Něco jako SPB Wireless Monitor
Existuje na Android něco jako SPB Wireless Monitor? Tedy aplikace, která by mi řekla nejen kolik mobilních dat jsem přenesl, ale taky přesně která aplikace kolik přenesla? Filtrování podle období a typu připojení považuju za samozřejmost.
Díky.
Díky.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
mozna: 3G Watchdog
Mam DHD ctvrty den a aplikaci jsem jeste nezkousel, narazil jsem na ni pri prohledavani free aplikaci
Mam DHD ctvrty den a aplikaci jsem jeste nezkousel, narazil jsem na ni pri prohledavani free aplikaci
3g watchdog to neumí
zatim používám netcounter s vypínání apn
snad se něco jako spb monitor najde
zatim používám netcounter s vypínání apn
snad se něco jako spb monitor najde
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Já jsem nic srovnatelného s WirelessMonitor zatím nenašel.
Taky používám NetCounter, ale není to ono no...
Bohužel ne, tohle už jsem zkoušel a provoz podle aplikací to sledovat neumí.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Drze bych se odvážil tipnout, že prostě zatím nic takového na Androidu není. Nu, další aplikace, kde má stále WM navrch...
Co mi udělalo radost, je aplikace Setting Profiles - bál jsem se totiž, jestli bude na Androidu rovnocenný ekvivalent G-Profile a zatím se zdá, že Setting Profiles je ještě o něco lepší.
ted jsem koukal, tak Traffic counter http://www.appbrain.com/app/traffic-cou ... carl.tcpro ukazuje kolik jaka aplikace si vzala dat. Staci kliknout na widget, pak Menu a Apps.
Super, pořád to není ideální, ale rozhodně je to krok správným směrem, díky moc.
Btw. neví někdo, jaký je rozdíl mezi placenou a neplacenou verzí? Nějak jsem to z popisů na Marketu nepochopil...
Btw. neví někdo, jaký je rozdíl mezi placenou a neplacenou verzí? Nějak jsem to z popisů na Marketu nepochopil...
to opravdu nepomuzu, mam placenou aplikaci, tak netusim jaky je rozdil s Free.
Tak to vypadá, že neumí v pohledu na traffic aplikací rozlišit mobilní data a wi-fi. Je to v placené verzi jinak?
u placene verze me to wifi a data 2G/3G rozlisuje. a rekl bych,ze celkem spolehlive. Mam jeste zakoupeny Phone usage,ale nepouzivam. TC me prijde lepsi a navic prave umi ty data wifi.
Fajn tak to bude asi ten hlavni rozdil a duvod pro koupi (alespon pro me). Díky za pomoc!
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
3G Watchdog v Pro verzi pozadovane dokaze...
Podle nazvu bych soudil, ze umi jen 3G, nebo ne? 
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Nejak se to jmenovat musi..
Nazev je pouze zavadejici..
Re: Něco jako SPB Wireless Monitor
Fajn a ted - kterou koupit?
Ma nekdo zkusenost s obema aplikacema? Watchdog je o neco drazsi (o 20 korun), je nejaky duvod si priplatit? Jako treba lepsi UI, lepsi widget, podrobnejsi reporting...?
Kdyby Google neomezil dobu na vraceni aplikace na uplne absurdnich 15 minut, tak si obe aplikace koupim a zkusim, ale takhle to nema smysl...
Kdyby Google neomezil dobu na vraceni aplikace na uplne absurdnich 15 minut, tak si obe aplikace koupim a zkusim, ale takhle to nema smysl...
Taj jestli jsem dobre prohledl 3G Watchdog, tak umi jen data?! Muj TC navic sms, hovory, data wifi. Jo to tak, nebo jsem blbe cetl.
Ono me nic jineho nez data nezajima. Hovory, SMS atd. sledovat nepotrebuju, ale data ano kvuli FUP...