on-line a je to!
Zrovna jsem vyměnil HTC HD2 za Streaka, hlavně kvůli displayi. To je prostě BOMBA! Docela mne překvapila i podstatně delší výdrž baterie. Android jsem měl i na HD2, takže příliš netápu, jen mám problém s opakováním zvukových notifikací událostí kalendáře, pokud nedojde k jejich vybavení. Je na to nějaká aplikace?
Sorry za OT...
K tomu IM, zkoušeli jste už bezplatné Meebo? Sám používám už od počátku jejich IM klienta, (který vlastně ani klientem není, je to jen aplikace na příjem push notifikací) na PC a zbytek aplikace je webový klient. Klient pro Android se chová jako standardní IM klient (lokální) a samozřejmě podporuje snad všechny známé protokoly. Pro mne je v něm kouzlo v tom, že používám téměř stejnou aplikaci na PC i Aindroidu. Pokud používáte více protokolů jako já, tak se přihlásíte pod jedním ID a všechny protokoly (pokud to mají povolené) přejdou do on-line a je to!
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Ja jsem vyzkousel hodne IM klientu a popravde vsechny maji problem s tim, ze se na pozadi odpojuji. Nevim jestli je to tou Androidi spravou bezicich procesu, kazdopadne treba IM+ se ja pozadi odpojovalo porad.
Na WM jsem pouzival Palringo, to hodil na pozadi a byl online cely den.
Na WM jsem pouzival Palringo, to hodil na pozadi a byl online cely den.