Příslušenství Streak

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
Tom077
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell Streak Black

Příslušenství Streak

Post by Tom077 »

No ten Dell Form Fit Case vypadá fakt dobře ... i podle toho videa na youtube

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BpI7ajkv7cU[/youtube]

Možná to pořídím .... už jen kvůli tobě :-D :-D
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Re: Příslušenství Streak

Post by HanysR »

Počkej počkej ale na obrázku co jsi přidal je to druhé pouzdro a sice Dell wallet case
Aha sorry je to obrázek z youtube videa, koukám že uvedené pouzdro ve videu je. Super
Tom077
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell Streak Black

Příslušenství Streak

Post by Tom077 »

JJ je tam více toho příslušenství .... podle videa se mi to líbí dost .... uvidíme :-D
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Příslušenství Streak

Post by aeon101 »

Kozeny Wallet Case je super jak jsem jiz psal...pokud vam nebude vadit, ze na vas budou lidi koukat jako na kneze s malou bibli nekde v kavarne u stolu...:-). Streaka hodne ochrani a nabidne prave ten stojanek. Fakt doporucuji...

Dan
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Příslušenství Streak

Post by xtonda »

A co tak nějaký futrál pro Streaka s vysokokapacitní baterií - http://www.mugen-power-batteries.com/de ... -m01m.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HanysR
smartguru
smartguru

Re: Příslušenství Streak

Post by HanysR »

Bléééé to je hnus tak si dodrbat náš stroj, takový batoh. To raději kolébku s dobíjením druhé baterky a měnit.
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Příslušenství Streak

Post by xtonda »

Co nadělám, kdyby to v Dellu navrhli o 2-3 mm tlustší a dali tam třeba 2500 mAh nebo aspoň 2200 mAh jako má iPAQ 214. Taky sem si říkal proč Mugen udělali rovnou monstrum s více než trojnásobnou kapacitou, tak 3000 mAh by bylo OK a bylo by to decentnější. Ale těch 1500 mAh prostě ten displej (a zapnuté 3G, WiFi, Bluetooth) vyžahne za chvilku, prostě chci mít možnost aby Streak vydržel za všech okolností od rána do večera. 1500 mAh má i Nokia E52 s 2,4" displejem (čtvrtinová plocha). No třeba si koupím ještě jednu normální baterku, to už není taková položka, a tu extended nebudu používat stále.
HanysR
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by HanysR »

Ber to tak že dnes je 1500 mAh spíš takový lepší standart. Dnes jsou kapacity baterií u těchto přístrojů spíš menší. 2000 mAh měl naposled akorát iPAQ 9xx pokud se dobře pamatuju a tam byl zase hrozný Power Management takže výsledek byl stejný :-) Nokia dává celkem silné akumulátory u E-Series, některé věci dělají fakt dobře. Beru to tak že mi Streak vydrží opravdu celý den a to mu dávám fakt záhul. Samozřejmě pokud budeš mít podsvícení naplno a koukat u toho na filmy, jde to do kytek rychle. Já jsem prostě spokojený a na to že má 5" displej tak je to fakt super, konkurence je horší s menšími. Neříkám ale že origo 2000 mAh bych neuvítal ;-) Nemám jen rád tyhle batohy odjakživa. Lepší je prostě druhá bat a k tomu tu kolébku co mají u Sunnysoftu za necelých 600,- i s nabíjením druhé baterky. To je pak fajn řešení v nouzi pro někoho
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Příslušenství Streak

Post by YAMATO »

Nemáte někdo toto pouzdro? http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/172PBA ... treak.html Jde mi hlavně o to, zda má sponu na opasek.
drak21
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey

Příslušenství Streak

Post by drak21 »

Ahoj,
pouzdro nemam ale dle obrazku na tvem odkazu kde je videt i zadni cast tak nema :(
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Příslušenství Streak

Post by YAMATO »

JJ, je bohužel bez spony, ale stejně jsem ho koupil, je solidní.
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Příslušenství Streak

Post by xtonda »

Tak včera mi dorazila extended baterka, zatím provádím formovací cykly podle návodu, takže soudit výdrž by bylo zatím předčasné. Zadní kryt je z matného plastu, který barevně ladí s černým Streakem. Plastové jsou i ty uchycovací zobáčky, uvidíme co to vydrží, zatím to drží, ale časté přehazování baterek bych asi spíš nedoporučil. Každopádně jsem měl v dodávce ty kryty dva. Hmotnost s originální baterkou je 217g, s rozšířenou 271g, takže navýšení hmotnosti je 54g.
Pipa
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note 4

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

Hoď nějaký fotečky. A už se těším na poznatky s výdrží. Taky o tom uvažuju. Na předchozím IPAQu jsem taky měl extend baterku přímo od HP - původní 1620 mAh a extend 3200 mAh, sice to rozšířilo aparát o cca 5mm, ale ta výdrž - super.
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Příslušenství Streak

Post by xtonda »

Přišla mi SZ s nejasností ohledně krytu, odpovídám sem pro všechny. Koupil jsem si tu monstrózní baterii 4800mAh již jsem linkoval. Díky velikosti baterie nelze použít originální zadní kryt a proto se s baterií dodává i nový zadní kryt. V balíčku jsem měl kryty dva, patrně jako rezervu pro případ poškození, oba jsou černé, resp. tmavě šedé, prostě v barvě tzv. "černého" Streaka. Na webu Mugen Power jsem si nevšiml možnosti objednat s červeným krytem pro červený Streak, takže na červeném to asi bude vypadat vážně divně.

Mugen Power nabízí i baterii s mírně navýšenou kapacitou 1800mAh, která se vejde místo té originální a tedy lze použít originální kryt.

Nějaké fotky večer doma zkusím, černé předměty se blbě fotí, tak snad to bude použitelné.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 13, 2011 22:36) --

Takže pár fotek

Image
Image
Image
Image
Image

Jedna podstatná věc, v balení byla kartička s následující informací
Notes before use. Dell Streak (M01M) is special internal setting. Device recognizes the genuine battery capacity only. PAY ATTENTION! When low battery warning (1%) is appeared for MP battery discharged by playing movie or MP3 or games continuously over 8 hours, please note MP battery still can be discharged 4 hours afterward, you should disregard this warning.
A je to tak, měl jsem to zapnuté se zapnutým podsvícením celý den v práci, cestou domů jsem si četl, až to padlo na nějaké 1-2%. Pak jsem to měl hodinu zhasnuté a po zapnutí indikátor ukazoval 69% a teď už to týrám další cca 2 hodiny podsvícením na maximum a přehráváním filmů abych dokončil cyklus a mohl znova nabíjet.
quick
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire

Příslušenství Streak

Post by quick »

Nazdárek vespolek.
Koukám, že tu řešíte mimo jiné i pouzdra na Streaky. Mám Wallet case Dell Streak FA611, je to ten kožený vyztužený model se stojánkem. Jelikož se mi k srdci moc nepřirostlo a velikost Streaka neřeším, rozhodl jsem se mu opatřit brnění a to doslova. Objednal jsem si pouzdro od firmy Otterbox, model Defender. Stejný model jsem měl i na svém HTC HD2 a mohu říct, že pokud neřešíte velikost, nic lepšího není.
S tím souvisí i to, že moje původní pouzdro FA611, je na prodej. Máte li někdo zájem, písněte, nějak se snad dohodneme... :)
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Příslušenství Streak

Post by xtonda »

Kupoval jsem přímo od Mugen z HK, viz. http://www.mugen-power-batteries.com/de ... -m01m.html" onclick="window.open(this.href);return false; (poslední recenze je moje), našel sem dva resellery, ale i s poštovným to vyšlo dráž (přímo Mugen má poštovné zdarma), našel sem někde kód na 5% procent slevu, takže to bylo 123.45 USD, což kursem z 4.1. mojí banky vyšlo na 2 355 Kč.

Podle návodu se má nejdřív udělat 4-5 plných cyklů a při těchto cyklech nabíjet 8-12 hodin i když už indikátor ukazuje nabito, zatím sem udělal 3 cykly, mám všechno stále zapnuté (WiFi, 3G, Bluetooth) a mám vypnuté zamykání displeje, takže mám stále zapnuté podsvícení na auto, což je v tuhle roční dobu víceméně stále minimum. V tomhle režimu to vydrží cca dva dny od rána do večera s vypnutím na noc. Teď zkouším v tomhle režimu používat původní baterku abych měl přímé srovnání.

Bohužel ten indikátor baterie prostě fixluje, ubývá i přibývá rychleji než je realita, pokud to na hodinku vypnu, tak se pak srovná, ale je to otravné. Nicméně když to nechám na nabíječce přes noc, tak se to dobije, napětí baterie se dostane někam na 4,1V.
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

quick
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire

Příslušenství Streak

Post by quick »

Pouzdro Otterbox Defender mám objednáno a čekám ho už každým dnem. Po zkušenostech, které jsem s ním měl na HD2, si myslím že lepší se bude velice těžko hledat. Teda pro toho, kdo neřeší velikost. Streak v něm opravdu o dost povyroste.
;-)
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Příslušenství Streak

Post by xtonda »

Takže udělal jsem ještě test s originální baterkou, s připojeným wifi, připojeným GSM/3G, zapnutým BT a zapnutým podsvícením na minimum, jinak v klidu, a výdrž je necelých 12h. Výdrž Mugen 4800mAh tedy cca odpovídá kapacitě, tj. je cca trojnásobná, což se celkem dalo čekat, Mugen je seriozní výrobce a reference, na které jsem narazil, byly vesměs kladné.

Takže tahle baterka na rozdíl od originální vydrží minimálně celý den patrně při jakémkoliv zacházení. Negativum je těch 54g hmotnosti navíc, zvětšení velikosti a špatně fungující indikátor baterie. To se dá částečně obejít použitím tohoto programu http://www.appbrain.com/app/battery-mon ... ry.monitor" onclick="window.open(this.href);return false; který dokáže ukazovat stav baterie na základě napětí, nebo přímo sledovat napětí, sice to také není dokonalé a ani náhodou lineární, ale aspoň je ukazatel monotónní.

Kdo má zájem, tak bych s objednávkou neotálel, u zásilek doručených po 31.3. hrozí riziko vyměření DPH, což by bylo cca pětikilo navíc.
Pipa
smartguru
smartguru

Příslušenství Streak

Post by Pipa »

kde jsi vygooglil tu slevu?
Post Reply

Return to “Dell Streak”