Zdravím, chtěl bych poprosit někoho zkušenějšího o radu jak nastavit internet v mém BB. Internet mám normálně aktivovaný v mém starém telefonu normálně fungoval. Poskytovatele mám Vodafone.
Díky za každou užitečnou radu
BlackBerry Torch 9800 nastavení internetu
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Když tvrdíš, že máš stejný internet jako na předchozím mobilu, tak předpokládám, že máš obyčejný datový tarif. S tím ti na nebude na Torchi téměř nic fungovat, musíš si pořídit speciální datový tarif BIS. Více info jsem psal ve článku.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bohužel, průser je ten Vodafone... Jako normální zákazník mu BIS neaktivují... To je taky důvod proč jsem přešel k T-Mobile...
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Jo, to je pravda, já jsem přehlédl tu poslední větu o Vodafone.
VF je jediný český operátor, který nabízí BIS pouze firemním zákazníkům od určité měsíční útraty, taky jsem kvůli tomu přešel k T-Mobile, ale nelituju. BlackBerry za to stojí a na druhou stranu k O2 bych nikdy nešel když slyším ze všech stran co provádí svým zákazníkům.
VF je jediný český operátor, který nabízí BIS pouze firemním zákazníkům od určité měsíční útraty, taky jsem kvůli tomu přešel k T-Mobile, ale nelituju. BlackBerry za to stojí a na druhou stranu k O2 bych nikdy nešel když slyším ze všech stran co provádí svým zákazníkům.
Díky moc za užitečné rady
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 27, 2010 11:59) --
Zdravím, tak jsem byl ve VF a tam mi řekli, že by mi internet měl normálně fungovat ale, že to neumí nastavit at si zavolám na jejich super zákaznickou podporu a at mě přepojí na datovou linku, že tam budou přesně vědět jak a co mám nastavit. Tak tam volám a samozřejmě zase nic na daotové lince mi řekli, že by to mělo fungovat ale, že BB neumí nastavit at si zajdu za nějakým prodejcem který by to měl umět nastavit. Tak nevim ale připadám si jako blbec. Můžete mi někdo prosím zkusit napsat postup kde co mám vyplnit abych aspoň zkusil jestli to opravdu bude fungovat jak mi všechni ve VF tvrdí nebo to jasou blbci a ani netuší jaké služby nabízí. Děkuji moc.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 27, 2010 11:59) --
Zdravím, tak jsem byl ve VF a tam mi řekli, že by mi internet měl normálně fungovat ale, že to neumí nastavit at si zavolám na jejich super zákaznickou podporu a at mě přepojí na datovou linku, že tam budou přesně vědět jak a co mám nastavit. Tak tam volám a samozřejmě zase nic na daotové lince mi řekli, že by to mělo fungovat ale, že BB neumí nastavit at si zajdu za nějakým prodejcem který by to měl umět nastavit. Tak nevim ale připadám si jako blbec. Můžete mi někdo prosím zkusit napsat postup kde co mám vyplnit abych aspoň zkusil jestli to opravdu bude fungovat jak mi všechni ve VF tvrdí nebo to jasou blbci a ani netuší jaké služby nabízí. Děkuji moc.