Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Tak Google Apps Sync je na tom stejně jako Outlook Hotmail Connector - je to konektor Outlooku na Google Apps, ale synchro Google Apps účtu s Exchange účtem to nedělá, jen jednorázovou migraci.
Nemyslím, že bych chtěl něco zvláštního, lokální synchro bylo u Palmu (HotSync), u WM (ActiveSync), SE dumbphony mají PC Suite a Nokia taky. iPhone a Blackberry neznám. A u Androida prostě nic, respektive více či méně pofidérní softy od jednotlivých výrobců, ale nic od tvůrce platformy.
Tlačit to přes Goggle je spíše plán B, jelikož na přímo je to problém, a mít zálohu i na Google nebude od věci.
Nemyslím, že bych chtěl něco zvláštního, lokální synchro bylo u Palmu (HotSync), u WM (ActiveSync), SE dumbphony mají PC Suite a Nokia taky. iPhone a Blackberry neznám. A u Androida prostě nic, respektive více či méně pofidérní softy od jednotlivých výrobců, ale nic od tvůrce platformy.
Tlačit to přes Goggle je spíše plán B, jelikož na přímo je to problém, a mít zálohu i na Google nebude od věci.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

Já bych to nabil na plno a nechal připojenou nabíječku, jistota je jistota.
-
Tom077
- přispěvatel

- Zařízení: Dell Streak Black
Pavle: Zdravím,tak už si užíváš Streaka,co?? Tak pak piš první dojmy ... nebo pokud budeš mít čas a chuť - tak přes SZ - ať to tu nezaneřádíme off topicem .... a mimo jinné by mě i zajímal tvůj názor na Dell Stage??? Jestli si ho budeš nechávat,nebo budeš měnit za jiný a jaký????!!!! Mě se líbí ADWLauncher EX
http://www.appbrain.com/app/adwlauncher ... k.launcher
Jinak mě už taky dorazil Streak na prodejnu ... akorát dnes mám takový program,že ho asi nevyzvednu,až zítra ... tak piš,ať vím na co se těšit ...
http://www.appbrain.com/app/adwlauncher ... k.launcher
Jinak mě už taky dorazil Streak na prodejnu ... akorát dnes mám takový program,že ho asi nevyzvednu,až zítra ... tak piš,ať vím na co se těšit ...
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Jo joooo ADW Launcher EX je lepší než Launcher pro +. Chystám se koupit. ADW používám v základu už pár dní a líbí se mi víc než Launcher Pro. Ten neumí krom pár widgetů a rozšiřování widgetů nic moc navíc oproti základu - nuda
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Jenom rychla odpoved. Pouzivam Launcher Pro Plus, ADW se mi nelibi a Dell Stage nevyhovuje. Streaka osobne pouzivam od zacatku na lezato, pouze...na stojaka by mi to slo pouze se Stagem. Navigaci pouzivam primarne Sygic 10 a v zaloze pak Copilot.
V tapetach jsem se vyradil a misto pracne upravy pouzivam ty z aplikace Zedge (nasel jsem tam vsechny me popularni ze starsich pristroju + hromadu dalsich).
Market mi za 5 mesicu nefungoval maximalne 3x.
Dan
V tapetach jsem se vyradil a misto pracne upravy pouzivam ty z aplikace Zedge (nasel jsem tam vsechny me popularni ze starsich pristroju + hromadu dalsich).
Market mi za 5 mesicu nefungoval maximalne 3x.
Dan
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
ADW Launcher po locknuti do portrait rezimu zobrazuje landscape. Ma nekdo tu placenou verzi jestli se to chova stejne?
- HanysR
- smartguru

Fakt že jo, je to stejné i u EX verze
co chceš za ty peníze, aby to fungovalo? 
-
Bobanovicz
- smartguru

Nooo...ja bych typoval, ze toto neni chyba ADW, protoze jsem si vsiml, ze u Streaku kdyz zakazes jak systemove tak u nejake app otaceni tak vzdy skoci do landscape. Zajimalo by me jestli se ADW chova stejne treba na DHD.
Jediny launcher, ktery jde na Streaku provozovat v portrait je GO Launcher.
Jediny launcher, ktery jde na Streaku provozovat v portrait je GO Launcher.
-
Bobanovicz
- smartguru

Tak jsem zjistil jak locknout do portrait i v ADW
System Preferences>System Persistent>zatrhnout
Jeste otocit lockscreen a prestanou se i postupne vykreslovat widgety jak uz jsem tady rozebiral, protoze to je zpusobene tim, ze unlock obrazovka je v landscape a po odemknuti se pretaci do portrait.
System Preferences>System Persistent>zatrhnout
Jeste otocit lockscreen a prestanou se i postupne vykreslovat widgety jak uz jsem tady rozebiral, protoze to je zpusobene tim, ze unlock obrazovka je v landscape a po odemknuti se pretaci do portrait.
č. kolegovci, už som sem tuším písal, ale nejak ste odignorovali moju otázku... Dell Streak mám už pomaly mesiac, som nadmieru spokojný, posledné dni ani nezapínam počítač, bo na "fóne" skoro všetko zvládnem, čo potrebujem...
ale k veci, od prvého dňa, keď som mal ešte 1.6ku a následne som upgradoval cez OTA na 2.2ku, som si všimol, že pri minimálne podsvietenom displeji a zapnutom wifi, mi displej bliká.. nepravidelne.. vyzerá to na kolísanie napätia.. moc sa však do technickej stránky fónu/tabletu nevyznám, takže potrebujem radu.. čo s tým?? servis?? nemáte podobné skúsenosti?? btw. keď nastavím podsvietenie displeja na cca. 40%, kolísanie intenzity podsvietenia už nevidieť.. samozrejme ale výdrž tým pádom klesá... Bol by som rád keby ste mi napísali váš názor.. Díky
ale k veci, od prvého dňa, keď som mal ešte 1.6ku a následne som upgradoval cez OTA na 2.2ku, som si všimol, že pri minimálne podsvietenom displeji a zapnutom wifi, mi displej bliká.. nepravidelne.. vyzerá to na kolísanie napätia.. moc sa však do technickej stránky fónu/tabletu nevyznám, takže potrebujem radu.. čo s tým?? servis?? nemáte podobné skúsenosti?? btw. keď nastavím podsvietenie displeja na cca. 40%, kolísanie intenzity podsvietenia už nevidieť.. samozrejme ale výdrž tým pádom klesá... Bol by som rád keby ste mi napísali váš názor.. Díky
-
xtonda
- stálý přispěvatel

Nastavil jsem podsvícení na minimum, připojil se přes WiFi a něco pobrowsil, ale nic sem nepozoroval.
-
Bobanovicz
- smartguru

Pri 0% podsviceni zadne blikani. Nekoukas na to pod nejakou zarivkou?
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
To mi spíš přijde jako vada než vlastnost.
Jinak...už aby mi Streak přišel. Na SS psali, že je dostupný, ale zatím nic, čekám.
Jediné z čeho mám trochu obavy bude launcher (asi LPP) a widgety...hraju si s tím teď na DHD a žádná sláva...každej widget jinej, navíc co sedí v portrait se v landskape většinou rozhodí a naopak (sám ještě nevím, co budu mít jako základ). V tomhle je síla Sense, hromada widgetů na vše možné, co vzájemně ladí a to co mají umět opravdu umějí (viz. třeba toto na LPP: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=108&t=22451). DellStage se mi podle toho co jsem viděl moc nepozdává, kam se Sense hrabe s plýtváním místem, ani vzhled mi nepřijde pěkný...
Jinak...už aby mi Streak přišel. Na SS psali, že je dostupný, ale zatím nic, čekám.
Jediné z čeho mám trochu obavy bude launcher (asi LPP) a widgety...hraju si s tím teď na DHD a žádná sláva...každej widget jinej, navíc co sedí v portrait se v landskape většinou rozhodí a naopak (sám ještě nevím, co budu mít jako základ). V tomhle je síla Sense, hromada widgetů na vše možné, co vzájemně ladí a to co mají umět opravdu umějí (viz. třeba toto na LPP: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=108&t=22451). DellStage se mi podle toho co jsem viděl moc nepozdává, kam se Sense hrabe s plýtváním místem, ani vzhled mi nepřijde pěkný...
- HanysR
- smartguru

Papricash: já používal Streaka tímto způsobem téměř od prvopočátku a nikdy jsem nic takového nezpozoroval. Je to určitě na reklamaci/servis. Dělat by to nemělo
diky za reakcie, ma to pekne stve, teda, ze to budem musiem poslat do servisu..:( no nic, vdaka za odpovede...
- HanysR
- smartguru

Pavle to je dobře že jsi spokojený. Jedna taková věc prosím. Včera jsem nainstaloval Auru kterou mám koupenou. Už jsem ji nahozenou měl ale dělal jsem HR. Původní verze tuším 2.1 fungovala dobře. Včera se mi stáhla ta aktuální (přes 500 MB) a po nastavení cz mluvy mi to spadlo a konec. Vždy když pustím, napíše že nemám zaplou gps, pak logo Sygic, pak něco začíná chvilinku počítat a vždy se vypne. Tobě chodí normálně?
- HanysR
- smartguru

Podpis nevidím. Jedu hlavně přes tapatalk a ten to neukazuje. No. Teď mne trochu mrzí že jsem nešel do Copilot Live. Peníze nejsou vždy všechno. Bohužel. Oni to ale určo opraví. Jen mne to štve. Jak by jsi zhodnotil teda Streak vs D HD. Jsem rád, že je mezi námi další spokojený
- HanysR
- smartguru

To jsem chtěl slyšet
uvidíš že ho budeš mít rád čím dál víc. Je to totiž fakt dobrý stroj a jak už jsme se tu xkrát bavili, i když nastane touha po novém stroji, není za co měnit. Zanedlouho ti přijde vše pod 5 palců o ničem 
- HanysR
- smartguru

Jinak Sygic jsem už rozchodil takže pohoda. Navi nepoužívám nějak intenzivně takže se snad dočkám spolehlivosti časem.
-
čiko
- přispěvatel

- Zařízení: Blackberry Z10
Rad bych se zaptal majitelu na nasledujici:
1. Jak vam na Streaku funguje Skype? V predchozich prispevcich jsem zaznamenal nejake problemy se zamrzanim pristroje?
2. Funguje nahravani hovoru s nejakym softem?
1. Jak vam na Streaku funguje Skype? V predchozich prispevcich jsem zaznamenal nejake problemy se zamrzanim pristroje?
2. Funguje nahravani hovoru s nejakym softem?