HTC Desire - obecná diskuse
Zdravím. Prosím jakou aplikaci pro sledování spotřeby PHM,by jste doporučili pro android? Nebo alespoň název aplikace,ať to najdu v marketu.Díky
Re: Re: HTC Desire - obecná diskuse
Bydlim a pohybuji se v Praze, kde jinde by WCDMA mělo mít dobrý pokrytí ;)Pavel Vlasák wrote:Jsi patrně v prostoru s nekvalitním příjmem WCDMA, proto si režim sítě přepni na "Pouze GSM".
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Kdyz si nenechas poradit, tak nech bejt..
Re: Re: HTC Desire - obecná diskuse
Zkusím to ;)Pavel Vlasák wrote:Kdyz si nenechas poradit, tak nech bejt..
Který prohlížeč by jste mi doporučili? Jsem v oblasti, kde je max. EDGE. Vestavěný prohlížeč načítá stránky pomalu. Opera Mini je sice v 2G rychlá, ale nevykresluje stránky moc věrně a neumí flash. Takže Opera Mobile (stále ještě Beta?), Skyifire, či Dolphin?
- lookass
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
Dolphin? ;)
opera by nove mela umet flash nebo to teprve mozna prijde, ale tak jako tak, nechapu proc chces flash v 2G siti?
Opravdu nikdo neví o nějaké té aplikaci?Levapw wrote:Zdravím. Prosím jakou aplikaci pro sledování spotřeby PHM,by jste doporučili pro android? Nebo alespoň název aplikace,ať to najdu v marketu.Díky
- lookass
- přispěvatel

My Cars
http://www.appbrain.com/app/my-cars/com ... r.activity" onclick="window.open(this.href);return false;
aCar
http://www.appbrain.com/app/acar/com.zonewalker.acar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.appbrain.com/app/my-cars/com ... r.activity" onclick="window.open(this.href);return false;
aCar
http://www.appbrain.com/app/acar/com.zonewalker.acar" onclick="window.open(this.href);return false;
NeoPlex: Jde mi např. o meteorolog. radar. V O. Mini nejde animace.
lookass: Děkuji,dal jsem si aCar.
tak jsem si konečně koupil Desire. Bál jsem se zklamání z fórového zpracování a matrošů. Což se potvrdilo. I když beru to, že jednou za 1000 ks se prostě nějaké procento nepovede, nedělají to přesné stroje, ale děti v Číně ručně.
Nedoléhá mi zadní kryt. V jednom místě je to skoro 1mm
A to jsem si nevybral Samsung GS zejména proto, že byly špatné recenze na plastové zpracování.
Ach jo. Přečetl jsem si jen tak pro vnitřní trápení recenzi prvních Desire kusů a jak je všichni chválili za "dobré dílenské zpracování". A jdu ho vymenit a snad natrefím na lepší kus (když už není k dostání ani ten Amoled - šejdíři z Alza.cz mají ve specifikaci, že mají Amoled a samozřejmě to dnes již není pravda) - výkon a práce s mobilem je super, ale do té mezery se mi začíná po 10 dnech usazovat prach a nečistoty z kapes (to jsem měl u laciných Nokií po půlroce užívání).
Nedoléhá mi zadní kryt. V jednom místě je to skoro 1mm
A to jsem si nevybral Samsung GS zejména proto, že byly špatné recenze na plastové zpracování.
Ach jo. Přečetl jsem si jen tak pro vnitřní trápení recenzi prvních Desire kusů a jak je všichni chválili za "dobré dílenské zpracování". A jdu ho vymenit a snad natrefím na lepší kus (když už není k dostání ani ten Amoled - šejdíři z Alza.cz mají ve specifikaci, že mají Amoled a samozřejmě to dnes již není pravda) - výkon a práce s mobilem je super, ale do té mezery se mi začíná po 10 dnech usazovat prach a nečistoty z kapes (to jsem měl u laciných Nokií po půlroce užívání).
- lookass
- přispěvatel

a zkoušels oba? Taky se mezi nima pořád rozhoduju...Levapw wrote:lookass: Děkuji,dal jsem si aCar.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 23, 2010 22:07) --
to linky2000: řekl bych, že máš sakra smůlu... asi budeš zatím jedinej
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Re: HTC Desire - obecná diskuse
To je fakt smůla. Desire opravdu vyniká výborným zpracováním. Pak dej vědět jak jsi pořídil při reklamaci.
Tak včera byl uvolněn update 2.29.405.5
Máte nějaký poznatky co se změnilo? Ja jsem zatim zaznamenal jen lepší start telefonu. Je svižnější.
Tak včera byl uvolněn update 2.29.405.5
Máte nějaký poznatky co se změnilo? Ja jsem zatim zaznamenal jen lepší start telefonu. Je svižnější.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

Diky rootu uz jsem o dve verze zpet..:(
- Cleric
- smartmaniak

Ja zatim o rootu jen uvazuji. Ale chci ještě počkat na update na Perníček, co přinese nového.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

Jsi si nejaky jisty, ze bude.
Je fakt,že mě Desire kvalitou zpracování taky zklamal.. Zadní kryt doléhá dost nedokonale a vrže :(
- Cleric
- smartmaniak

TO Pavel Vlasák
Nech mi alespoň tu malinkou naději že update přijde. Zatím updaty chodí, tak snad nás HTC nenechá ve štychu.
TO tbolek
Já mám Desire z první vlny prodeje u nás. A musím říct na obranu že vše sedí tak jak má, nikde mi nic nevrže a nechrastí
Nech mi alespoň tu malinkou naději že update přijde. Zatím updaty chodí, tak snad nás HTC nenechá ve štychu.
TO tbolek
Já mám Desire z první vlny prodeje u nás. A musím říct na obranu že vše sedí tak jak má, nikde mi nic nevrže a nechrastí
Cleric:
No já právě přemýšlím, jestli to řešit a reklamovat.. ale asi bych si nepomohl..
No já právě přemýšlím, jestli to řešit a reklamovat.. ale asi bych si nepomohl..