Kontakty na kartu
Kontakty na kartu
Cafte neviete mi poradit jak mam vlozit kontakty na kartu mam ich iba v telefone ?
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Kontakty na kartu
co znamena vlozit kontakty na kartu? myslis na google? elegantne to jde pres export do vcf a u gmailu das import z vcf
Kontakty na kartu
sorry zle som to napisal myslel som na sim kartu
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Re: Kontakty na kartu
A k čemu to? To je přece blbost.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Kontakty na kartu
Vždy jsem byl proti tomu, nicméně pár velmi důležitých kontaktů jako záloha pro přípda nenadálé smrti telefonu a nutnosti se dovolat Ano, jako trvalé řešení používat kontakty na SIM NE!. Mít kontakty na SIM je přežitek z minulého století, kdy většina telefonů prostě neměla interní paměť na čísla.
Nicméně někteří tvrdohlaví jedinci, zejména technicky neznalí a postaršího již věku se toho drží.
Takovým ale doporučuji Aligator v nižších verzích. S kontakty na SIM se nedá prakticky nic dělat, zajímavou myšlenkou by byla možnost plnohodnotné práce a unifikace, což pokládám v současnosti za utopii.
Výrobci nemají zájem, aby se dala data snadno přenášet mezi mobily a platformami, naopak účelem je to co nejvíce ztížit!
Nicméně někteří tvrdohlaví jedinci, zejména technicky neznalí a postaršího již věku se toho drží.
Takovým ale doporučuji Aligator v nižších verzích. S kontakty na SIM se nedá prakticky nic dělat, zajímavou myšlenkou by byla možnost plnohodnotné práce a unifikace, což pokládám v současnosti za utopii.
Výrobci nemají zájem, aby se dala data snadno přenášet mezi mobily a platformami, naopak účelem je to co nejvíce ztížit!
Kontakty na kartu
ahoj, potřebuju dostat kontakty na sim kartu, ví už někdo jak na to?
-
mike-biker
- moderátor

Kontakty na kartu
Pokud to nemyslíš jako provokaci?
Kontakt - Menu - Více - Save to SIM.
Kontakt - Menu - Více - Save to SIM.
Kontakty na kartu
jako provokaci to opravdu nemyslím, ta rada se mi nějak nedaří, potřebuji dostat všechny kontakty na sim a dle tvého návodu nějak nende
ale děkuji zatím za snahu
-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 18, 2011 18:03) --
jde mi jen import ze sim, ale ne export
-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 18, 2011 18:03) --
jde mi jen import ze sim, ale ne export
-
mike-biker
- moderátor

Kontakty na kartu
Njn, ale tady jsme v sekci Desire HD a ty máš Desire, ne? Ten nemám v ruce, ale mělo by to být stejné! Jen zaboha nechápu, proč chceš dávat všechny kontakty na SIM? Stejně si ti tam toho uloží jen něco a to ještě ve zbastlené podobě! Je to stejné, jako kdybys chtěl kombinovat Dos A Windows. 
Kontakty na kartu
ano mám desire, toho HD jsem si nevšiml
jde o to, že občas potřebuji použít satrší nokii a tam přehodit kontakty, stačí mi jen čísla a jména což sim podporuje.
-
spermosh
- smartstar

Kontakty na kartu
opravdu nevidim realny duvod, proc to delat a nevidej to ani tvurci androida - neexistuje takova moznost hromadne, protoze to je stejne blbost, ale u jednotliveho kontaktu zkopirovani na SIMku jde, jak popsal mike-biker vyse (opravdu to nema smysl delat, pouze jako nouzova situace)
Kontakty na kartu
no pro mě to smysl má, takže předpokálám že to nejde, jen zkopírovat pojednom 
-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 18, 2011 19:21) --
je ale zajímavé, že importovat ze sim telefon umí, ale naopak už ne
-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 18, 2011 19:21) --
je ale zajímavé, že importovat ze sim telefon umí, ale naopak už ne
-
mike-biker
- moderátor

Kontakty na kartu
Pak je lepší to pořešit přes jiný program a z něj to nasypat na SIM. Vím, že toto umí Eriky, jak jsou na tom Nokije nevím, poslední Nokii jsem měl v minulém tisíciletí.amirinda wrote:ano mám desire, toho HD jsem si nevšimljde o to, že občas potřebuji použít satrší nokii a tam přehodit kontakty, stačí mi jen čísla a jména což sim podporuje.
Kontakty na kartu
teď mě napadlo, nebylo by možné kontakty přes HTC Sync zálohovat a pak načíst přes Nokia Pc Suite?
-
spermosh
- smartstar

Kontakty na kartu
to by asi slo, ale bude potreba Outlook asi, ale pokud ma tvoje Nokia pamet na kontakty, bude mit nejspis i bluetooth...
-
mike-biker
- moderátor

Kontakty na kartu
Asi by Nokiákum hodně pomohlo, kdybys prozdradil přístroj. 
Kontakty na kartu
jde o Nokii E 61
-
mike-biker
- moderátor

Kontakty na kartu
No tak to by neměl být žádný problém, pokud to není Nokia z r. 2001, tak asi přes to jejich PC Suite, ne? 
Kontakty na kartu
to chci zkusit, uvidím