Problem s SDcard na HTC DHD
Zdravim, som cerstva majitelka HTC DHD a mam velky problem. Kedze neovladam anglicky jazyk hlavne v tych odbornych teminoch, neviem ci som nieco neprestavila v menu SD card, alebo je to iny problem? Ale z nicoho nic sa mi prestali v Galerii zobrazovat fotky a tiez aj v hudbe pesnicky. Na karte pritom su ked tam vojdem cez Astro File man... tak si prehram aj vybranu pesnicku aj pozriem vybranu fotku, ale ....tu sa neda prezerat cely album, len ta jedna vybrana skladba alebo fotka. Uz som aj vymazala adresar Fotky + Hudba na SD card a nahrala znova, ale aj tak je to stale rovnake a v telefone sa to nezobrazuje. Vie mi s tymto problemom niekto pomoct? Prosim ale o podrobny navod, som uplny zaciatocnik, nikdy som s SD card nepracovala a som z toho mierne vyklepana, co som zle spravila. Nevyznam sa v tom , ale javi sa mi to ako zozipovane a zozalohovane, lebo ked kliknem na adresar /v SDcard/ Na FOTO->podadresar napr. Priatelia -> je pri tom 0 kb ale ked to rozkliknem su tam vsetky fotky aj pri nich udaje v kb. Ak mam pravdu a teda fakt neviem akym sposobom som to zozalohovala, PROSIM navod ako to dostat spät. Mockrat dakujem.
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Ahoj.Zajímavý problém,nic podobného se mi nestalo,ale pokud nemáte ještě telefon nějak moc přizpůsobený sobě,tak prostě udělejte hard-reset a pak by mělo být vše v pořádku. 
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Ještě jsem nenašel správce souborů, který by zobrazoval obsazené místo adresářů, takže tvůj údaj 0KB je pouze zavádějící a nepodstatný.
Pokud hudbu a fotky nevidíš ani po restartu zařízení, tak zkontroluj jestli není v adresářích s fotkami nebo hudbou soubor s názvem ".nomedia" včetně oné tečky a zkontroluj také jestli se tento soubor nenachází v jakémkoliv nadřazeném adresáři s těmi soubory, které nevidíš. Pokud ho někde nalezneš vymaž ho!!! Pokud jich tam bude více, tak musíš vymazat všechny! Nesmí v žádné nadřazené složce zůstat ani jeden!!!
Pokud hudbu a fotky nevidíš ani po restartu zařízení, tak zkontroluj jestli není v adresářích s fotkami nebo hudbou soubor s názvem ".nomedia" včetně oné tečky a zkontroluj také jestli se tento soubor nenachází v jakémkoliv nadřazeném adresáři s těmi soubory, které nevidíš. Pokud ho někde nalezneš vymaž ho!!! Pokud jich tam bude více, tak musíš vymazat všechny! Nesmí v žádné nadřazené složce zůstat ani jeden!!!
pre: nandro a Pavla Vlasáka,
dakujem za snahu pomoct, obzvlast panu Vlasakovi, ten problem sa skutocne vyriesil odstranenim suboru .nomedia, takze vsetko funguje aj ked doteraz neviem, kde sa tam taky subor vzal, predsa mne ako tazkemu laikovi by ani vo sne nanapadlo davat taky subor na kartu. Boze dobry, ake nastrahy ma este cakaju??
Neda mi ale nespomenut, ze aj ked som novacik , tie subory tak ako som opisala som na karte skutocne otvorila a po jednom prehrala. Dokonca v dvoch aplikaciach a sice v Astro File Manager a tiez v Simplest File Manager. Preco by som mala chciet niekoho zavadzat? Popisala som problem preto tak detailne , lebo som bola riadne zaskocena az vydesena a myslela som si, ze pre cloveka ktoreho prosim o pomoc moze byt podstatne to, aby vedel ako sa dana chyba ci aplikacia sprava. Bol to pohlad neskuseneho laika.
Je fakt, ze sa do problematiky vyborne rozumiete /aj preto to je pre Vas nepodstatne/ a ako jediny ste spravne definoval problem a vasa rada ho aj vyriesila, preto este raz velke dakujem. Prajem pekny den.
dakujem za snahu pomoct, obzvlast panu Vlasakovi, ten problem sa skutocne vyriesil odstranenim suboru .nomedia, takze vsetko funguje aj ked doteraz neviem, kde sa tam taky subor vzal, predsa mne ako tazkemu laikovi by ani vo sne nanapadlo davat taky subor na kartu. Boze dobry, ake nastrahy ma este cakaju??
Neda mi ale nespomenut, ze aj ked som novacik , tie subory tak ako som opisala som na karte skutocne otvorila a po jednom prehrala. Dokonca v dvoch aplikaciach a sice v Astro File Manager a tiez v Simplest File Manager. Preco by som mala chciet niekoho zavadzat? Popisala som problem preto tak detailne , lebo som bola riadne zaskocena az vydesena a myslela som si, ze pre cloveka ktoreho prosim o pomoc moze byt podstatne to, aby vedel ako sa dana chyba ci aplikacia sprava. Bol to pohlad neskuseneho laika.
Je fakt, ze sa do problematiky vyborne rozumiete /aj preto to je pre Vas nepodstatne/ a ako jediny ste spravne definoval problem a vasa rada ho aj vyriesila, preto este raz velke dakujem. Prajem pekny den.