Zdravím,
poslední dobou mě trápí samovolné odhlašování od GSM sítě. Telefon čas od času když je uspaný se sám odhlásí od sítě a přijdu na to až když zapnu displej a uvidím nabídku na zadání pinu...
Jak jistě uznáte tak je to docela problém, když se vám nikdo nedovolá a vy o tom nevíte. Chtěl jsem se zeptat jetli nekdo neměl stejný problém a nezpůsobovala to nějaká aplikace. Nepoužívám žádné task-killery ani nic podobného co by to na první pohled způsobovalo.
Když najedu do spuštěných procesů tak mimo bežně věci od htc běží dropbox, sms sender a android galerie...
Samovolné odhlašování od GSM sítě
-
foreveryone
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

Pokud jsem používal HTC ROM nebo některou která z ní vycházela. Měl jsem občas tento problém, ale nikdy se mi to nestalo v suspend režimu. Vždy při práci, takže jsem to viděl v reálném čase, ale už mám Desire skoro rok a za celou tu dobu se to stalo odhadem 5x - 6x.
-
foreveryone
- stálý přispěvatel

no mě to začalo dělat odhadem cca 14 dní zpátky a zatím to bylo 3x a vždy v uspaném stavu...
zkusím asi postupně odinstalovat posledně přidané aplikace snad to pomůže
zkusím asi postupně odinstalovat posledně přidané aplikace snad to pomůže
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Taky se mi to zatím jednou stalo, pravděpodobně v uspaném režimu (přesně si nevzpomínám).