Android NAND na HTC HD2 (Leo) - diskuze
-
TryskoHlad
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
Android na HTC HD2 (Leo) - portace přes HaRET
Ahoj, jak Vám funguje g-senzor? Mám ROMku od Mirriho 19.1 s WM 6.5, radio 2.15 a momentálně portaci MDJ FroYo HD
v4.6. V androidu se mi telefon chová, jako by g-senzor úplně postrádal (chová se tak i na ostatních portacích, ve WM funguje OK). Zapnutý ho mám - "nastavení/zobrazení/automatické otočení". Nemáte někdo stejný problém? Zatím jsem nezkoušel jinou ROM/radio. Jestli to už bylo řešeno, tak se omlouvám.
v4.6. V androidu se mi telefon chová, jako by g-senzor úplně postrádal (chová se tak i na ostatních portacích, ve WM funguje OK). Zapnutý ho mám - "nastavení/zobrazení/automatické otočení". Nemáte někdo stejný problém? Zatím jsem nezkoušel jinou ROM/radio. Jestli to už bylo řešeno, tak se omlouvám.
-
slawski
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 3110C, E51, HTC HD2 16Gb
;) zřejmě máš ,g senzor někde vypnutý v některých rom dělal tento senzor problémy tak ho defaultne vypnuli. vyzkoušej tu co nabízí prcek15 nám ji nějaký ten den lítá krásné, g senzor v pohodě funguje!
HD2 je super mobil dobře jsme koupili!
-
t.prochazka
- přispěvatel

G-senzor mi funguje v pohodě na všech buildech. Na noc zapínám mód letadlo a baterka klesne o max 9%. Ale když nezapnu letadlo je to o dost více.
-
slawski
- častý přispěvatel

Já už jedu asi druhý týden na různých verzích Carbon akt. verze 0.6 a musím říct, že to je zatím nejlepší build co se týká výdrže baterie.Přes noc ztratí max. do 10 % při zapnutém telefonu, pouze s vypnutými synchronizacemi. Podle mého subjektivního dojmu se výdrž této ROM blíží WM.
Mám takový nápad - co takhle založit zde na fóru vlákno o výdrži baterie všech buildů? Něco jako ukažte svůj Android (plochu) - ukažte svou výdrž Android buildu na HD2.
Co vy na to? Pokud by tedy někdo měl čas, tak zkuste přeměřit přes večer o kolik procent se Vám vybije za hodinu baterie na jednotlivých buildech (+ jestli máte živé tapety, synchronizace, jas, SetCPU,...) a já bych to pak hodil do nového vlákna, aby lidé věděli, se kterými buildy jim jejich HD2 vydrží nejdéle nabité.
Dnes večer budu testovat HD2ONE 0.3.5. ;)
-
slawski
- častý přispěvatel

To prcek15: dobrý nápad.
Prosím link na carbon 6.0 Díky!
EVO Carbon Remix V0.6: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=839410" onclick="window.open(this.href);return false;
-
TryskoHlad
- nováček

t.prochazka: Prosimtě a co máš za ROMku a radio? Mě ten g-senzor prostě nefunguje na žádným buildu. Například když chci spustit Teeter napíše mi to něco ve smyslu: "Pro spuštění této app. je potřeba g-senzor. Váš telefon tuto funkci nemá".
-
slawski
- častý přispěvatel

ROM Carbon 0.6 radio 2.12.50 instal. app. Free sms sender ten je prý žrout bat. Vypnuté synchronizace, vypnuté g3. Postřehy i když je vypnuté g3 ukazatel síly signálu neustále mění úroveň jako kdyby přehazoval mezi E a g3. je možné že uvedené radio taky není optimální, vracím se k 2.09.50.
Ahoj, snažím se vyzkoušet Android na HD2, mam v něm Miri Rom a Android zkouším MDJ_FroYo_HD_v._4.6_MDJ_S78.0. Na kartě zpustím oba soubory, na tel zčerná obrzovka, napíše to asi 4 řádky malinkého textu a čekám hodinu a nic.... Nenapadá vás někoho čím by to mohlo byt? Díka za tipy.
-
slawski
- častý přispěvatel

to smidlu: pošli mi sz. se svým skype proberem to jestli chceš .
Jinak zformátuj kartu fat32, na kartě jen složka Android v ní potřebné soubory a postup už znáš
Jinak zformátuj kartu fat32, na kartě jen složka Android v ní potřebné soubory a postup už znáš
prosim vas ako zosinchronizujem kontakti z telefonu do gmailu. v gemaili je kolonka kontakti a nieako sa mi tam dostali niektore kontakti ale neviem ako. potreboval bi som tam dostat vsetki kontakti.
trosku OT - Windows 95 a 98 na HD2
http://www.youtube.com/watch?v=DuN24yPokaY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=DuN24yPokaY" onclick="window.open(this.href);return false;
-
slawski
- častý přispěvatel

To somro:
Z WM nastavit synchronizaci s gmail. Nastavení najdeš ve vlákně všeobecné otázky.
mam namislo cez android
no uz to tam mam sice neviem ako lebo doteras to nesloo
no uz to tam mam sice neviem ako lebo doteras to nesloo
-
t.prochazka
- přispěvatel

Mám:TryskoHlad wrote:t.prochazka: Prosimtě a co máš za ROMku a radio? Mě ten g-senzor prostě nefunguje na žádným buildu. Například když chci spustit Teeter napíše mi to něco ve smyslu: "Pro spuštění této app. je potřeba g-senzor. Váš telefon tuto funkci nemá".
ROM: OzROM 5.00 (WM)
Radio: 2.12.50.02_2
Android: EVO Carbon Remix V0.6
Kernel: hastarin r8.6
-
slawski
- častý přispěvatel

app. bez kterých bych se na androidu neobešel, Tv program, g3 callmeter, es explprer, laucher pro, analogické hodiny. Tyto aplikace okamžitě instaluji!
pri niektorich ROM pri telefonovani pocujem toho na druhej strane slapsie a zas pri niektorich silnejsie co mi vihovuje. neviete cim to je? a ako to spravit abi v tich co pocujem slabo to bolo hlasnejsie???
Android 2.3 Gingerbread na HTC HD2: http://www.android.mobilecentrum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;