WiFi-Router HTC HD2 / Toshiba Folio 100

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
sosnasmrk
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC HD2

Post by sosnasmrk »

Nedokáži vyřešit připojení na internet ve spolupráci dvou zařízení.
HTC HD2 (WM6.5) a Toshiba Foli 100 (Android 2.2)

Začal jsem s WiFi-Routerem jelikož WiFi by měl být standard ve všech OS:
Avšak - nelze se připojit k WiFi Routeru mobilního telefonu HTC HD2 (OS WM6.5) -> zařízení TF100 nezobrazí SSID v nabídce WiFi sítí (při manuálním zadání je to stejné). Instaloval jsem dočasně aplikaci WiFi scaner, tato aplikace WiFi router vidí, ale přesto v možnostech připojení v TF100 není zobrazené SSID a tak nemohu zadat WEP. Jiné NoteBooky i PC (vše MS) využívají tuto službu bez problému a tento jev se mi nikdy neobjevil.
V HTC HD2 jsem již navýšil signál WiFi na maximum (standard je 50%) a zakázal WiFi n. Nepomáhá to.

Když Wifi selhalo zkusil jsem další možnost jak se připojit na internet a to pomocí USB. Toto je taky nemožné. TF100 mi hlásí nepodporované USB zařízení. Chápu, Android/WM. :evil: Existuje ovladač pro tuto variantu připojení? Kde se dá stáhnout?

Připojení internetu přes Bluetooth je také nemožné, protože HTC HD2 mi hlásí, že TF100 nepodporuje PAN, což je pravda a na oficiálních stránkách TF100 se o tom mlčí.

A tak se v "terénu" nedokáži připojit přes 3G mého HTC HD2.
:!:

Nevím, kam dál. Nikde na fórech (WM6.5 i Android) jsem se s tim zatím nesetkal. Na stránkách HTC nic není a na Toshibě jsou na tom ještě hůře. Proto se obracím na široké odborné fórum o radu, třeba jste už o krok napřed.
Děkuji za jakýkoliv tip.
:-)
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

Jakou máš Rom v HD2?Oficiální nebo vařenou?Poslední CZ rom jsou na http://www.sunnysoft.cz/htc.Skusil" onclick="window.open(this.href);return false; bych flash poslední rom a pak na "čistém" PDA spárovat obě zařízení.A před flashem záloha.Dej vědět a dál se uvidí.
sosnasmrk
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by sosnasmrk »

Mám oficiální ROMku 3.14.479.2 s Radiem 2.15.50.14. Pravidelně upgraduju a to právě tam, kde uvádíš a kde jsem si kdysi pořídil i HD2. Jistota je sicher.
Ten default reset zkusím. Dobrý nápad, mohl by "zlobit" BsB.
Tuto činnost jsem odkládal, protože reinstalace používaných aplikací pak bude časově nepříjemná. :-(
Díky moc za tip!
sedo123
nováček
nováček
Zařízení: htc hd2

Post by sedo123 »

tento problem som vyriesil instalacou na sd kartu android kde ide pripojenie bez problemu
sosnasmrk
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by sosnasmrk »

sedo123 wrote:tento problem som vyriesil instalacou na sd kartu android kde ide pripojenie bez problemu
Tak jsem to vzdal :x a přešel jsem v HTC HD2 na Froyo. Teď to chodí tak jak má! Spokojenost. Budu ještě testovat :idea: a uvidíme, zda-li to bude končné řešení.
Díky moc!
Post Reply

Return to “HTC HD2”