úprava menu
-
eDrak
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy i9000 S (CyanogenMod 9)
úprava menu
Dobrý den, jsem nováčkem co se týče androidu. Konkrétně vlastním samsung galaxy a potřeboval bych, prosím, pomoc. Momentálně zkouším hodně aplikací a již se trochu nevyznám v hlavním menu s aplikacemi. Potřeboval bych něco abych si mohl do menu přidat svoje složky do kterých bych aplikace tridil. Děkuji moc.
úprava menu
V hlavním menu to asi třídit nejde, ale můžeš zkusit tohle: http://www.appbrain.com/app/app-mate/co ... appmanager" onclick="window.open(this.href);return false; Tím si můžes aplikace rozdělit do kolika složek chceš a jejich zástupce si pak přidat třeba na plochu...
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
úprava menu
Já k tomuto účelu používám Apps Organizer.
-
eDrak
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy i9000 S (CyanogenMod 9)
úprava menu
- Tak jsem to zkusil. No nic moc, moc jsem se v ní nevyznal. Nevím jak přidat aplikace do nových složek,atd...El Johny wrote:V hlavním menu to asi třídit nejde, ale můžeš zkusit tohle: http://www.appbrain.com/app/app-mate/co ... appmanager" onclick="window.open(this.href);return false; Tím si můžes aplikace rozdělit do kolika složek chceš a jejich zástupce si pak přidat třeba na plochu...
- Ok, vyzkouším.Pavel Vlasák wrote:Já k tomuto účelu používám Apps Organizer.
úprava menu
No na začátku máš všechny aplikace v Others, takže klikneš na others, klikem si označíš aplikace který chceš přesunout, klikneš na move to a vybereš složku kam je chceš dát... Zástupce na plochu přidáš tak že dlouze klikneš na požadovaný adresář a v menu zvolíš Add to home
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
úprava menu
Pokud ti nebude vadit, že nevyužiješ TouchWiz, tak zkus GO Launcher. Dokáže v menu (draweru) přeskladávat ikony jak chceš.
Re: úprava menu
Stale nie je znama ziadna moznost, ako v usporiadat aplikacie v hlavnom menu do zloziek?
Vsetky apps co som nasiel to vedia robit iba ako widget na homescreen...
Vsetky apps co som nasiel to vedia robit iba ako widget na homescreen...
úprava menu
Já na tohle používám AllApps a je to to nejlepší co jsem našel.
Ostatní aplikace mi nevyhovovaly, ale s tímhle jsem spokojen až nad míru. Je to přesně to co jsem hledal. Free aplikace se líši v podstatě jenom reklamou
http://www.appbrain.com/app/all-apps-or ... anizerFree" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatní aplikace mi nevyhovovaly, ale s tímhle jsem spokojen až nad míru. Je to přesně to co jsem hledal. Free aplikace se líši v podstatě jenom reklamou
http://www.appbrain.com/app/all-apps-or ... anizerFree" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

úprava menu
Upravu hlavniho menu vcetne slozek dokaze aplikace "GO Launcher EX".
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
úprava menu
osobne mi staci Launcher Pro a aplikace, co mam na plose, jsem si zakazal zobrazeni a to mi hlavni menu dost zprehlednilo a takhle mi to staci
úprava menu
myslis to tak, ze to bezi na HTC Sense a jen to dokaze upravit tu nabidku všechny programy? A nebo je to uplne cele samo o sobe a Sense bych pouzivat nemohl, coz prave chci.Pavel Vlasák wrote:Upravu hlavniho menu vcetne slozek dokaze aplikace "GO Launcher EX".
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

úprava menu
Ano, Sense by jsi už používat nemohl.
úprava menu
V tom případě zůstanu u aplikace "All Apps Organizer Free" který tedy neumí složky, ale když se spustí, tak umí rozdělit ikony aplikací do sekcí, což taky splní relativně mou požadovanou funkci. Aplikace které nepoužívám a jsou defaultně instalovány, či je mám vytažené na ploše, jsou hozeny do poslední sekce a tak nepřekáží v hledání v celé nabídce. Jen teda škoda, že se nepustí po kliku na tlačítko všechny aplikace na hlavni nabídce na ploše. Ale to už bude o zvyku místo toho pustit zmíněnou aplikaci. Díky za odpověď.