HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

Post by dufulo »

ja to tam mám, aplikácia ľudia, menu a hneď tam je voľba import-export.
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Post by Starbuck »

2 Spermosh - není to tam, že je to omezení Sence věřím
2 Dufulo - ano, to tam sice je, ale to neřeší můj porblém popsaný výše. Tímto způsobem nejde prostě vybrat jeden kontakt z telefonu a provést jeho kopírování/export. Takto jde vyexportovat na kartu celý seznam, ne jednotlivý kontakt.
rad3g
nováček
nováček
Zařízení: Samsung OmniaPro

Post by rad3g »

Starbuck wrote:2 semacik - tak tebe to tlačítko lupy nesvietilo už dlhsie,nie?
2 spermosh - ja ho mám taky třetí týden, takže zatím pátrám. Ale zatím jsem nepátral po tom, k čemu mi u DHD bude root, ale nechám si poradit. Vidím, žes dál než já. Ja si zatím nejsem u všeho uplně jist, jestli je to tak, jak si myslím a asi není :P . Jak říkám, DHD používám ze 70% pracovně a zatím jsem se nedostal do stádia spolupráce WM + Outlook. Bych fakt potřeboval nějaký kurz Adroid DHD pro uživatele WM :P . Ale někdo by mohl sepsat krátký návod :smt023
Root se Ti bude hodit třeba při zálohování a obnovení aplikací a nastavení (Titanium Backup) - např. po hard resetu.
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Post by Pistolník »

Musím se zastat Starbucka. Některé kontakty, které jsem zadal v telefonu jsou zadány jako "google" kontakty a nedá se to převést na "telefon". Musím je smazat a napsat znovu. Nesynchronizují se totiž s PC.
Jaczker
nováček
nováček
Zařízení: HTC DHD

Post by Jaczker »

Zdravím,
HTC topaz už pomaličku dosluhuje a WM7 není dle mého gusta. Proto jsem se rozhodl pro Android. Ovšem zrovna teď mám velké dilema. HTC DHD nebo samsung galaxy S ? Rozhodně mě zajímá výdrž baterie u DHD, jak dlouho vydrží vám? Všude se dočítám něco jiného. Dostanu se alespoň na den, den a půl? Telefon používám běžným způsobem, tj. občas ten telefon sms, mrknu na net, možná sem tam nějaká ta hra. A co mě teda hodně překvapilo jsou příspěvky ohledně zpracování telefonu. Myslím že nekupuji telefon za 5tisíc, od telefonu který je označován jako vlajková loď HTC prostě čekám nějaký ten zážitek.

Pak se chci zeptat hlavně na SW, setkali ste se s nějakou vážnou chybou, nebo nedostatkem??
Důvod proč se zatím přikláním k samsungu je výdrž baterie, ale rozhodně nesnesu aby se nějak sekal atd. Doufám že mi pomůžete a stanu se tak šťastným majitelem DHD :wink:
xsauron
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC TynTII

Post by xsauron »

Zdravim, chci si Koupit HTC DESIRE HD, ale chtel ybch se zeptat:

I. Jak vypada situace ohledne tahani dat z a pouzivani EXCHANGE server 2010?

II. Existuje nejaky TAsk manager podobny WKtaskmanager z WM.6.5, ktery ukazuje spustene aplikace rovnou na horni liste, stejne jako upozorneni?
Image

III. Umi nektera apliakce synchronizovat sms s Exchange serverem 2010?

Dekuji za pripadne odpovedi.
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Post by dufulo »

Pistolník wrote:Musím se zastat Starbucka. Některé kontakty, které jsem zadal v telefonu jsou zadány jako "google" kontakty a nedá se to převést na "telefon". Musím je smazat a napsat znovu. Nesynchronizují se totiž s PC.
No a preto by to chcelo exportovať telefónne kontakty na kartu, importovať do google a mať tak všetky ako google kontakty. Potom budú kontakty zálohované na PC a zároveň online na google...

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv led 06, 2011 19:10) --
Jaczker wrote:Zdravím,
HTC topaz už pomaličku dosluhuje a WM7 není dle mého gusta. Proto jsem se rozhodl pro Android. Ovšem zrovna teď mám velké dilema. HTC DHD nebo samsung galaxy S ? Rozhodně mě zajímá výdrž baterie u DHD, jak dlouho vydrží vám? Všude se dočítám něco jiného. Dostanu se alespoň na den, den a půl? Telefon používám běžným způsobem, tj. občas ten telefon sms, mrknu na net, možná sem tam nějaká ta hra. A co mě teda hodně překvapilo jsou příspěvky ohledně zpracování telefonu.
Batéria je naozaj nedostatočná, ale aj pri veľkej záťaži od 6 rána mám večer o 22 stále 20-30% batérie. Ak používam telefón menej a nemám stále zapnutý displej, vydrží mi mobil aj do večera druhého dňa. Ale tento telefón sa nedá nepoužívať, je radosť s ním pracovať :).

Telefón bežne používam :
20 Minút hovory, 2-3 hod. internet cez wifi, 1 h hry, 1h navigácia.
Displej mám na 20% a automatickú synchronizáciu vypnutú.

Čo sa týka konštrukcie, prvé série mali vady krytov a senzoru, ale nové kusy by už mali byť bez problémov. Kupoval som svoj telefón pred vianocami a spomínané vady nemám.
Jaczker
nováček
nováček

Post by Jaczker »

Děkuji za reakci :) Já třeba navigaci moc nepoužívám, spíš telefon, sms internet, sem tam hra, FB nebo mrknu na youtube ale to je v řádech minut. Tak doufám že mi vždy vydrží, alespoň den. Chtěl jsem hodně samsung galaxy s, ale tedko uz sem asi rozhodnut pro DHD. :grin:
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Post by spermosh »

s timhle vyuzitim ti vydrzi den urcite, mozna i dva

xsauron > zobrazeni aplikaci v liste asi ne, nevidim v tom smysl, jelikoz zde mas multitasking a spustenych nekolik jednotek (i desitek) aplikaci najednou, brzo bys ztratil prehled v liste
Exchange nevim, vyzkousim v praci - ale nevim ted, jakou mame v praci verzi serveru
Sapphire
přispěvatel
přispěvatel

Post by Sapphire »

Hmm tak to bych chtel videt jak vydrzi 2-3hod na WIFI?! a 1hod hry...

Ja jej pouzivam od rana od 7 full batery: 2,5hod v aute spojeno bluetooth, 1hod WIFI - internet, 40min mobilni net, 1hod telefonovani a cca 16hod je kaput!
mike-biker
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey

Post by mike-biker »

U Desire HD je plusem jednoznačně větší display - 0,3" se zdá málo, ale je to znát. Výdrž má naopak jasně lepší Galaxy!
Asi také lépe fotí - alespoň Samsung Omnia I8000 měl krásné fotky!
Poslední firmware u Desire HD však hoodně zlepšil kvalitu fotek, rozdíl, je velmi znát!
Nicméně u Galaxy je pro mně nepochopitelná absence přisvětlovací LED diody, což vidím od Smasungu jako zlomyslnost! :evil A nevím, zda má Galaxy LED diodu na události?! :?: .

A problém s kontaky!?
Pokud se někomu podařilo omylem je mít jen v telefonu - stačí si je zaslat mailem jako přílohu vcf a uložit do GMAILu! ;-)
Sapphire
přispěvatel
přispěvatel

Post by Sapphire »

Jeste aby to ze mi baterie vydrzi do cca 16 nevypadalo, ze hanim! Jinak jsem nadmiru spokojen! Rychly, spolehlivy, neseka se! Pecka! Mozna mu davam moc pohulit! ;)
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by dufulo »

Ako máš nastavenú synchronizáciu a jas displeja?
Ja mám všetko možné povypínané, keď nepoužívam internet, tak mám wifi aj edge vypnuté. Máš posledný update? Ten robí niekomu problémy s neúmerným vyťažením procesoru...
spermosh
smartstar
smartstar

Post by spermosh »

dost mozna je to diky HTC Sense, protoze to ma v pozadi mnoho aplikaci a kazda z nich neco zere a lecktera bezi porad, ne :?:
Sapphire
přispěvatel
přispěvatel

Post by Sapphire »

HTC sense, automaticka synchronizace, gmail push, posledni verze update - po poslednim update se mi situace ba naopak zlepsila, FC synchronizace 1hod, Pocasi 1hod,Twitter 1hod... Ja jsem v klidu nepotrebuji delsi cas na ukor nesynchronizace, pravda kdyby vydrzel dyl bylo by fajn, ale nabijim v aute nebo v kanclu ci doma... :D
Jaczker
nováček
nováček

Post by Jaczker »

Tak jako když mu dam fakt záhul tak by mi nevadilo že se rychle vybije, to by se vybil kazdej telefon, ale vadilo by mi to při běžném telefonování a sms když bych za celej den ani nezapl wifi nebo sync. :???:

A když tak v nejhorším koupim náhradní baterku :lol:
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by dufulo »

Zrovna to mám vypnuté, resp. Nastavené tak, aby synchronizácia nastala až pri manuálnom otvorení aplikácie. Nepotrebujem aby sa mi synchronizoval telefón, keď ho mám vo vrecku...
Holda
přispěvatel
přispěvatel

Post by Holda »

Ja mam automaticky jas, synchronizace pocasi a FB co tri hodiny, gmail push - ale jen proto ze nevim jak vypnout :D, tak v 8 sundam z nabijecky, 70 min hudba, pritom prectu zpravy, zkouknu fora pres tapatalk, nasledne pres obed tak pul hodky net pres wifi, par sms, 10 min hovoru, nejaky ten mail a cestou domu zase 70 min hudba a do toho trebas nejaka hra, nebo net. Vcera jsem ve vlaku zkousel, jak se bude chovat Aura :D
Kolem 20h jsem na 20-30%, coz je vyrazne nad moje ocekavani.
Mam vypnuty 3G, coz mi podle me vyrazne pomaha drzet spotrebu na prijemne urovni, USB debugging taky vypnuty, lag po poslednim OTA uz nepozoruju, podle logu bere pri vypnutem displeji jen 4 mA.
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Post by Starbuck »

Já jsem s výdrží celkem spokojen (v rámci možností), jen jsem musel povypínat synchronizaci s HTC SENSE. A zjistil jsem, že 3G sítě opravdu žerou jak sviňa - kde se vypínají? Jinak WiFi nevypínám a ostatní synchronizace mám na nejkratší inteval.
spermosh
smartstar
smartstar

Post by spermosh »

Starbuck: myslis 3G sit? menu > settings > wireless & networks > mobile networks > network mode > gsm only
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”