Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Odpovědět
somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od somro » sob led 08, 2011 18:35

ako mam zosynchronizovat kontakti z outlooku v tom najnovsom NexusHD2-Gingerbread_V2.0_NAND ???????

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » sob led 08, 2011 21:13

:) jaký používáte přehrávač mě se moc líbí miui player je v marketu ?
:) blikají mi tlačítka co s tím?

Scartty
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: ned dub 11, 2010 19:04
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Scartty » ned led 09, 2011 1:41

Ohledně tlačítek mi pomohl restart. Pokud tobě ne, tak můžeš použít buď Backlight off z marketu nebo centropen z papírnictví :)

Uživatelský avatar
Rady
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 198
Registrován: ned pro 03, 2006 8:55
Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Bydliště: Bánov
Kontaktovat uživatele:

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Rady » ned led 09, 2011 3:39

Take spatne foti a tak sla pryc :???:

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » ned led 09, 2011 7:48

Já teď testuji tuhle http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881937" onclick="window.open(this.href);return false;
tedy její SD variantu. Absolutně nejlepší výdrž baterky, co jsem kdy na SD kartě viděl... ale je docela možné, že už to tak teď mají i další... Ještě by to chtělo A2SD+ podporu pro NAND verzi.

-- doplnění předchozího příspěvku (ned led 09, 2011 7:56) --
somro píše:ako mam zosynchronizovat kontakti z outlooku v tom najnovsom NexusHD2-Gingerbread_V2.0_NAND ???????
Úplně nejlepší cesta je, synchronizovat kontakty nejprve na gmail, přes něco jako
http://www.webgear.co.nz/Products/GOContactSync.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
nebo ručně
http://office.microsoft.com/en-us/outlo ... 81033.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

a pak jsi naprosto v pohodě s jakýmkoliv buildem Androida. Ve spojení s Picasou lze dokonce hromadně přiřadit všem fotky ;-)

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » ned led 09, 2011 10:34

prcek15 píše:Aktuálně testuji http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060" onclick="window.open(this.href);return false;. Nejčistší a nejlepší Gingerbread NAND na HD2. :)
Zkouším. Přes Titanium Backup se dají i vrátit celkem v pohodě aplikace z HaRet verzí.
Nefunguje mi v tom ale SIPdroid. Je tam už nějaký SIP integrovaný a SIPDroid číslo vytočí, zvoní to, ale po zvednutí druhou stranou hovor skončí. Zkoušel jsem ho i odinstalovat a nastavit ten integrovaný SIP a taky nic. V HaRet šlapal SIPdroid v pohodě i s bluetooth sluchátkem.

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » ned led 09, 2011 12:51

:) Ahoj taky jsem vyzkoušel a vratil jsm se k NAND MDJs_CyanogenMod7_v.1.8a.
Má 214 MB free opravdu se mi moc líbí, i baterie celkem obstojně drží!

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od somro » ned led 09, 2011 18:16

dnes som zistil ze tato romka ..[08 JAN] NexusHD2-Gingerbread V2.0 NAND [Kernel: tytung r1_oldcam]
mi nechce najst domacu wifi ale susedovu mi najde.
ked pouzivam romku HD2ONE na sd cez haret tak mam k dispozici aj moju domacu wifi. neviete mi poradit v com to asi tak moze bit?????

PS. neviem ako spustit rom z sd ked tam mam nand android. nasiel som tento navod ale akosik neviem o ake subori sa jedna kde ich gladat :( http://android.atomsoft.cz/navody/spust ... res-magldr" onclick="window.open(this.href);return false;

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » ned led 09, 2011 20:06

Je potřeba namountovat system.ext2 jako disk pod Linuxem a upravit jeden řádek v tom zmíněném souboru, je to tam napsáno. Nevím, jak to udělat pod Windows. Mám na to Linux ve virtuálce :-) A nebo přinutit autora, ať to upraví ;-)

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » pon led 10, 2011 8:53

Nainstaloval jsem build přímo od autora MAGLDR vycházející s HTC Desire ROMky. http://forum.xda-developers.com/showthr ... st10197493" onclick="window.open(this.href);return false; a Titanium backup hlásí, že nemám root práva...?

t.prochazka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 147
Registrován: pon lis 09, 2009 14:26
Zařízení: HTC HD2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od t.prochazka » pon led 10, 2011 19:21

Jo, ten podle mě není defaultně rootnutý, ale někde jsem četl, že jde rootnou přes ten zRoot nebo jak ta aplikace jmenuje. Mě se ten build nelíbil, takže jsem to neřešil

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od prcek15 » pon led 10, 2011 20:25

Zkuste verzi -=MDJ's CyanogenMod 7 v2.1. ;)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777" onclick="window.open(this.href);return false;

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » pon led 10, 2011 21:43

:) Prcek15
Mám verzi 1.8 a jsem sní spokojený moc!

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od somro » pon led 10, 2011 21:47

[quote="somro"]dnes som zistil ze tato romka ..[08 JAN] NexusHD2-Gingerbread V2.0 NAND [Kernel: tytung r1_oldcam]
mi nechce najst domacu wifi ale susedovu mi najde.
ked pouzivam romku HD2ONE na sd cez haret tak mam k dispozici aj moju domacu wifi. neviete mi poradit v com to asi tak moze bit?????


NEVIE MI TU NIK POMOOOCT??? UZ SOM SKUSIL AJ MDJs_CyanogenMod7_v.1.9_NAND_A2SD STALE NIC :(

slawski
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 160
Registrován: úte pro 15, 2009 12:30
Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od slawski » pon led 10, 2011 22:43

:) když jsem měl problém z wifi stačilo mi vždy vypnout a zapnout wifi. Zatím se asi s tím to problémem nikdo nesetkal proto ti nemůžu pomoct ani já není náhodou problém ve tvém routru?

somro
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 82
Registrován: čtv úno 25, 2010 17:45
Zařízení: htc hd2

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od somro » pon led 10, 2011 22:55

v routei problem neni pretoze deje sa asi toto .
na router sa pripojim normalne s pc, notebookom, HD desire, psp len s niektorimi romkami nie tak ako pisem. po dlhsom case som nasiel rom HD2ONE (haret) a cez tu sa mi dalo pripojit teda naslo mi tu siet. A presne toto mi robi aj v robote.

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » úte led 11, 2011 16:13

nemáš na routeru access jen pro povolené MAC adresy? Různé buildy dávají HD2 různé mac adresy. Dokonce i 11:22:33:44.....

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1165
Registrován: sob úno 07, 2009 14:56
Zařízení: HTC Desire
Bydliště: Pardubice

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od Pavel Vlasák » úte led 11, 2011 16:39

t.prochazka píše:Tak na WM je IGO 9, tedy IGO Primo a já doufám, že bude verze i pro Android
Nebude, protože jste jej všichni měli zdarma...! iGo se rozhodl, že již nebude dodávat navigační SW koncovým uživatelům, ale je ochoten jej připravit přímo pro výrobce zařízení.

hil
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 126
Registrován: stř lis 25, 2009 19:48
Zařízení: htc

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od hil » úte led 11, 2011 18:45

prcek15 píše:Zkuste verzi -=MDJ's CyanogenMod 7 v2.1. ;)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777" onclick="window.open(this.href);return false;
Radši bych něco, co vychází z Desire, už jsem si na to zvykl, třeba widget letadlo mod, Sipdroid mi v http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905060" onclick="window.open(this.href);return false; Gingerbread NAND taky nefungoval....

EDIT:
To tam fakt nejde wifi hotspot?
Issues:
- Stock Wi-Fi Tethering (Hotspot)

Uživatelský avatar
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 128
Registrován: sob říj 24, 2009 14:35
Zařízení: LG G3
Bydliště: Slaný

Android NAND na HTC HD2 (Leo)

Příspěvek od prcek15 » úte led 11, 2011 19:11

Vyzkoušejte: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=909096" onclick="window.open(this.href);return false;

Odpovědět

Zpět na „Android na HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti