Převod SMS na MMS
Převod SMS na MMS
Zdravím, jsem tu novej, použil jsem hledání ale nic nenašel tak se ptám v tomto tématu.
Co udělat když po napsání 3 SMS se převede SMS na MMS ? je to neuvěřitelný nesmysl. Pokud někdo ví co a jak, prosil bych o návod. Handcent sms mě nějak nefunguje. Reaguje po 3 sms stejně, a převádí na MMS :((
Co udělat když po napsání 3 SMS se převede SMS na MMS ? je to neuvěřitelný nesmysl. Pokud někdo ví co a jak, prosil bych o návod. Handcent sms mě nějak nefunguje. Reaguje po 3 sms stejně, a převádí na MMS :((
Převod SMS na MMS
v Handcent:
Menu>Settings>Send message settings>odškrtnout Auto-convert to MMS
Menu>Settings>Send message settings>odškrtnout Auto-convert to MMS
Převod SMS na MMS
Super. GO SMS funguje skvěle.
Měl bych ještě jednu otázku ( a myslím že potom ještě spoustu dalších :D ) a to jest:
Dá se někde zvolit výchozí nastavení pro práci s sms zprávama? Jde mi o to, že při příjmu zpráv mě to oznamuje jak standartní sms manager tak GO SMS. Takže tohoto bych se chtěl zbavit aby výchozí aplikací pro SMS byl GO SMS. Předem děkuji za reakci a prosím pokud někdo ví tak opět napsat cestu k nastavení. Děkuji
Měl bych ještě jednu otázku ( a myslím že potom ještě spoustu dalších :D ) a to jest:
Dá se někde zvolit výchozí nastavení pro práci s sms zprávama? Jde mi o to, že při příjmu zpráv mě to oznamuje jak standartní sms manager tak GO SMS. Takže tohoto bych se chtěl zbavit aby výchozí aplikací pro SMS byl GO SMS. Předem děkuji za reakci a prosím pokud někdo ví tak opět napsat cestu k nastavení. Děkuji
Převod SMS na MMS
Ve standartním sms manageru: Menu>Nastavení> druhá položka od konce(Oznámení)..vypnout
Převod SMS na MMS
Bezva díky. Telefon tohoto typu mám první, takže pro někoho jsou to možná stupidní otázky, ale pro mě drahocenná rada :D Jsem z něj uplně mimo :D
Dík
Ještě bych měl jednu otázku. Kam se ukládají v telefonu koncepty ? Když jsme psal zprávu a vyjel z ní tak mě to psalo že zpráva se uložila jako koncept. Ale ten jsem nikde nenašel. Vlastně tak nějqak vůbec postrádám práci v ohledu sms zpráv jako na klasickém mobilu. Žádný složky odeslané, přijaté, koncepty, atd. To tenhle telefon také postrádá ? :(((
Dík
Ještě bych měl jednu otázku. Kam se ukládají v telefonu koncepty ? Když jsme psal zprávu a vyjel z ní tak mě to psalo že zpráva se uložila jako koncept. Ale ten jsem nikde nenašel. Vlastně tak nějqak vůbec postrádám práci v ohledu sms zpráv jako na klasickém mobilu. Žádný složky odeslané, přijaté, koncepty, atd. To tenhle telefon také postrádá ? :(((
Převod SMS na MMS
nevim jak je to u Go SMS ale v Handcent i ve standartnim SMS manageru(takze bych si typnul ze i v GO SMS) se neukladaji zpravy do slozek odeslane a prijate ale do konverzaci(jako kdyby mel kazdy kontakt vlastni slozku) a v te jsou jak prijate tak odeslane zpravy jednomu kontaktu, je to jako treba v icq-take tam nejsou pohromade vsechny prijate a vsechny odeslane ale kazdy kontakt ma vlastni vlakno. Koncepty jsou pak ukladany taky v techto vlaknech-kdyz pises sms a prepnes na neco jineho, zprava se ulozi a kdyz pak vlezes do vlakna kde jsi nechal zpravu rozepsanou tak se ti rovnou zobrazi v editacnim poli.
Převod SMS na MMS
Tuhle doměnku jsem měl, čili je to skutečně tak ... mmmmm Přemýšlel jsem totiž jak si napíšu nějakou zprávu kterou budu chtít později odeslat, takže si ji budu muset uložit. Stále poněkud opomínám možnosti tohoto zařízení kde je poznámkový blok a na marketu jistě spousta dalších podobných aplikací. Přechod na tenhle systém bude pro mě fakt pořádnej vořech. 
-- doplnění předchozího příspěvku (ned led 16, 2011 16:37) --
Ackoliv GO SMS nepřevádí sms na mms při větším obsahu znaků, po odeslání ji pro změnu rozdělí na zprávy po 160 znacích. takže to mě taky zrovna neuspokojuje :(
-- doplnění předchozího příspěvku (ned led 16, 2011 16:37) --
Ackoliv GO SMS nepřevádí sms na mms při větším obsahu znaků, po odeslání ji pro změnu rozdělí na zprávy po 160 znacích. takže to mě taky zrovna neuspokojuje :(
Převod SMS na MMS
Taky mam ten stejnej problem a docela dost me to vytaci :D a aplikace z marketu se mi vubec nelibejt.
Chcete mi rict, ze (v mem pripade) Samsung opravdu nastavil SMS tak, ze se to proste bude automaticky pretvaret? aniz by to slo jinak nastavit? :D to mi prijde jako uplna kravina
Chcete mi rict, ze (v mem pripade) Samsung opravdu nastavil SMS tak, ze se to proste bude automaticky pretvaret? aniz by to slo jinak nastavit? :D to mi prijde jako uplna kravina
Převod SMS na MMS
já nepoužívám standardní sms soft , ale handcent a tam se to dá nastavit...je tam i spousta skinů takže myslím že to můžeš dotáhnout do skoro stejné podoby jako správce od samsungu
Převod SMS na MMS
potvrzuji že handcent při vypnutí převodu sms na mms skutečně nepřevádí. jen mě vadí absence cz jazyka neboť má dost velké možnosti nastavení.
Převod SMS na MMS
Bohužel...očekával bych, že vlajková loď Samsungu a telefon za cca 12 tisíc bude bez chyb, ale tohle mně neskutečně se*e...