dotaz: WiFi viditelnost a Kies problém

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
Rajce
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by Rajce »

Dobrý den,
mám čerstvě tento inteligentní founek a jsem jím zcela unešen :) Teda, je to můj první smartphone :oops:

Ale jako nováček mám dva, možná hloupé dotazy.

1) doma svůj mobil připojuji na internet přes svojí domácí WiFi síť. V mobilu všechno běhá perfektně, ale mne by zajímalo, jestli je nějaká možnost, či co mám nastavit, aby telefon viděli i ostatní počítače v sítí :?: Jde mi především o přístup na SD paměť, abych ho nemusel pokaždé připojovat USB kabelem.

2) když spustím Kies, tak než naběhne, Wokna (7 64-bit) mi zahlásí asi 13x jedu a tu samou chybovou hlášku: fsusbservice64 - Service Initiali Failed. Telefon po připojení je sice normálně dostupný, ale odklikat těch 13 oken je fakt otrava :roll: Zkoušel jsem různě gůglit, ale nikde se mi nepovedlo najít zkutečné vyřešení tohoto problému. Dokázal by mi tady někdo poradit co s tím :?:

Díky všem za poznatky
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Co se týče druhého problému, tak na jednom zahraničním fóru jsem našel tohle řešení.
- zkusil bych přeinstalovat samotný Samsung Kies a případně se podíval, zda není na webu výrobce novější verze
- mrkni do správce paměti a podívej se, zda neběží "ADB.EXE", pokud ano, ukonči ho
- pak jsem ještě našel tip zkusit Kies spustit v režimu kompatibility Windows XP
Rajce
nováček
nováček

Post by Rajce »

Díky za snahu, buhužel toto řešení jsem také našel a už zkoušel :-( ADB.exe mi vůbec neběží a Kies jsem přeinstaloval už asi třikrát :roll: Mobil mám od úterka, takže hádám, že jsem si stáhl nejnovější verzi.

S kompatibilitou pod XP jsem to také zkusil, buhužel problém trvá. Ale Kies alespoň pocitově naběhl rychleji :)
Clee-Shock
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S i9000

Post by Clee-Shock »

@Rajce

Taky by me zajimalo jestli tu chybu s vyskakovanim oken nekdo vyresil, mam stejny problem. Snad se najde nekdo kdo na to prijde..:/
radaumacher
přispěvatel
přispěvatel

Post by radaumacher »

První problém: Zkoušel jsem vyřešit, ale ani s erudovaným poradcem se vyřešit nepodařilo, zřejmě se nepočítá s takto "složitým" způsobem připojení, ale je možný, že existuje nějaká aplikace.

Druhý problém: Trpím tím také, přeinstaloval jsem, proces neběží, nebyli mi schopni poradit ani ze Samsungu, jen že se to "snad" spraví s aktualizací Kies.
simiczech
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung galaxy S

Post by simiczech »

Mám obdobný problém s KIES. Jakmile na něco příjdu, napíšu... Jinak budu rád za každou radu
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

K prvnímu problému.
Nejjednodušší je nainstalovat nějaký FTP nebo WEB server na tvé zařízení. Jako FTP server doporučuji a používám "SwiFTP Server" a WEB server u mě zastupuje "WebSharing".
Rajce
nováček
nováček

Post by Rajce »

Zdravím.... tak mám nějaké novinky k DRUHÉMU problému aneb KEIS a chyba FSUSBSERVICE64

Našel jsem ten to postup:
http://www.androidpit.de/de/android/for ... t-von-Kies

Ve překladu:
1) odinstalovat Kies (vyčistit registry, u mě vždy osvědčený CCleaner)
2) nainstalovat New_PC_Studio_1.5.1.10064_2
3) nainstalovat Kies (já jsem použil verzi Kies_1.5.3.10111_2_2)
4) RESTARTOVAT PC
5) z Tray spustit New PC studio
6) z Tray spustit Kies (potvrdit výzvu k ukončení New PC Studio)

No a kies nabehl uplne bez chybky :P

Tak to zkuste také a dejte vědět, zda vám to běhá :idea:
simiczech
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung galaxy S

Post by simiczech »

Situace s KIES vyresena, u SAMSUNGU maji ne webu u GALAXY stary SW, kdyz se podivate na WAVE II - tam je novy KIES, ktery funguje bez problemu...
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Dej nám se odkaz na ten funkční SW...
sakal
nováček
nováček
Zařízení: galakxi S

Post by sakal »

simiczech wrote:Situace s KIES vyresena, u SAMSUNGU maji ne webu u GALAXY stary SW, kdyz se podivate na WAVE II - tam je novy KIES, ktery funguje bez problemu...
dej link. nevime co je Wave 2
Clee-Shock
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S i9000

Post by Clee-Shock »

Koukal jsem na to, ale podle mě to jsou naprosto stejný verze, tady je link na ten Samsung Wave II, kde ma byt udajne novejsi software - http://www.samsung.com/cz/support/detai ... class_cd=P" onclick="window.open(this.href);return false;
hmyzak
nováček
nováček

Post by hmyzak »

Verze se liší v označení, ta u Wavu II nese název 1.5.3.10104_31 (novější) zatímco ta u Galaxy S je 1.5.3.10103_102_1.
beranek1981
nováček
nováček
Zařízení: SAMSUNG GALAXY S

Post by beranek1981 »

Mám trošku jiný problém.Mám hrozně slabej signál když zapnu wifi.A to jsem v pokoji vedle a na notebooku tam mám plný signál.Mám tam jednu čárku nebo žádnou.Jde s tím něco udělat?U routeru mám signál plný.
radaumacher
přispěvatel
přispěvatel

Post by radaumacher »

hmyzak wrote:Verze se liší v označení, ta u Wavu II nese název 1.5.3.10104_31 (novější) zatímco ta u Galaxy S je 1.5.3.10103_102_1.
Potvrzuji, nová verze již bez problémů, takže když si budete stahovat Kies, tak nejspíš ideálně přes ten Wave II. POZOR - na jiných mobilech (nejen SGS) jsou také starší verze programu, dokonce ještě starší než u SGS. :tlem:
Post Reply

Return to “Samsung telefony”