Computer HD

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ObwqT2LOTw0[/youtube]
Zdroj: Živě.cz

Tj, ale taky má podstatně děravější market, do kterého se ne všichni ochotně hrnou, resp. nehrnou...Pipa wrote:Chodí to i na iphonu? Pak by mě zajímalo jestli udělaj něco pro android. Těch zařízení na androidu je určitě podstatně více než IPADu.

presne tak, apple vyrobil budik, ktory vie telefonovat a aby redaktori mali co pisat a co doma jest, tak z neho spravili komunikator, hodny porovnavania...a potom ze sa tak dobre predava, ked ludia sami mu robia vysoku skolu marketingu...uni wrote:Jak to ten Apple dělá? Udělá si MP3 přehrávač s telefonem a po po roce začne lézt do zelí komunikátorům, následně pak přenosným hracím konzolím. Pak si udělá iPad, okamžitě je srovnáván s e-booky a do roka leze do zelí vydavatelům tištěných periodik. Sakra, já chci jejich akcie:-) A to nevíme, co udělá nová Apple TV...
Ses si jisty, ze tabletu na androidu je vice nez tabletu na iPADU? Vis, ze tomu ani omylem tak neni?Pipa wrote:Chodí to i na iphonu? Pak by mě zajímalo jestli udělaj něco pro android. Těch zařízení na androidu je určitě podstatně více než IPADu.
Tak to napis do Google a zeptej se, jak to, ze cesti vyvojari nemohou prodavat sve aplikace na marketu (ackoliv cesti uzivatele mohou aplikace obecne kupovat). Tohle jsou proste problemy, ktere se u iOS proste neresi.nandro wrote:Zdravím Vás.Také bych se velmi přimlouval za obdobu pro androidy,kdy bych si "časopis"rád kupoval

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest