HTC HD7 problem

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
HTXper
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

HTC HD7 problem

Post by HTXper »

Ahojte chcem sa opytat po prve ze ak dam mobile reset v nastaveniach ci sa mi vsetko vymaze z tel. myslim hudba, foto, video a atd. A dalsia vec neviem ale mam strasny problem z Wifi pripojenim mam uplne slaby signal a to je wifi router vo vedlajsej izbe. Ma s tym niekto podobny problem??? No a ten hlavny problem je ten ze sa mi nechce doistalovat update jednej aplikacie pise ze je dowlnload 100 percent ale dalej nic neroby a teraz neviem ako ho mam vyhodit z mobilu jedinu moznost co mi ponukne je pause a to je vsetko :cry: Nechapem vyhodil som za mobil 380 libier a mam z nim take problemy. Nakolko zijem v UK tak vyuzivam marketplace no aspon som vyuzival lebo teraz ked dam neaku aplikaciu tak uz mi ani neda ponuku try alebo buy vobec nic dole nieje ziadna moznost! Fakt je to vela otazok v jednej teme ale uz som zufaly.Dakujem za rady vopred
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

HTC HD7 problem

Post by steelspace »

- hard reset maže úplně vše
- wifi - takový problém nemám
- update - marketplace občas takhle blbne, je třeba aplikaci odinstalovat a nainstalovat
- odinstalace se provádí podržením prstu na ikoně aplikace, vyjede kontextové menu s položkou uninstall
- ostatní problémy jsou možná spojené s konektivitou, zkus nejdřív nějak vyřešit to wifi
- pokud budeš dělat hard reset, tak nejdřív sesynchronizuje se zunem, tím se zazálohují fotky a videa z telefonu
HTXper
nováček
nováček

HTC HD7 problem

Post by HTXper »

No takze HW reset som uz spravil vcera. Vsetko som zmazal a aj kontakty pisalo mi ze su na Windows Live ale ked mi zosynchrovalo ta aj tak som nemal ani jeden jedine z FB. Problem z tym marketplace uz je vyrieseni po case sa to samo vyriesilo fakt dufam ze pri tomto novom update budu vsetky take veci vyriesene. Ja som zabudol spomenut ze ked som si chcel nieco kupit cez marketplace tak som mal problemy z pridanim kreditnej karty na http://www.zune.net" onclick="window.open(this.href);return false; bola pridana ale ked som dal buy tak stale mi vypisovalo ze mam pridat kreditku. keby mal niekto taky isty problem tak pozor nechapem ako je to mozne ale mal som na jednu e-mailovu adresu registrovane 2 xbox live ucty. takze ja som bol na mobile pripojeny na stary ucet xbox live na ktory som aj zabudol a zune mal ten novy. vyriesil som to tak ze som musel vytvorit novy email account a pomenit na live a zune emailovu adresu.

Dakujem za pomoc
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

HTC HD7 problem

Post by dwbmb »

To zmizeni tlacitak Try, Buy a Install postihlo vsechny, byl to problem Marketplace (nejspis na sluzbe neco upravovali, tak docasne vypli nakup a stahovani aplikaci).
pejvl
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 635, Band 2, Surface RT

HTC HD7 problem

Post by pejvl »

do Zune ti česká/slovenská karta určitě přidat nepude, protoze marketplace neni pro CZ/SK dostupný. jediné řešení jak nakupovat je mít US/UK účet a k němu navázanou US/UK kartu. v opačném případě můžeš stahovat jen free a trial aplikace (pochopitelně taky pouze s US/UK účtem).
HTXper
nováček
nováček

HTC HD7 problem

Post by HTXper »

Ale ja som pisal ze ja byvam v UK takze karta nieje problem ale to je jedno lebo uz to mam vyriesene.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”