Ukončení aplikací

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
ares333
přispěvatel
přispěvatel

Ukončení aplikací

Post by ares333 »

Zdravím, akorát jsem koupil Samsung S Galaxy. Předtím jsem měl HTC touch hd a tam jsem byl zvyklej "normálně" ukončovat aplikace. Jakým způsobem se dají ukončovat aplikace zde? Neběžej furt na pozadí a nepožírají mi RAM a baterku? Díky
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Ukončení aplikací

Post by Radek Hübl »

Máš systém Android, tady žádný ukončování není potřeba, aplikace se nevypíná pouze dává na pozadí, kdyby měl telefon náhodou málo volné RAM paměti tak si sám něco vypne ;-)
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Ukončení aplikací

Post by Pavel Vlasák »

Na pozadí běžící aplikace můžeme rozlišit dva druhy. Na ty, které jsou na pozadí a spí. Čekají tak pouze na znovu spuštění. Jejich vliv na výdrž je zanedbatelná a na ty, které jsou a běží na pozadí. To jsou pouze ty o kterých to víš a vyžaduješ to od nich. Vykonávají nějakou funkci.
Ty spící neběžící jsou stále na pozadí kvůli rychlejšímu spuštění a systém si je obhospodařuje sám. Ukončuje je podle daných pravidel. Nejdříve patrně ty staré a nepoužívané. RAM ti nedojde...
ares333
přispěvatel
přispěvatel

Ukončení aplikací

Post by ares333 »

dÍKY ZA ODPOVĚD, jsem zas o něco chytřejší :)
mirbx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note, Nokia n85, Nokia c5

Ukončení aplikací

Post by mirbx »

Já jsem vypozoroval následující:
aplikace se minimaluzuje po stisku prostředního (home) tlačítka a ukončí stiskem pravého tlačítka (šipka zpátky).
radaumacher
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S

Ukončení aplikací

Post by radaumacher »

Pokud Tě přesto hlodá svědomí, můžeš si najít nějakou task killer aplikaci. Osobně používám TasKillera, má dva jednoduchá widgety na plochu s hodnotou volné paměti a tlačítkem na okamžité "killnutí" všech aplikací plus lze si nastavit výjimky nebo rušit pouze jednotlivé aplikace. Dobré hodnocení má ale i pár jiných aplikací se stejným účelem.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”