Problém s paměťovou kartou
-
Lordzata
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston
Dobrý den, mám takový delikátní problém. Dnes jsem si koupil do svého DHD novou kartu (SanDisk 32GB) ale mam s ní velké problémy. Nejdřív mi telefon psal že je poškozená, po formátování na PC jede v pohode, ale kdyz sem tam uspěšně nakopíroval celý obsah mé dosavadní karty tak se mi v telefonu nezobrazí obsah. Složky tam sice jsou (karta i hlásí že tam ty data jsou podle velikosti) ale ty data v telefonu proste nevidím. Nejsou tam ani když jí pak zpět připojím do PC. Prosím o pomoc. Díky
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Jsou tu dvě možnost. Buď je karta poškozena, což se nezdá, pokud v PC je vše v pořádku, nebo je prostě pouze nekompatibilní s tvým zařízením..
-
Lordzata
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD 32GB Kingston
no tak sem to zdárně rozjel, kopíroval sem i systémové soubory ze staré karty a ukazalo se že je kopírovat nemám. ale ted tam mam všechny věci které potrebuju (znovu sem naistaloval všechny aplikace, hry) mám tam i hudbu, ale kdyz tam kopíruju filmy tak se mi děje stejny problém jako pred tím. nakopíruju je tam v PC je vidím všechno je ok, odpojím mobil, mobil načte kartu a soubory tam nejsou i kdyz karta hlásí ze zabrané místo je. je to pouze u filmů nevíte co s tím?
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
A mobil odpojuješ jak? Že jej jen vytáhneš z kabelu, nebo dáváš vyměnitelný disk klasicky odpojit? Možná je problém v pozdním zápisu..