HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Chalani co poviete na nove stroje od LG ne sa nejak pozdavaju ale ked som si kupil samsung galaxy S s ktorym som bol velmi nespokojny som si povedal ze uz nikdy nekupim nic ine ako htc nuz ale LG som este nemal pride mi ta znacka nejaka divna a netusim si tipnut aku budu mat podporu atd pre tie svoje vymakane masinky.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
si pockas, nez sem LG doveze ty "masinky", jestli vubec...
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
No ja som v UK cize tu budu coskoro predpokladam ale tak neviem ci chcem ist prave do znacky LG.Radsej by som posckal na nieco od htc s 2 jadrakom ale tak neviem ci htc urobi este nejaky telefon podobny hd2 alebo desire hd lebo toto je presne moj vkus akurat ze som fakt cakal brutalne pevnu konstrukciu ked som ho videl na videach ale nieje to az tak skvele a to ma velmi mrzy.
-
spermosh
- smartstar

mno, ja se obavam, ze HTC je vysazene na Qualcomm a tudiz se zahrabe samo...nebo Qualcomm odkoupi a zacne delat poradny hardware 
Zdravím. Mám dotaz. Je pro HTC DESIRE HD program podobný jako má Nokia PC SUITE? Dělal jsem s tímto programem před pořízením HTC DESIRE HD a maximální spokojenost. Pokud možno prosím odkaz na takový program. Přes G-MAIL mi to nevyhovuje a hlavně nejde. Jo a čeština pro ovládání je čeština. Díky
-
spermosh
- smartstar

co umi nokia pc suite krome synchronizace? a co ti nejde na gmailu?
Funguje bezchybne program My Phone Explore, ktorý som používal ešte so starým hlúpym telefónom sony ericsson. Je dokonca lepší ako priložený htc sync a je tiež free.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
No asi jde o to mít možnost komunikace mezi PC a DHD aji offline, jak jsem to tak pochopil. Prostě chtít propojit notebook s DHD třeba na dovolené v zahraničí, nebo kdekoli jinde kde su a přitom nemuset využívat drahé datové přenosy operátorů. Taky bych rači s DHD pracoval v utajení, než svěřoval všechny své data Googlu.
Ten prográmek neznám!
Ten prográmek neznám!
-
spermosh
- smartstar

a jak potom zajistim, ze budu mit na jednom miste vzdy aktualni udaje? tan gmail ma prave v tom vyhodu, ale chapu, ze to neni vzdy mozne - bylo by vhodne, aby program jednou za cas umoznoval synchronizaci s googlem - protoze telefon prece pripojuji k ruznym pc a chci, aby byl porad aktualni
nebo aby vyuzival treba dropbox, tam si ukladal svoji databazi a ja mam jistotu, ze vsude budu mit stejna data...
nebo aby vyuzival treba dropbox, tam si ukladal svoji databazi a ja mam jistotu, ze vsude budu mit stejna data...
Synchronizácia prebieha offline, buď cez kábel alebo wifi (bez potreby internetu). Okrem kontaktov, kalendáru to vie synchronizovať aj sms, denník hovorov, súbory...Starbuck wrote:No asi jde o to mít možnost komunikace mezi PC a DHD aji offline, jak jsem to tak pochopil. Prostě chtít propojit notebook s DHD třeba na dovolené v zahraničí, nebo kdekoli jinde kde su a přitom nemuset využívat drahé datové přenosy operátorů. Taky bych rači s DHD pracoval v utajení, než svěřoval všechny své data Googlu.
Ten prográmek neznám!
Kluci funguje vam HTC Sense v PC?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Vůbec nepoužívám, ani jsem nejevil snahu to zkusit?!
Tento tyzden som kupil DHD - byl tam zarucak od vodafone. V telefone nie je znat, ze je od vodafone az na to, ze sa mi nechce aktualizovat - je tam verzia SW z 2.11.2010 (1.32.405.6). Po kliknuti na aktualizace systemoveho softveru mi nenajde zadnou aktualizaci. Mate stejny problem? Ako sa to da vyriesit?
A co zpracování telefonu, budu kupovat také u VF. Más tam mezeru u toho zadního krytu, nebo to je ok?
zpracovani je super - bez problemov, zadna mezera, uplne na doraz. DHD som nekupoval priamo u VF, ale korunka.cz - bol to posledny kus, next tyzden maju dostat dalsiu zasobu. Prave stahujem inu RUU ROM z http://www.xdafil.es/?path=DesireHD/RUU/ - verim, ze pomoze a spravi debranding VF.
Pokud se nepletu, tak u telefonu od operatoru, musis cekat, az si patricnej update oni sami upravi a pak vypusti. Zpozdeni muze byt v radech tydnu i mesicu.
presne tak, ale mne sa nechcelo cakat - aktualizoval som si na najnovsiu ROM manualne, vsetko fici bez problemov.
-
strojvudce
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Tak já mám HD taky se záručákem od VF, ale krom toho záručáku (nevyplněný) nemá s VF nic společnýho. Aktualizace samozřejmě fungují, takže tam bych viděl problém jinde. ;)
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Sent from my Desire HD using Tapatalk
-
spermosh
- smartstar

mno, VF je jeste ten dobry priklad - ja mam brandovany od TM a jeste od nemeckeho TM, i kdyz je kupovanej zde v CR
musim downgrade, pak root, a potom tam zkusim hodit jinou romku
musim downgrade, pak root, a potom tam zkusim hodit jinou romku
Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Taky mam foun od VDF a pise "Pro vas telefon nejsou k dispozici zadne aktualizace" (1.32.405.6)strojvudce wrote:Tak já mám HD taky se záručákem od VF, ale krom toho záručáku (nevyplněný) nemá s VF nic společnýho. Aktualizace samozřejmě fungují, takže tam bych viděl problém jinde. ;)
BTW zrovna se snazim dostat kontaky z telefonu na gmail. Myslel jsem, ze dam synchronizovat a bude ale asi ne. Pokud nekdo napise driv nez na to prijdu (snad) tak dik