Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
- drak21
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Tak jsem si chtel hodit na Streaka root kuli titanu ale ani jeden me nejde(
Ten z7root se spusti ale pak spadne.
A one click z xda posledni verze probehne normal ale pri spusteni titanu me to pisne ze aplikacka nema pristup vsude ze nemam root.Tak ted fakt nevim,nema nekdo nejakej napad?
OEM verzi zarizeni mam tu co konci cislem 131800 coz by melo bejt ok
Sent from my Dell Streak
Ten z7root se spusti ale pak spadne.
A one click z xda posledni verze probehne normal ale pri spusteni titanu me to pisne ze aplikacka nema pristup vsude ze nemam root.Tak ted fakt nevim,nema nekdo nejakej napad?
OEM verzi zarizeni mam tu co konci cislem 131800 coz by melo bejt ok
Sent from my Dell Streak
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Musíš si ještě nainstalovat Busybox a pak restart. Teda po provedení Super One Click a instalaci Titania
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Tak začínám být mírně hysterický...podpora Dellu je opravdu zvláštní...co z toho asi jsou ty drivery, potřebné pro rozjetí SuperOneClick (pokud je problém v nich?) http://support.dell.com/support/downloa ... id=&impid=...a hlavně jak je vůbec stáhnout??? Kruci, já chci root, bez něj je Android poloviční 
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Drivery jsou soucasti Dell Sync a nebo jsou v Android SDK.
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Přesně tak. Chce to klid, sednout si k tomu a pohrát si s tím dokud nebude v seznamu výrobců u výběru ovladače i Google Inc. Šlo nám to všem tak musí i tobě. Jinak v podpoře Dellu nevidím žádný problém. Nějaký Nero Sync, HTC, Kies a nevím jaké pitomosti jsou stejně k prdu. Vyřešit ovladače na flash a zbytek mne nezajímá. Stejně se dnes vše řeší OTA
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
YAMATO, drivery jsou nečekaně to, u čeho je napsáno driver, tj. ta poslední položka v seznamu z tvého odkazu. Vzhledem k číslu verze to předposlední bude to samé, to sem tahal já ještě před vánoci. Klikneš download, pokud vyskočí okno, tak dáš přímý download (nebo tak něco), tím se obejde ten divný download manager. Pak to nainstaluješ, připojíš Streak, wizard pro instalaci driverů proskáčeš na automatiku a je to. Ve Streaku by asi mělo být povoleno USB debugování a instalace aplikací i odjinud, než z marketu.
- YAMATO
- smartmaniak

Debuging mám, instalaci odjinud mám. Jenže ať na Dellu klepnu na cokoli, tak mi to nabídne jen stažení toho manageru, žádný přímý download.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

Zvláštní, mě teď klik na Download dokonce teď nabídne přímo soubor k uložení, před dvěma týdny se to skoro jistě chovalo jinak. Vypni blokování reklam/javascriptu v browseru, zkus jiný browser.
- YAMATO
- smartmaniak

Kruci, opravdu se to chová divně, protože přes IE to jde...ale hlavně že tam mi to píše, že i Fiorefox, ale přes něj nic. Takže drivery stažené, nainstalované...a teď jsem zvědav, jestli to půjde.
No takže...teď si samozřejmě připadám jako co? Teď si samozřejmě připadám jako naprostý idiot. Root během půl minuty. Díky všem za nasměrování a menší kletbu na podporu Dellu.
No takže...teď si samozřejmě připadám jako co? Teď si samozřejmě připadám jako naprostý idiot. Root během půl minuty. Díky všem za nasměrování a menší kletbu na podporu Dellu.
- Slikero
- nováček

- Zařízení: HTC UNIVERSAL,DELL STREAK, Galaxy Note
Sledujem toto forum od začiatku ale neviem prisť na to, kde robím chybu. Drivery som nainstalil do PC, Titanium Backup, aj Busybox do Streaku. Urobil som Super One Click, vypiše mi device roted, ale titanium hlasi že nemam root prava. Pomaly mi dochádza predstavivosť.Vie mi niekto pomocť radou alebo navodom? Bol by som veľmi vďačný.
-
Bobanovicz
- smartguru

Urcite jsi dokoncil root? Podivej se do programů, mel by tam byt zastupce Superuser a po jeho otevreni seznam programů, kterym umoznujes prava toot, na to by se te mel zeptat pri prvnim spusteni Titanium.
-
sotrava
- častý přispěvatel

- Zařízení: Oneplus X
Re: Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Zkus ještě udělat restart,já měl ten samý problém a restart pomohlSlikero wrote:Sledujem toto forum od začiatku ale neviem prisť na to, kde robím chybu. Drivery som nainstalil do PC, Titanium Backup, aj Busybox do Streaku. Urobil som Super One Click, vypiše mi device roted, ale titanium hlasi že nemam root prava. Pomaly mi dochádza predstavivosť.Vie mi niekto pomocť radou alebo navodom? Bol by som veľmi vďačný.
- Slikero
- nováček

Takže zastupcu Superuser nemam.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 11, 2011 8:41) --
-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 11, 2011 8:41) --
RESTART stači vypnuť a znova zapnúť u androidu sa ešte len učim. Vďaka za trpezlivosť.sotrava wrote:Zkus ještě udělat restart,já měl ten samý problém a restart pomohlSlikero wrote:Sledujem toto forum od začiatku ale neviem prisť na to, kde robím chybu. Drivery som nainstalil do PC, Titanium Backup, aj Busybox do Streaku. Urobil som Super One Click, vypiše mi device roted, ale titanium hlasi že nemam root prava. Pomaly mi dochádza predstavivosť.Vie mi niekto pomocť radou alebo navodom? Bol by som veľmi vďačný.
- YAMATO
- smartmaniak

Tak po třech dnech zatím spokojenost na 99 %. Nejtěžší je zvyknout si, že spíš než telefon to je malý tablet...nakonec jsem udělal radikální řez a vypnul autopřeklápoění, takže jedu jen na šířku a už si začínám zvykat. Bohužel je pár aplikací, co jedou jen v portrait, takže zbytečně hledám náhrady.
Co mi hodně chybí jsou směrové šipky z HTC klávesnice. Žádná jiná je nemá na hlavním panelu, asi nejblíže je SmartKeyboard, kde je jde vyvolat gestem, ale ta mi zase v Landscape dost zlobí v některých aplikacích (Opera mini, AK Notepad), respektive musí být ve fullscreen módu, což moc nemusím.
Hodně špatně vyřešený je také výběr textu, chtělo by to nějaká "ouška" u kursorů. Nejde něco takového doinstalovat?
No a bohužel mi nejdou Gameloft hry, ač jsem nakonec nerad sáhnul po warezu. Jediný H.A.W.X. funguje, Sandstorm, N.O.V.A. a SprintelCell buď vůbec, nebo skoro bez textur. Kupodivu mi šli ještě BrothersInArms, ale relativně dost se to sekalo a hlavně mě to nějak nebavilo, takže jsem to smazal. Ale těch tří je škoda...
NO a to je tak vše co bych kritisoval, jinak lahoda. Mail super, word super, filmy super, net super na druhou, komixy můžu číst bez přibližování (bohužel ComicReaderMobi je jedna z těch aplikací, které se moc nesnáší s landscape, mimo to na Androidu vůbec nějak blbne, takže teď zkouším AVC, který je trochu slabší (hlavně nemá inteligentní lupu), ale jede dost solidně).
Co mi hodně chybí jsou směrové šipky z HTC klávesnice. Žádná jiná je nemá na hlavním panelu, asi nejblíže je SmartKeyboard, kde je jde vyvolat gestem, ale ta mi zase v Landscape dost zlobí v některých aplikacích (Opera mini, AK Notepad), respektive musí být ve fullscreen módu, což moc nemusím.
Hodně špatně vyřešený je také výběr textu, chtělo by to nějaká "ouška" u kursorů. Nejde něco takového doinstalovat?
No a bohužel mi nejdou Gameloft hry, ač jsem nakonec nerad sáhnul po warezu. Jediný H.A.W.X. funguje, Sandstorm, N.O.V.A. a SprintelCell buď vůbec, nebo skoro bez textur. Kupodivu mi šli ještě BrothersInArms, ale relativně dost se to sekalo a hlavně mě to nějak nebavilo, takže jsem to smazal. Ale těch tří je škoda...
NO a to je tak vše co bych kritisoval, jinak lahoda. Mail super, word super, filmy super, net super na druhou, komixy můžu číst bez přibližování (bohužel ComicReaderMobi je jedna z těch aplikací, které se moc nesnáší s landscape, mimo to na Androidu vůbec nějak blbne, takže teď zkouším AVC, který je trochu slabší (hlavně nemá inteligentní lupu), ale jede dost solidně).
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Zkus klávesnici Thumb Keyboard,sice trochu neklasická,ale směrové šipky tam jsou a třeba si zvykneš 
- Slikero
- nováček

Superuser zastupca sa instaluje samostatne? Alebo je to sučasťou One click?Bobanovicz wrote:Urcite jsi dokoncil root? Podivej se do programů, mel by tam byt zastupce Superuser a po jeho otevreni seznam programů, kterym umoznujes prava toot, na to by se te mel zeptat pri prvnim spusteni Titanium.
- Slikero
- nováček

Prosim poraď ako spravne urobiť root na streak. Drbem sa s tým už od včera a neviem prisť na to čo robím zle.
-
Bobanovicz
- smartguru

Superuser se prave nainstaluje pokud dokoncis uspesne ROOT, pokud tam neni tak nemas ROOTnuto.
V Superoneclick je i moznost testu, jestli se ROOT podaril.
To YAMATO: Ja pouzivam SmartKeyboard bez problemu v podstate jen v landscape a fullscreen mam vypnuto. To vybirani textu je pravda nepohodlne, ale nejak jsem zatim nemel potrebu to resit. Zkus Copy/Paste Beta z Marketu.
V Superoneclick je i moznost testu, jestli se ROOT podaril.
To YAMATO: Ja pouzivam SmartKeyboard bez problemu v podstate jen v landscape a fullscreen mam vypnuto. To vybirani textu je pravda nepohodlne, ale nejak jsem zatim nemel potrebu to resit. Zkus Copy/Paste Beta z Marketu.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

To, že klávesnice nemá šipky (a zároveň zařízení nemá D-Pad), takže se prakticky nedá pohybovat v editovaném textu, mě taky neskutečně vytáčí. Taky bych uvítal normální pětiřadou qwerty klávesnici s češtinou, způsob psaní českých znaků je také hodně hloupý.
Je tam pár dalších věcí, které mě dost štvou, ale tak nějak si postupně na novou platformu zvykám, co mi zbývá, ono v podstatě jiná možnost než Android stejně není.
Je tam pár dalších věcí, které mě dost štvou, ale tak nějak si postupně na novou platformu zvykám, co mi zbývá, ono v podstatě jiná možnost než Android stejně není.