úprava menu

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
eDrak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy i9000 S (CyanogenMod 9)

úprava menu

Post by eDrak »

Dobrý den, jsem nováčkem co se týče androidu. Konkrétně vlastním samsung galaxy a potřeboval bych, prosím, pomoc. Momentálně zkouším hodně aplikací a již se trochu nevyznám v hlavním menu s aplikacemi. Potřeboval bych něco abych si mohl do menu přidat svoje složky do kterých bych aplikace tridil. Děkuji moc.
El Johny
nováček
nováček
Zařízení: HTC Legend

úprava menu

Post by El Johny »

V hlavním menu to asi třídit nejde, ale můžeš zkusit tohle: http://www.appbrain.com/app/app-mate/co ... appmanager" onclick="window.open(this.href);return false; Tím si můžes aplikace rozdělit do kolika složek chceš a jejich zástupce si pak přidat třeba na plochu...
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

úprava menu

Post by Pavel Vlasák »

Já k tomuto účelu používám Apps Organizer.
eDrak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy i9000 S (CyanogenMod 9)

úprava menu

Post by eDrak »

El Johny wrote:V hlavním menu to asi třídit nejde, ale můžeš zkusit tohle: http://www.appbrain.com/app/app-mate/co ... appmanager" onclick="window.open(this.href);return false; Tím si můžes aplikace rozdělit do kolika složek chceš a jejich zástupce si pak přidat třeba na plochu...
- Tak jsem to zkusil. No nic moc, moc jsem se v ní nevyznal. Nevím jak přidat aplikace do nových složek,atd...

Pavel Vlasák wrote:Já k tomuto účelu používám Apps Organizer.
- Ok, vyzkouším. :wink:
El Johny
nováček
nováček
Zařízení: HTC Legend

úprava menu

Post by El Johny »

No na začátku máš všechny aplikace v Others, takže klikneš na others, klikem si označíš aplikace který chceš přesunout, klikneš na move to a vybereš složku kam je chceš dát... Zástupce na plochu přidáš tak že dlouze klikneš na požadovaný adresář a v menu zvolíš Add to home
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

úprava menu

Post by Luboš Klicpouch »

Pokud ti nebude vadit, že nevyužiješ TouchWiz, tak zkus GO Launcher. Dokáže v menu (draweru) přeskladávat ikony jak chceš.
Mateq
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S4

Re: úprava menu

Post by Mateq »

Stale nie je znama ziadna moznost, ako v usporiadat aplikacie v hlavnom menu do zloziek?
Vsetky apps co som nasiel to vedia robit iba ako widget na homescreen...
pcnatko
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Samsung S8500 wave

úprava menu

Post by pcnatko »

Já na tohle používám AllApps a je to to nejlepší co jsem našel.
Ostatní aplikace mi nevyhovovaly, ale s tímhle jsem spokojen až nad míru. Je to přesně to co jsem hledal. Free aplikace se líši v podstatě jenom reklamou
http://www.appbrain.com/app/all-apps-or ... anizerFree" onclick="window.open(this.href);return false;
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak

úprava menu

Post by Pavel Vlasák »

Upravu hlavniho menu vcetne slozek dokaze aplikace "GO Launcher EX".
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

úprava menu

Post by spermosh »

osobne mi staci Launcher Pro a aplikace, co mam na plose, jsem si zakazal zobrazeni a to mi hlavni menu dost zprehlednilo a takhle mi to staci
BiLLG
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire S

úprava menu

Post by BiLLG »

Pavel Vlasák wrote:Upravu hlavniho menu vcetne slozek dokaze aplikace "GO Launcher EX".
myslis to tak, ze to bezi na HTC Sense a jen to dokaze upravit tu nabidku všechny programy? A nebo je to uplne cele samo o sobe a Sense bych pouzivat nemohl, coz prave chci.
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak

úprava menu

Post by Pavel Vlasák »

Ano, Sense by jsi už používat nemohl.
BiLLG
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire S

úprava menu

Post by BiLLG »

V tom případě zůstanu u aplikace "All Apps Organizer Free" který tedy neumí složky, ale když se spustí, tak umí rozdělit ikony aplikací do sekcí, což taky splní relativně mou požadovanou funkci. Aplikace které nepoužívám a jsou defaultně instalovány, či je mám vytažené na ploše, jsou hozeny do poslední sekce a tak nepřekáží v hledání v celé nabídce. Jen teda škoda, že se nepustí po kliku na tlačítko všechny aplikace na hlavni nabídce na ploše. Ale to už bude o zvyku místo toho pustit zmíněnou aplikaci. Díky za odpověď.
Post Reply

Return to “Operační systém Android”