HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
kodas
nováček
nováček
Zařízení: HTC EVO 3D

Post by kodas »

jenda89 wrote:1) ne neplatí,pokud si jakkoliv kdykoliv ušpiníš ruce,což určitě ano,tak si uvědom že mezi plasty v různých škvírách zůstáva oloupaná kůže,popřípadě špína,na černém to vidět není,ale na bílém ano,určitě si hrál někdy playstation jedna s bílými joypady,tak tam to bylo pekelně vidět
Tady mi jde spíš o to jestli se špiní kryt(četl jsem že je to guma někde že spíš je to blíž k teflonu) znáte to když máte bílý slcchátka tak se hodně špiní tak jestli je to i případ desiru ;)

No že bych ho nosil v kapse s klíčema u mě teda určitě nehrozí zas takový barbar nejsem :)) ale jistota je jistota .V hnědé/šedé verzi se mi Desire vůbec nelíbil ale jakmile jsem uviděl bílý desire měl jsem jasno že buď tenhle nebo desire vůbec ;) u bílého desiru byly ze začátku jakési otlaky v rozích(asi byl kryt na display moc přitlačený) a hodně lidí o tom psalo, ale teď už jsem to na internetu nezahlédl tudíž to snad byla chyba prvních várek.Ještě když si chci opravdu zahrát hry na desiru a chci tam mít hodně aplikací tak bez ROOtu asi moc nepochodím že? ;) díky
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Bílý je moc krásný, škoda jen že ho neuvedli na trh současně originálem. Okamžitě bych ho bral.
Co se týče her aplikací, pokud jich chceš opravdu hodně tak ROOT potřebuješ.
kodas
nováček
nováček

Post by kodas »

a ještě jestli bych se tě mohl zeptat, jak se na něm píší SMSky? Z S5230 jsem zvyklej na rychlou odezvu při smskách (píšu je v normáním tvaru telefoní klávesnice jelikož na s5230 se nedá na QWERTY psát, je to samej překlep) a třeba na Nokii 5800 se sms psát rychle nedají.A rychlý psaní je pro mě docela dost důležitý ;) díky :)
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Osobně se mi píše dobře a i celkem rychle (landscape), ale mám zapnutý vibrování při stisku klávesy. Tohle je jen o zvyku a ten telefon co uvádíš má asi ještě resistivní displey. Kapacitní je víc citlivý.
kodas
nováček
nováček

Post by kodas »

ano má resistivní ale píše se miv něm hodně dobře ;) takže jsem zvědavej na desire;)
Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Re: HTC Desire - obecná diskuse

Post by Sir Sprice »

Co jsem mel HTC Diamond tak mi dotykovej display hodne vadil, ze uz jsem chtel mobil s klavesnici. Ale pak HD2 mel mega display, tak jsem si rekl, ze se clovek lip trefi a jdu do toho. Ale preklepy byly stejne casto, pak jsem vymenil za Desire a co me prekvapilo- krasne se na nem pise a to ma mensi display nez HD2.. ale uplne jina liga:)
Co se tyce ROOTU, mam Desire od zacatku prodeje a celou dobu potrebuju ROOT. Pockal jsem si na Froyo a stejne se hodne aplikaci uklada do tel. a pokud ne, tak stejne cast se tam ulozi furt. Root je proste treba, furt musim neco mazay, abych mohl neco nainstalovat a casto neni co smazat. Zrovna se na ROOT chystam, pze ho fakt nutne potrebuju !!!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by foreveryone »

Měl jsem stejný problém s pamětí pro aplikace, měl jsem jich jenom pár a volného místa 10mb (což nestačilo ani na ota update). Ale ještě než root jsem zkusil upravit chování instalací aplikací skrze sdk a teď mám spoustu aplikací momentálně včetně dvou trial zkušebních navigací a z původních 120mb mám ještě 60 volných...
linky2000
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

Post by linky2000 »

To: NeoPlex
Tak díky za pěkné vyhlídky :-))
Levapw
nováček
nováček
Zařízení: BlackBerry Q10

Post by Levapw »

foreveryone" Zdravím a mám dotaz. Je moc složité pro laika upravit chování instalací aplikací skrze sdk. Popřípadě,jaký je postup? Děkuji
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak

Post by Pavel Vlasák »

kalion
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG G3

Post by kalion »

Funguje to jinak než to umí android 2.2.. že část nechá v telefonu ( většinou tu větší) a část přesune na kartu?
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak

Post by Pavel Vlasák »

Vse presune na kartu! Ty pak musus, ale aplikace s widgety dat rucne do telefonu.
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM

Post by lookass »

kluci, obecný dotaz: kolik MB musím nechat v interní paměti, aby mi fungovaly OTA aktualizace a podobný updaty? Mám teď 20 MB volných a nevím, na kolik to můžu vytřískat :roll:
díky...
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by foreveryone »

Levapw: když se budeš držet návodu a toho dodatku co jsem tam napsal tak na tom nic těžkého není (v zásadě je nejtěžší sehnat adb konzoli z toho sdk instalátoru)

kalion: funguje to úplně stejně, jako když si nainstaluješ aplikaci a v menu potom dáš přesunout na kartu, nějaké soubory vždy zůstanou v paměti, záleží jak velká část... v zásadě ta úprava funguje tak, že umožní rovnou nainstalovat na kartu i aplikace u kterých autor v základu nepovolil instalaci na kartu. (někdy je potřeba jít do nastavení a danou aplikaci přesunout ručně ale zatím mi šli přesunout všechny aplikace co jsem instaloval buď automaticky nebo ručně..)

lookas: pokud vím tak jsem vždy potřeboval 30mb, volného aby aktualizace šla...
lookass
přispěvatel
přispěvatel

Post by lookass »

tyjo, 30 MB je celkem dost, co? ;oI :roll: :-(
Nebo má někdo odzkoušeno méně??

-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 04, 2011 15:25) --

a ještě jeden dotaz k app Adobe AIR: je ve founu nutný??? Těch 16MB je katastrofa! :evil: :evil:
Co by se stalo, kdyby šel kukat??
díky za info
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by foreveryone »

adobe AIR je k tomu, aby sis mohl nainstalovat a používat aplikace v AIRu napsané, takže jestli takové nepoužíváš tak ho mít nemusíš... já ho třeba nemám a z hlavy žádnou aplikaci ani neznám
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Post by Daidalos »

Já mám v ROMce A2SD+ a stejně mam volných okolo 40-30 mb a přitom mam většinu aplikací na kartě :-(
lookass
přispěvatel
přispěvatel

Post by lookass »

foreveryone wrote:adobe AIR je k tomu, aby sis mohl nainstalovat a používat aplikace v AIRu napsané, takže jestli takové nepoužíváš tak ho mít nemusíš... já ho třeba nemám a z hlavy žádnou aplikaci ani neznám
když přiložím seznam z appbrain, poznáš?
http://www.appbrain.com/user/lookass/apps-on-the-phone" onclick="window.open(this.href);return false;
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by foreveryone »

řekl bych že žádná z toho není v AIRu, každopádně poznáš to tak, že odinstaluješ AIR a pak ti nějaká aplikace nepojede ale podle mě ti pujdou všecky (už v popisu aplikace na marketu by bylo napsaný že potřebuje AIR tak to bys věděl)
kalion
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG G3

Post by kalion »

lookass wrote:kluci, obecný dotaz: kolik MB musím nechat v interní paměti, aby mi fungovaly OTA aktualizace a podobný updaty? Mám teď 20 MB volných a nevím, na kolik to můžu vytřískat :roll:
díky...
Já jsem našel soubor, který se stahoval OTA na SD kartě.

-- doplnění předchozího příspěvku (stř led 05, 2011 7:22) --

Tenhle návod zkusím...to je jediná věc, která mě na Desire trápí.. možná jsem divnej, ale o root nijak extra nestojím,a ta paměť, ta mě trápí :(
Post Reply

Return to “HTC Desire”