Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Post by HanysR »

Tak na Streaksmart je napsáno že nějaký americký magor zařadil do žebříčku náš Streak jako nejhorší produkt roku 2010 :-D to máme ale šmejd :-D
vivago
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak

Post by vivago »

Nějaká dobrá duše mě odkázala na tento web, takže bych se zeptal:

-Skype - po upgradu na 2.2 to byla první aplikace, kterou jsem z Marketu nainstaloval. Skype korektně běžel, telefonoval, chatoval, ale při běhu na pozadí způsoboval chvilkové zamrzání telefonu (na půl minuty a více). Po odinstalaci běhá vše jak má. Četl jsem hodnocení na Marketu a taky si tam někdo stěžoval se Streakem podobně. Funguje Vám Skype normálně?

-Nahrávání hovorů - obecný problém Androidu a funcionalita jednotlivých softwarů se liší model od modelu smartphonů. Má někdo aplikaci, která mu na Streaku funguje a oboustranně?

-Exchange sychronizace - vše funguje jak má až na Úkoly (To Do). Proč se s kalendářem nesynchronizují úkoly a poznámky? A lze nějak zrušit to otravné zadávání hesla/pinu? (no lock nejde vůbec)
tomriha
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: DELL Streak

Post by tomriha »

Dobrý den,
od včerejšího odpoledne jsem majitelem dell streaku. Celým zařízením jsem naprosto unešený. Jen se mi dnes již pětkrát samovolně restartovalo. Včera ihned po vybalení, jsem nainstaloval Android 2.2 a pár dalších aplikací. Napřiklad live wallpaper akvárium a tak. Několikrát za sebou se stalo, že obrazovka zhasne, objeví se logo dell a po zhruba 20 vteřinách systém naběhne zpět. Telefon je koupený v klasickém obchodě, ale po zavolání na technickou podporu dellu mi bylo sděleno, že toto nepodporují toto zařízení a mám si s ním jet do Německa. Chtěl bych Vás tedy poprosit o radu, jestli nemáte podobné zkušenosti se takovou závadou? Děkuji Tomáš
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Ahoj,
Ad Skype - ano, problémy jsem měl také, hlavně s tím že nereagovala klávesnice. Po odinstalování ok. Nepoužívám tedy.
Ad exchange - nepoužívám, nepomohu
Ad nahrávání - nepoužívám taktéž

Ad restarty - ano, velký problém u prvních buildů kde byl problém i s přesměrováním serverů přes wlan atd, u nejnovějšího buildu 12821 ani jediný restart, vše ok. Doporučuji zkontrolovat, popřípadě update. Jestli nepomůže, může kolidovat nějaká app, jinak nevím. Nemělo by dělat. Doporučuji přečíst všechny vlákna jak Froyo tak Všeobecné zkušenosti.
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by Bobanovicz »

Me se restartoval po koupeni kazdy den jednou s puvodni 1.6, ctvrty den reklamace, vraceni penez, koupen novy Streak od te doby bez problemu.
tomriha
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: DELL Streak

Post by tomriha »

Díky za odpovědi. Zdá se, že se vše vyřešilo sundáním zadního krytu a opětovným nasazením. pravděpodobně byl špatně nasazený jeden z kontaktů, který hlídá sejmutí krytu klávesnice. Už se těším na pořádné upravování prostředí. Je to nádherný přístroj. Díky
viktorcd
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by viktorcd »

Ahoj, "Vivago" se zminoval o problému se Skype a nahrávání hovorů .
Nahrávání--Zkoušel jsem asi 5 aplikací na nahrávání hovorů a všechny mi po čase, začali vypínat mikrofon, tzn. že já slyšel vše ale druhá strana měla ticho.
Skype-- snažím se používat "im+" a "nimbuz" ale ani jedno mi nesedí , máte někdo jiný prográmek nebo budeme čekat na update Skypu ? A vyřeší vůbec nějaký update náš problém nebo je to jen problém Sreaku?
vasa13
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 7 Plus 128Gb

Post by vasa13 »

Je tu nějaká dobrá duše co by mi popsala návod jak nahrát custom ROMku, root? Na Samsungu Galaxy S to bylo lehký, ale tady to je asi složitější..
sotrava
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Oneplus X

Post by sotrava »

Ahoj,kdyz poridis pristroj v dnesni dobe jsou vetsinou uz s froyem 2.2,jinak aktualizace se provadi pres OTA
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Post by xtonda »

vasa13, nevím jestli je to použitelné pro všechny ROMky, ale nahrávání ROM z karty je popsáno v manuálu. S studiem věcí ke flashování a custom ROM bych začal tady http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=695" onclick="window.open(this.href);return false; ale co sem tak koukal tak toho moc není, se StreakDroid někteří lidé měli problémy a vracejí se k Dell ROM a Cyanogen je zatím jen alfa.

JackalJackal, ty seš línej to tu číst a my nemáme být líní opakovat už napsané? Dej si facku.
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Tak brutálně jako xtonda bych to nenapsal ale má pravdu. Rád pomohu, odepíšu ale na věci co jsou po xté nebo se někomu nechce tak nereaguji. Já si taky flashování a vše podobné nastudoval vždy sám. Na xda a modaco je snad všechno.
Jinak dj steve apod nemá cenu řešit pokud chcete spolehlivý stroj. Z toho už jsem vyrost. Kdyby to byl aspoň gingerbread, to bych zkusil
adebzen
nováček
nováček

Post by adebzen »

Mám dotaz. Můj Dellstreak vůbec nenajde mou WIFI doma. Ostatní normálně vidí. Všechny jiné mobily a PC mou WIFI vidí a připojí se na ní. Nerozumím tomu. Díky za rady.
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by xtonda »

na jakém ji máš kanále?
adebzen
nováček
nováček

Post by adebzen »

Dík za otázku,ale vůbec netuším,kde bych to měl najít.
sotrava
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Oneplus X

Post by sotrava »

Najdeš to to v nastavení routra,jinde to nenajdeš
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

To JackalJackal: Planujes teda opet nove zarizeni..?:-) To jsi u HDcka dlouho nevydrzel. Nebo planujes pouzivat oba? Kazdopadne bych ti doporucoval to tady procist vsechno, resilo se tu dost zajimavych veci a kdyz jsem procitaval forum k DHD tak musim rict, ze I hodne odlisnych veci, tak jen abys vedel do ceho jdes a hlavne zalezitosti kolem Romek jsou docela jineho charakteru. Ale od Streaka te tim vubec neodrazuji, prave naopak, bud vitan...:-), je to skvela masinka...
Jo a tusim, ze jsi docela fanousek navigaci, tak vez, ze v novem Froyu je na Streaku Copilot na 30 dnu zdarma, co se muze hodit...

Dan
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by xtonda »

K té wifi - problém Streaka je v tom, že nějak nevidí wifi na kanálech 12 a 13, jako by měl nastavenou americkou regulatory domain a položka pro změnu v menu chybí (v 1.6 byla), takže případně přeladit na kanál 1-11.

JackalJackal, takovýhle mám nejradši, místo aby se omluvil a přiznal chybu, tak je ještě drzej.
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Chlapi nehádejte se. Xtonda to přehnal s agresí a tobě Jackale, doporučuji to asi fakt pročíst komplet. V tom má Dan - aeon naprostou pravdu. Jinak vítej. Je zajímavé jak se nám to tu začíná rozrůstat. To je dobře :-)
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

Taky koukam jak se to tady rozrusta..... Rozhodne je tohle tema jedno z nejdiskutovanejsich na cele smartmanii....
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

A ty od nás utečeš. Není ti hanba? :-D
Post Reply

Return to “Dell Streak”