Ukončení aplikací
Ukončení aplikací
Zdravím, akorát jsem koupil Samsung S Galaxy. Předtím jsem měl HTC touch hd a tam jsem byl zvyklej "normálně" ukončovat aplikace. Jakým způsobem se dají ukončovat aplikace zde? Neběžej furt na pozadí a nepožírají mi RAM a baterku? Díky
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Ukončení aplikací
Máš systém Android, tady žádný ukončování není potřeba, aplikace se nevypíná pouze dává na pozadí, kdyby měl telefon náhodou málo volné RAM paměti tak si sám něco vypne 
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Ukončení aplikací
Na pozadí běžící aplikace můžeme rozlišit dva druhy. Na ty, které jsou na pozadí a spí. Čekají tak pouze na znovu spuštění. Jejich vliv na výdrž je zanedbatelná a na ty, které jsou a běží na pozadí. To jsou pouze ty o kterých to víš a vyžaduješ to od nich. Vykonávají nějakou funkci.
Ty spící neběžící jsou stále na pozadí kvůli rychlejšímu spuštění a systém si je obhospodařuje sám. Ukončuje je podle daných pravidel. Nejdříve patrně ty staré a nepoužívané. RAM ti nedojde...
Ty spící neběžící jsou stále na pozadí kvůli rychlejšímu spuštění a systém si je obhospodařuje sám. Ukončuje je podle daných pravidel. Nejdříve patrně ty staré a nepoužívané. RAM ti nedojde...
Ukončení aplikací
dÍKY ZA ODPOVĚD, jsem zas o něco chytřejší 
-
mirbx
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note, Nokia n85, Nokia c5
Ukončení aplikací
Já jsem vypozoroval následující:
aplikace se minimaluzuje po stisku prostředního (home) tlačítka a ukončí stiskem pravého tlačítka (šipka zpátky).
aplikace se minimaluzuje po stisku prostředního (home) tlačítka a ukončí stiskem pravého tlačítka (šipka zpátky).
- radaumacher
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S
Ukončení aplikací
Pokud Tě přesto hlodá svědomí, můžeš si najít nějakou task killer aplikaci. Osobně používám TasKillera, má dva jednoduchá widgety na plochu s hodnotou volné paměti a tlačítkem na okamžité "killnutí" všech aplikací plus lze si nastavit výjimky nebo rušit pouze jednotlivé aplikace. Dobré hodnocení má ale i pár jiných aplikací se stejným účelem.