Google zveřejnil video s Androidem 3.0 pro tablety
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Stojím si za tím, že není. Chtěl bych vidět, jak budou všichni z těch miliónů lidí spokojeně psát na virtuální klávesnici. A pokud mi budeš tvrdit, že si pořídí tablet, k tomu klávesnici, myš, herní ovladače - tak potom se to už nedá označit za využití jako tablet. Navíc zatím žádný dnešní tablet není postavený na PC (IBM comp.) platformě. Podle mě bude ještě dlouho hrát PC platforma velkou roli (nebo se aktuální požadavky přenesou na jinou platformu, ale stále to bude o podobném konceptu). Možná se mýlím, to ukáže čas. Nicméně jsem už alespoň zjistil, že diskuse s tebou nikam nevede (a k tomu se mi tvé příspěvky špatně čtou - takže končím)
K těm hrám jen toliko - spěje to už dlouhou dobu k tomuhle: http://www.youtube.com/watch?v=KWbLOFGSEDo" onclick="window.open(this.href);return false;
Jenom se opravím: Nevhodně jsem použil slovo desktop, protože jsem myslel i notebooky. Ne tablety.
K těm hrám jen toliko - spěje to už dlouhou dobu k tomuhle: http://www.youtube.com/watch?v=KWbLOFGSEDo" onclick="window.open(this.href);return false;
Jenom se opravím: Nevhodně jsem použil slovo desktop, protože jsem myslel i notebooky. Ne tablety.
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
> tak vacsina textu moze byt v pohode pisana virtualnou klavesnicou, ono to na pristrojoch, ktore to zvladaju je naozaj pohodlne, akoto ukazuje bezna prax...a myslim, ze uz dnes k hociakemu polotabletu od androidu ide pripojit myska, klavesnica, takze s tym by som nevidel problem...das tablet do docku, a rozviestia sa ti monitory v obyvacke a nemas problem ani s filmami, hrami internetom, klimou, vetranim, osvetlenim, nicim...
> ty len proste tvrdo zastavas skatuky, z ktorych ani jedna uz dnes neplati...a nerozumiem preco tu pleties ibm, ten toho do tabletov vela nenarozprava...silou mocou bues dupat nohami, ze raz sa niecomu hovorilo personal computer, tak nikdy inak...ale hovorilo sa tomu tak z isteho praktickeho odovodu a tieto dovody dnes splnaju prave tablety, ktore len teraz sa zacinaju rozbiehat a teda este z daleka nie su ani v polke svojho vyvoja...
> takze odmysli si taky blud, ze ty, si vzorka, ktorou sa riadia spolocnosti a zapamataj si ze do paru rockov mi zial budes zas musiet dat za pravdu, ako pri vsetkom...
prosim spomen si...bud sa zasmejes na mne alebo na sebe a pochybujem, ze vas bude vela, co budete mat doma jednu krabicu pod stolom a druhu na stole,totiztoaj to casom ludia prestanu pouzivat, ako prestali pouzivat latriny, lebo casom saprislo na ine bezne sposoby a latriny uz neboli tak bezne, kedze ich nahradil pokrok, ako tomu je aj teraz...len sa nauc spravne chapat tomu co si kupujes...
> ty len proste tvrdo zastavas skatuky, z ktorych ani jedna uz dnes neplati...a nerozumiem preco tu pleties ibm, ten toho do tabletov vela nenarozprava...silou mocou bues dupat nohami, ze raz sa niecomu hovorilo personal computer, tak nikdy inak...ale hovorilo sa tomu tak z isteho praktickeho odovodu a tieto dovody dnes splnaju prave tablety, ktore len teraz sa zacinaju rozbiehat a teda este z daleka nie su ani v polke svojho vyvoja...
> takze odmysli si taky blud, ze ty, si vzorka, ktorou sa riadia spolocnosti a zapamataj si ze do paru rockov mi zial budes zas musiet dat za pravdu, ako pri vsetkom...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Asi proto, že většina dnešní počítačů (všechny běžící na Windows) jsou PC - IBM compatible 
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
"tak vacsina textu moze byt v pohode pisana virtualnou klavesnicou" ty jsi fakt naprosto blbej nebo naprosto naivní, je vidět, že jsi toho nikdy moc nenapsal a na virtuální klávesnici už vůbec.
k tomu dalšímu se už vyjadřovat raději nebudu, ono už se se raději k tobě nebudu zase chvilku vyjadřovat vůbec
jelikož nejsi alespoň trošku soudný a objektivní.
k tomu dalšímu se už vyjadřovat raději nebudu, ono už se se raději k tobě nebudu zase chvilku vyjadřovat vůbec
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

napisal som na iphone niekolko prednasok...stihol som to a namiesto balenia, suchotania a tlacenia, po prednaske som bol dve minuty skor prec nez ostatni...a bolo to pohodlne...takze sudnost a objektivita su pojmy, ktore chybaju v prvom rade tebe...vacsina textu moze byt v pohode pisana virtualne...to co virtualne byt pisane nemoze, alebo uzivatel nechce, tak si pripoji klavesnicu...ale povedz mi a skus pouzit argumenty, nie zvratky, preco je lepsie, ak tu istu klavesnicu pripoji k niecomu velkemu zaprasenemu a huciacemu pod stolom, ked ju moze pripojit tak isto k malemu leziacemu nenapdnemu zariadeniu na stole a napisat to iste...ale som si vedomy, ze na moje prispevky reagujes len podla mena, takze vobec sa ti divim, ze ta to bavi pisat przdne texty...
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Jenže Tomáš Kubec má pravdu. Doteková klávesnice (pro fríkulíny: na kapacitním displeji) s šířkou 110mm je zhruba na 70% pohodlnosti hardwarové qwerty s šířkou 53mm (a to i po dlouhém zácviku). Takže když vezmu v úvahu např. téměř dokonalou klávesnici z Qtek 9000, je jakákoli doteková klávesnice naprosto směšná. Ano, můžeš na ní napsat přednášku, v tom ti nikdo nebrání, ale oproti opravdové klávesnici je to jen ubohá náhrada a v žádném případě se nadají srovnávat. A v tom je ten problém - ne že nenapíšeš, ale JAK napíšeš.
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

presne tak !! suhlasim !! ide o to jak a pri dotykovej kalvesnici mi staci jemne hladkat display bez namahy a dokazem pisat teda ovela rychlejsie nez na kalvesnici mechanickej, kde z povahy jej podstaty musim vynalozit vacsiu energiu na stlacenie tlacidla s nejakym odporom...takze suma sumarum je to aj tak individualne, to ale nemeni nic na tom, ze pirpojit klavesnicu pre pisanie dllllheho textu k tabletu, ktory nezabera miesto je urcite pohodlnejsie, nez ju pripajat pre ten isty text k zaprasenej krabici pod stolom...nic viac, ty si pis akou chces klavesnicou, je to tvoja vec !! a co sa tyka temy, tak nerozumiem preco zatracujete nieco co este ani poriadne nevyslo a ni sa poriadne neda vyskusat...ja androidu 3 fandim, lebo konecne donuti apple sa pozerat na viac uzivatelskychpoziadaviek, v ramci konkurencneho boj...ale ked vam stacia na pisanie mailov zaprasene krabice pod stolom, plne kablov zaprasenych, tak budis, je to vasa vec...
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Google zveřejnil video s Androidem 3.0 pro tablety
Vem prachovku a uklid si doma. Nebudes mit pod stolem zaprasenou krabici ani kabely :D
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Opravdu nemuzeme za to ,ze jsi prase,ktere doma neuklizizaprasene krabice pod stolom, plne kablov zaprasenych, tak budis, je to vasa vec...
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

takto to riesis ty vsak? namiesto pokroku a ulahcenia vztahov pre tvoj zivot potrebnych, si tie stare vztahy umelo a pracne udrziavas...zaujimave...ako androidfan by si mal byt rad, ze google konecne prisiel s niecim zaujimavym, hodnym nasledovania...ale namiesto toho si len utries prach na svojej krabici a budes spokojny ze si napises mail na ibmpc...srandovne ze ako vam nevadi ze ibm zadelil nejaky smer, ktorym sa uberali vyrobky,ale vadi, ak to spravi applea pripoji sa google a vlastne kazdy ostatny...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Interface ty neco beres?Jsi na praskach ci ujizdis na necem jinem?Smeles milion veci dohromady a poenta uplne utika..
Na tebe si clovek musi vzit prekladatele ,aby pochopil a rozpletl tve nazory a fantazie zabelene do smotku nesmyslu..
EDIT:
Ano,plati me primo htc proc myslis ze mam nick htcjirka a email htc.innovation
Na tebe si clovek musi vzit prekladatele ,aby pochopil a rozpletl tve nazory a fantazie zabelene do smotku nesmyslu..
EDIT:
Ano,plati me primo htc proc myslis ze mam nick htcjirka a email htc.innovation
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

co take by som mal brat? povedz, ako si k tomu dosiel? je tu tema o tretom tabletovom androide a ako vidim som jeden z mala, kto tejto platforme od googlu fandi...fakt to sa az tak obavas ze sa zmeni spolocenske vnimanie osobneho pocitaca? uraza ta to? citis sa zle? robia sa ti vyrasky? proste doba sa meni a tablety postupne vytlacia v ramci domacich osobnych zalezitosti desktopy...to je jasny a uz teraz viditelny fakt...povedz aka pointa mi unikla ked somjeden z mala, ktory naozaj rozprava k teme?? uz si bol plakat za moj dalsi ban? ze zas sa rozkrikuje a vypisuje k teme, ale kedze mu nedokazem argumentovat, tak aspon nechma ban...prepac ale jediny, kto tu nieco berie si ty lebo odhliadnuc odo mna, to co som v tejto teme napisal nedokazes vyvratit, leo tentokrat nepisem o appli, ale o googli a androide...ale budis nechajme sa prekvapit co nam prinesie blizka buducnost...kto sa mylil a kto nie, potom si sam nie len ze poziadam o ban, ale aj sa nahalsim na polcii, nech ma pridu zatvorit...ach jaj...
a uz davno sa ta chcem spytat, tebe inak plati htc, za takuto lacnu reklamu?
a uz davno sa ta chcem spytat, tebe inak plati htc, za takuto lacnu reklamu?
Re: Google zveřejnil video s Androidem 3.0 pro tablety
Interface: ked podla teba nahradia tablety PC kvoli velkosti a prenosnosti tak mi vysvetli preco normalne ako ty hovoris zaprasene bedne pod stolom nenahtadili NB?
Normalne PC su a stale budu kvoli pohodliu, velkosti monitora a hlavne vykonu.
Sent from my Nexus One using Tapatalk
Normalne PC su a stale budu kvoli pohodliu, velkosti monitora a hlavne vykonu.
Sent from my Nexus One using Tapatalk
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

> lebo ntb su trosku neprakticke otvaracie o cosi vacsie krabice, ktore ale vo velkom pocte nahradili desktop a to prave kvoli svojej mobilnosti...takze netrafil si...lenze pocitaj dobu kde ma kazdy velky monitor/ telku, bezdratove kalvesnice, klimu, osvetlenie,kurenie a velkypocet mailov a filmov spolu s hudbou...dobu, kde najdolezitejsim sa stavaju data a ich transfer medzi urctymi ludmi v urcitych vztahoch..a tabety tiet vztahy dokazu udrziavat v vacsej phodlnosti a nahociakommieste na svete...si doma, pripoj ho do docku a pozeraj co chces filmy hudbu internet na vekej plazme....
> toto plati samozrejme v rozpati nasledujucch rokov, takze ano desktop urcite nebude nahradeny, tak ako ho nenahradil ani ntb...ALE to ze nebde uplne, nenamena ze sa z neho nestane okrajova zalezitost..a varuze aj stane...rok dva tri styri...to je dlha doba a za ten cas akukolvek cinnost ci aj narocne hry, a videoobrazkoverenderovacie aplikacie budu tablety zadat lavou zadnou, takze moja otazka k tebe...k comu by ti bol teda ten desktop, ked si ho nevopchas do vacsieho vrecka a neprenesies kdekolvek, lebo ma plno kablov a velku vahu a nedokaze o ni viac nez tablet?
> toto plati samozrejme v rozpati nasledujucch rokov, takze ano desktop urcite nebude nahradeny, tak ako ho nenahradil ani ntb...ALE to ze nebde uplne, nenamena ze sa z neho nestane okrajova zalezitost..a varuze aj stane...rok dva tri styri...to je dlha doba a za ten cas akukolvek cinnost ci aj narocne hry, a videoobrazkoverenderovacie aplikacie budu tablety zadat lavou zadnou, takze moja otazka k tebe...k comu by ti bol teda ten desktop, ked si ho nevopchas do vacsieho vrecka a neprenesies kdekolvek, lebo ma plno kablov a velku vahu a nedokaze o ni viac nez tablet?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
"tabety tiet vztahy dokazu udrziavat v vacsej phodlnosti" To je otázka systému a ne tabletů. Zkus si dát s někým závod, jeden člověk bude na ntb a jeden na iOS nebo Androidu. Kdo dokáže rychleji najít 2 stránky s nějakou informací a ty informace stručně přepsat do emailu. Jakmile má prostě člověk k dispozici klávesnici a k tomu klávesové zkrátky, tak je mnohonásobně produktivnější. V pracovní sféře se zkrátka tablet nechytá a nechytí. Je to multimediální zařízení. Tam ty "data" se těžko dají označit za hodnotné informace.
Ještě bych rád upozornil na jednu věc - tablety. Zaregistroval jsi raketový nárůst a pak raketový pád? Tablety mají navrch akorát větší punc modernosti, jsou dotykové.
Ještě bych rád upozornil na jednu věc - tablety. Zaregistroval jsi raketový nárůst a pak raketový pád? Tablety mají navrch akorát větší punc modernosti, jsou dotykové.
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

To je otázka systému
> no a preto je tablet vitaz nad desktopovym windowsom, lebo to co zvlada desktop, zvlada aj tablet a pozri sa o kolko menej energeticky narocne, o kolko vizualne krajsie a hlavne je to mala placka, ktoru zoberies vsade, takze pracu desktopu znasobuje, kedze sa da pracovat s nim nie len doma pod stolom...
> hmm..takze dvaja rovnako vlezieme do izby...na stole je jeden ntb a druhy ipad...alebo 2011+ anroid tablet a obaja si rychlo prezreme postu, vybavime vsetky mozne verzie komunikacie, pridame nejake video, pozreme si nejake video, precitame si nejake dokumenty(napriklad dolezite prednasky do skoly), pozreme si film, zahrame hry...jeden z nas to spravi pohodlne, popri tom sa moze hybat, robit cinnosti doma prospesne, popriapde si odfotit, natocit nejaky subor a poslat inemu...zatial co ten na ntb bude musiet pri nom sediet lebo v jednej ruke drzat taku krabicu je nepohodlne..neodfoti si nic, nenatoci si nic, ale ma ibmpc look like ntb tak je spokony...hlavne ked sa zapne vetracik a zacne vyrusovat...Zkus si dát s někým závod
takze vysledok je ten, ze ak su dva rozne predmety, ktore zvladaju to iste, tak logicky si zakaznik vyberi ten, ktory to iste zvlada pohodlnejsie a praktickejsie...no a to zvlada samozrejme tablet, kedze ako vravis je to o systeme a ten od ms je viac nez na smiech...
ale je mi jasne, ze ty si si predstavoval nejaku zabudnutu rusku stranku s abnormalnym flashovym multimedialnym obsahom, takze v tvojej predstave je ntb vitaz..ale len do casu, kym sa o paru rokov pozries do sveta a zistis ako tablety predbehli kazdy zaostaly ibm look like pc, hodny do muzea...
> toto je uz taky pojem ako globalne oteplovanie...fakt sa divim ze ma niekto trufalost to este pouzivat..o akej pracovnej sfere to prosim ta hovoris? nie kazdy pracuje ako superadmin ruskeho warezoveho fora, takze aj pracovne(ak za pracu povazjes cinnosti, ktore ti pomahaju sa uziit) su tablety nadradene...V pracovní sféře...blablabla
>> ja nerozumiem preco nedokazes pochopit jednoduchej obchodnej rovnici, ktora sa snad uz aj na strednych skolach uci...to co vravis je pravda, ale je to len okrajova pravda pre male percento ludi(ti ludia nie su ani horsi ani lepsi, len maju svoje zaujimy) a preto nerozumiem ako mozes takto zaslepene zastavat tieto nazory, ked toto uz nie je moja stadovitost voci applu, toto je uz google, a plno dalsich spolocnosti, ktore budu jeho system vyuzivat spolu s applom, ktory ma svoj system a plus dalsie a dalsie systemy a ich uzivatelia, ktori svoju cinnost vytvaraju na tom co ludia z vacsiny chcu a teda z vacsiny chcu tablety, nie zaprasene ntb, ktore su len evolucnym medzstupnom od stolneho desktopu ku tabletu...
ty a tvoje potreby su pre akehokolvek podnikatele v informacnych technologiach nezaujimave a do paru rokov absolutne vymiznu, takze nerozumiem preco tu rozsirujes tieto myslienky, ktore nie len ze apple odmieta ale uz aj google, a postupne kazda spolocnost pohybujuca sa v tejto sfere...proste je to doba, ktora sa zmenila a dnes je ten prechod, takze "dnes" mas pravdu, "zajtra" ju uz mat nemusis, lebo "dnes" je len ipad jediny tablet, ale do buducna ich bude plno...takze aj sluzby a potreby ludske sa k tomu prisposobia...tak isto vyvojari, aplikacie, moznosti, periferie k tabletom atd atd atd, a toto nebude trvat dlhsie nez par rokov...co povies potom? budes aj vtedy obhajovat nejaky smiesny ibm pc?? ci ty kym nenastane ta doba tak budes proti nej bojovat, az do posledneho dna dufat, ze sa vsetko zmeni? to snad nemyslis vazne taketo infantilny boj, proti pokroku...dockaj casu a zabudnes na nejake notebooky neprakticke...
a co sa tyka padu, tak som zatial zaregistroval len jasny a neprehliadnutely zaujem o tablety, ktore vyvolal zas ten strasny diabolsky apple...plus zacinam registrovat tento zaujem aj u inych ako je google, rim, atd a teda raketovy nastup este len bude...doba sa nemeni zo dna na den...
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Vtipné. Na to ani nebudu podrobněji reagovat, jelikož si chci zachovat zdravý rozum. Rád bych napsal, co si o tomto člověku myslím, ale zřejmě bych nebyl zrovna dvakrát zdvořilý, tak to raději vypustím.
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

podla mna by si uz konecne mohol nieco aj k teme napisat...zahlucujes ju samym offtopicom..skus nieco aj k tabletovemu adnrdoidu, nie len same zaslepene stadovite reci o ibm pc, ktore uz davno nema opodstatnenie...
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Já jsem velmi šťastný, že se konečně, po pár nesmělých pokusech firmy HTC, začíná rozjíždět a žít trh s tablety, protože na něco takového čekám už několik let. A jsem vděčný Apple, že tento trh nastartoval. Ale dělat z tabletu náhražku pc? To už chce hodně hodně velké nadšení... 
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

vidis? a to je ten problem...ak niekto pride a povie ze ja nepotrebujem desktop lebo mi vsetko bohato vystaci s tabletom, tak ty povies ze je to nadmerne a ze je to zaslepene a ze je to chore a ze je to hlupost, len preto, ze na jeho potreby mu ten tablet bohato postacuje, robis z takeho cloveka hlupka...ty sa obranis, ze ale taky clovek nemoze mat nejake potreby, musi to byt decko, musi to byt freecoolin a podobne, nemoze to byt seriozny dospely clovek...a ja ti garntujem ze takych su miliony, ktori su ovela serioznejsi nez ty alebo ja a bude im postacovat tablet namiesto zaprasenej krabice...a to uz dnes, to nehovorim co bude o 3 roky.. a ja sa ta pytam preco, by takto nemohol reagovat zdravy clovek? to nemoze zit stastny zivot bez ibmpc? si snad este stale myslis, ze zem je plocha?