Jak na marketplace v telefonu?
Ahoj,
pročítám návody kde se dá, čj i aj, a stále se mi nedaří zprovoznit Marketplace. Vždy mi napíše, že Není v mém regionu k dispozici.
V telefonu mám nastaveno vše na United Kingdom, Live ID účet jsem měnil na UK (z Czech). A stále se nemůžu do marketu dostat :(
Nějaké tipy?
pročítám návody kde se dá, čj i aj, a stále se mi nedaří zprovoznit Marketplace. Vždy mi napíše, že Není v mém regionu k dispozici.
V telefonu mám nastaveno vše na United Kingdom, Live ID účet jsem měnil na UK (z Czech). A stále se nemůžu do marketu dostat :(
Nějaké tipy?
-
InsaneJunkieCZ
- nováček

- Zařízení: HTC 7 Trophy
pokud mas xbox a mas cz ucet tak ti to taky nepojede jinak zkus asi novej ucet
Dej USA.
Xbox účet jsem měl, ale s novou vlastní doménou jsem přešel na ni, a xbox účet přestal používat.
Už jsem to rozchodil, udělal jsem hard reset telefonu, vytvořil nový UK profil (přes telefon, ne přes PC) a už to funguje.
Díky za pomoc
Už jsem to rozchodil, udělal jsem hard reset telefonu, vytvořil nový UK profil (přes telefon, ne přes PC) a už to funguje.
Díky za pomoc
Vim, ze uz to tady bylo mnohokrat receno ale jen pro upresneni...Kdyz si zalozim CZ Live account budu moct stahovat trial verze nebo je na to potreba USA account?
Diky
Diky
-
InsaneJunkieCZ
- nováček

- Zařízení: HTC 7 Trophy
je potreba US nebo UK account na ceskym acc ti market vubec nepojede ;)
ok diky za odpoved
-
Solid.sn
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2 | Samsung Omnia 7
Chtěl bych se zeptat, když mi jede marketplace na WM6.5, na WP7 pojede teda s mým účtem taky i v ČR? Díky
Solid.sn: neměl by s tím být problém, já už roky používám jedno Live ID napříč všemi službami. Jen musíš počítat s tím, že ti z Marketplace zatím půjde stahovat pouze freeware tituly, placené nekoupíš (neoficiální postup existuje, ale asi bude lepší počkat do léta, kdy by měl být snad přístup k placeným aplikacím z ČR funkční).
neviete či by mal byť v tom čase ako pre ČR dostupný platený market aj pre SR? prípadne sú nejaké informácie o dostupnosti marketu v našej oblasti?
Nikdo neví přesně, kdy bude dostupný placený Marketplace v ČR, jen se "proslýchá", že to bude možná někdy v létě 2011 a lze předpokládat, že to bude platit i pro Slovensko.