Remote Desktop a podobné

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
Post Reply
trancewave01
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Nexus 6

Remote Desktop a podobné

Post by trancewave01 »

Zdravím, nemá tady někdo zkušenosti s BB programy pro přístup ke vzdálené ploše? Nebo jestli alespoň nějaké existují a jsou použitelné? Odpovědi typu: "hledej na googlu" neberu.
Díky
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Remote Desktop a podobné

Post by Ruslan Botsyurko »

Existuje VNC pro BlackBerry platformu, ale osobně jsem ještě nezkoušel a pak ještě klasicky Remote Desktop for Mobiles, neboli RDM+, ale narozdíl od VNC je placený.
trancewave01
přispěvatel
přispěvatel

Remote Desktop a podobné

Post by trancewave01 »

Díky moc. RDM+ for BB je teda trošku úlet. 39.95 USD oproti 9.95 pro iOS se mi zdá trošku moc silná káva. Pořád uvažuju že si zase jedno BB pořídím, ale některé věci mi prostě vadí.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Remote Desktop a podobné

Jo, taky to nepochopím. Většina programů se prodává za lidskou cenu řadově několika dolarů, ale sem-tam se prostě objeví někdo s programem za 40 nebo 50 babek a vydělává na tom, že ten program většina lidí potřebuje a nijak ho nenahradí. Viz to samé Tether for BlackBerry - sdílení internetu ze smartphonu do notebooku nebo počítače je prostě základní potřeba, ale BlackBerry Desktop umí sdílet jen běžný datový tarif, nikoliv BIS. Kvůli sdílení neomezeného tarifu BIS si musíš pořídit program za 49 USD (je fakt, že většinou ho mají ve slevě na 29 USD, ale i tak je to pálka). Naštěstí tohle praktikuje jen pár vývojářů a výhod BlackBerry je i tak silná převaha.
khooca
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BB 9780

Remote Desktop a podobné

Post by khooca »

Já jen doplním, že BDM umí tethering i pro BIS. jen je třeba mít aktivový další tarif BB modem za bratru dvě stě káčé. Pak tether/bayalink/shark modem nejsou třeba.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Remote Desktop a podobné

Nevím jak to má O2, ale u T-Mobile kdybych chtěl sdílet internet z BB přes BDM, tak bych si kromě bis musel zaplatit i ten běžný datový tarif, který by se pak sdílel, nevím o tom, že by šlo sdílet přímo BIS, ale i kdyby, tak s tím doplatkem 200 to vyjde na stejno jako druhej datovej tarif :/ A to už se vyplatí koupit za 29 USD Tether, protože tam zaplatíš jednorázový poplatek, zatímco 200 budeš platit měsíčně pořád.
trancewave01
přispěvatel
přispěvatel

Remote Desktop a podobné

Post by trancewave01 »

Já souhlasím, že zase tolik těch vývojářů není, ale je to silný kontrast k tomu, že pro jiný OS oplikace stojí, dejmetomu...9.99 USD a potom pak 40-50 USD, od stejných vývojářů. Já osobně už jsem BB měl, ale mám hodně výhodný tarif u VF, kteří z nepochopitelných důvodů BB služby nenabízejí a konkurence mi to co VF nedá. Takže jsem BB prodal. Teď mam nutkání (až VF zpřístupní BIS pro "nefiremní smrtelníky" si opět BB pořídit, ale situace okolo některých apps a jejich cena mě silně vytáčí! Např. Ruslanem zmíněný Tether for BB a RDM+ for BB. A přesně tak, raději Tether za 29USD - jednorázově, než každý měsíc + 200,-
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Remote Desktop a podobné

A taky doufám, že už letos zprovozní ten AppWorld v ČR. Pěkně mi to štve, vyhrál jsem včera na BerryRview program za 15 USD a vývojář mi napsal, že bohužel nesmí distribuovat program mimo appworld, tak jdu teď shánět ten návod na starou verzi AppWorld, kde se dalo stahovat aspoň přes WiFi.
Arrow79
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry Bold 9700 / iPhone 4

Remote Desktop a podobné

Post by Arrow79 »

Ruslan ten navod uz nefunguje, do OS6 tu staru verziu AppWorld nedostanes..

edit: Tak ten navod co si dal novy funguje :) Dik
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Remote Desktop a podobné

jj, docela dlouho sem hledal funkční verzi. Ta verze z blackberryczech mi nefungovala a podle komentářů pod návodem ani nikomu jinýmu na OS 6, až pak na crackberry jsem našel v jednom vlákně funkční verzi.
khooca
přispěvatel
přispěvatel

Remote Desktop a podobné

Post by khooca »

Tak jsem si nechal zrušit tarif modem, mám jen a pouze BIS a tethering přes BDM mi stále jede..
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor

Remote Desktop a podobné

To není možné. Máš O2, nebo TMo?
khooca
přispěvatel
přispěvatel

Remote Desktop a podobné

Post by khooca »

O2. Dle vyjádření operátorky bych měl mít jen BIS, žádný wap, net v mobilu apd.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv úno 03, 2011 9:37) --

Takže běru zpět, opravdu jsem měl aktivovaný nějaký další datový tarif. 6x jsem kvůli tomu volal na infolinky a furt mi trvdili, že tam nic nemám. Má někdo ověřeno, že tether umí sdílet opravdu jen BIS tarif?
Post Reply

Return to “Systém, aplikace a hry”