HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Starbuck: tak ja som si dal class 4 a vsetko mi slape, neseka a pekne stiha, mam Kingston, a na zalohu pouzivam BackupEverything , z marketu ... 
-
Lordzata
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston
asahi: a vyřešil si to nejak? enbo to stále jen ručně mažeš?asahi wrote:Lordzata: po update fw mi dela DHD presne to same. Na horni stavove liste se mi objevi ikona prichozi sms, tu si prectu, ale ikona nezmizi. Musim roletku stahnout a kliknout na vymazat.
EDITED by Mike-biker 30.12. (Aby bylo jasné na co se ptáme?!)
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
To petrher. Zkus v PC (nebo telefonu přes internetovej prohlížeč) na seznamu vymazat starší doručenou poštu. Nech tam jen tak deset nejnovějších položek a uvidíš, co to udělá.
Hoj jsem asi total lama,ale nejde mi nastavit tapeta na lock screen(uzamčený telefon) a today (dnes)zvlášť u HD2 s portovaným androidem to šlo,ale v nabídce nastavení je jen tapeta která nastaví stejné foto na today i lock screen nezná někdo řešení předem díky
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Nie nastavit tapetu zvalst nejde mozno jedine s nejakou inou aplikaciou na lock screen alebo inym luncherom nez sense.Ale v tpm ti uz neporadim.
-
Jindřich Veselý
tohle slo ve verzi 2.1, tam se dalo nastavit to zvlast.... od 2.2 to nejde :-/
to je teda super,ale i tak díky za odpovědi
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Fuha si si tym isty diablo niezeby ja som si bol isty ale nespominam si aby sa to na 2,1 dalo.Ale to je jedno len ma zerie to ze ked sa to dalo preco som to nevyuzil koli tomu si myslim ze sa to nedalo lebo ja som vsetko na htc desire prekutral ale take nastavenie tam neboloo asi.diablo_ll wrote:tohle slo ve verzi 2.1, tam se dalo nastavit to zvlast.... od 2.2 to nejde :-/
Inac mam mensi problem.Pouzivam wydget kalendara ako program cize sa mi na jednej z ploch zobrazuje kto ma kedy narodeniny a ine veci z kalendara no ale v poslednych par dnoch sa to nejak premnozilo a ukazuje to jeedno meno za sebou 2x niektore 3x a neviem co s tym je.Napr: zajtra ma menini T. mrkvicka a na zajtra mi to ukazuje 3x neviete co s tym?Uz som skusal restartovat fon vymazat udaje z kalendara komplet vsetko cez spravcu aplikacii aj ju rucne zastavit alebo vymazat a znova pridat widget ale nic nepomohlo neviem co sa s tym stalo kedze doteraz to ukazovalo stale dobre.Dost si myslim ze je na vine facebook ale to potom by sa neobjavovala ta chyba iba mne.Ak niekoho nieco napada okrem HR tak sem s tym.
-
Jindřich Veselý
mas pravdu, omlouvam se za nepresnost, od verze 2.1 vcetne to nejde... neuvedomil sem si ze hero mel puvodne 1.6 na kterem to pred upgrade slo. diky za upozorneni 
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
No ja osobně si myslím, že to je problém Google/Androida. Jde o to, že si vytváří 3 složky SIM/Telefon/Google a navíc do toho importuje informace z Facebooku. Taky mě to hrozně se.e. Rád bych měl informace tak, jak jsem si je vytvořil a v telefonu chcu mít jen to, co chci a ne co mi někdo nutí. Hlavně mi tam vadí ty informace z Facebooku, kde mi importuje info o známých mých známých, kteří mě ale vlastně vůbec nezajímají a jen zabírají místo důležitým informacím.
Mi třeba štve, že mám v kalendáři opakovanou událost v 6,30 každých 14dnů. Při synchronizaci s Googlem ... se mi vytvořila kopie této události ve stejný den v 16,30 ale s tím, že se jedná o sólo (tedy ne o řadu) událost, a to až do dovídokdy. Takže ji nemůžu smazat jako řadu a každou musím mazat.
Mi třeba štve, že mám v kalendáři opakovanou událost v 6,30 každých 14dnů. Při synchronizaci s Googlem ... se mi vytvořila kopie této události ve stejný den v 16,30 ale s tím, že se jedná o sólo (tedy ne o řadu) událost, a to až do dovídokdy. Takže ji nemůžu smazat jako řadu a každou musím mazat.
Synchronizaci kontaktu z FC muzes vypnout! Nastaveni, ucty a synchronizace a budes mit klid. Muzes si tam nastavit, jestli chces synchronizovat FC v sense a nebo FC jako aplikaci. Rikam stale synchronizujte si kontakty s gmail kontakty. udelejte si poradek v kontaktech v gmail a na veky mate klid i kdyby jste priste presli na nokii ci na co. A kdyz bude novy mob a nebo hard reset date synchronizvat a do 1min nebo driv dle rychlosti netu mate v mob vcetne vsech info co mate u kontaktu!
-
Misha kulicka
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Passport
Telefonní seznam - menu - zobrazit a tam si vybereš, které kontakty chceš v seznamu mít. Facebook odškrtni a je to.
-
Starbuck
- častý přispěvatel

Jo, dík, mezitím jsem na to přišel.
Zatím se s Androidem pořád peru, kamoši budeme až později.
Tak mi vysvětlete, jak to synchronizuje kontakty s Gmailem, když jsem dneska promazával na Gmailu kontakty z565 jich zbylo 442, ale v telefonu aji po několika synchronizacích jich je pořád 565.
Zatím se s Androidem pořád peru, kamoši budeme až později.
Tak mi vysvětlete, jak to synchronizuje kontakty s Gmailem, když jsem dneska promazával na Gmailu kontakty z565 jich zbylo 442, ale v telefonu aji po několika synchronizacích jich je pořád 565.
Lordzata: bohuzel nevyresil, musim klikat stale na Vymazat
Doufam, ze to nejaka dalsi aktualizace opravi.
Zdravím všechny přítomné,
mám jeden takový malý dotaz do všeobecné diskuze. Již delší dobu čekám, až si budu moct koupit DHD (od začátku listopadu - stále není na skladě), ale v současné době jsem začal přemýšlet nad tím, jestli a zda má ještě vůbec cenu si jej kupovat, když se co nevidět začnou objevovat nová zařízení (LG Optimus 2x jako první vlaštovka).
Proto bych se Vás rád zeptal jaký na to máte názor. Vyplatí se jít do DHD a nebo raději počkat, co nám první třetina, polovina roku 2011 nabídne?
Podotýkám, že nejsem člověk, co by kupoval telefon každý rok nebo i vícekrát do roka.
Předem všem díky za radu..
mám jeden takový malý dotaz do všeobecné diskuze. Již delší dobu čekám, až si budu moct koupit DHD (od začátku listopadu - stále není na skladě), ale v současné době jsem začal přemýšlet nad tím, jestli a zda má ještě vůbec cenu si jej kupovat, když se co nevidět začnou objevovat nová zařízení (LG Optimus 2x jako první vlaštovka).
Proto bych se Vás rád zeptal jaký na to máte názor. Vyplatí se jít do DHD a nebo raději počkat, co nám první třetina, polovina roku 2011 nabídne?
Podotýkám, že nejsem člověk, co by kupoval telefon každý rok nebo i vícekrát do roka.
Předem všem díky za radu..
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Weasel > DHD muzes jiz delsi dobu v nekolik obchodech koupit
smysl to ma, protoze je to asi nejlepsi zarizeni na soucasnem ceskem trhu, v budoucnu urcte dorazi nejake lepsi - takze klidne muzes pockat, ale jak dlouho? ctvrt roku? pak si reknes, ze jeste par mesicu pockam? jaky to ma vyznam - to je ve vsem v podstate stejne > potrebujes nove zarizeni? chces nove zarizeni? chces ho ted? tak ho ted kup a basta
smysl to ma, protoze je to asi nejlepsi zarizeni na soucasnem ceskem trhu, v budoucnu urcte dorazi nejake lepsi - takze klidne muzes pockat, ale jak dlouho? ctvrt roku? pak si reknes, ze jeste par mesicu pockam? jaky to ma vyznam - to je ve vsem v podstate stejne > potrebujes nove zarizeni? chces nove zarizeni? chces ho ted? tak ho ted kup a basta
-
Starbuck
- častý přispěvatel

Nazdar Weasle, kde se tady bereš?!
(jsi z Rou, ne?!) Taky jsem přemýšlel, jestli mám své HáDéčko vyměnit, ale DHDéčko je fakt mašina. Však se mi, coby kolegovi z MFK ozvi, dáme scuka (ve středu podvečer budu na Stadecu) a můžeš si ho ošahat. čekat nemá význam, to bys furt čekal na něco nového.
Díky za odpovědi..s čekáním máte oba pravdu. Člověk by si pak nikdy nic nekoupil..spíš jsem chtěl potvrdit, že nebudu litovat, když si jej koupím 
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Rozhodně nebudeš. Měl jsem předtím HD2, ale DHD je lepší. Pravděpodobně díky androidu. A hlavně... na HTC nedám dopustit.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
souhlas, HTC je fakt zaruka kvality/ceny, sice delal driv lepsi kousky, ale stejne na soucasnem trhu neni nikdo lepsi (mluvim o zarizenich prodavanych v CR)