Dobrý den.Potřeboval bych poradit.Mám hd2 2sim.Vím ,že to neni origo HTC,ale třeba mi mužete nějak poradit. Po pár dnech se mi mobil zhroutil a nešel zapnout.Na ruských stránkách jsem si našel flash a mobil jsem přeinstaloval.Je to rusky,ale s tím si snad poradím.Všechno fungovalo skvěle.Jsou tam i nějaké dobré programy. Potřeboval bych poradit .Při zapnutí mobilu mi strašně dlouho nabíhá systém.Asi tak 5 minut.Potom mobil funguje až do doby kdy displej zhasne.To je konec.Už nejde nahodit,ani zapnout.Musím oddělat baterii a pak to teprve jde znovu zapnout.Nevíte co s tím mužu udělat.Čím to je?Moc děkuji za odpověd.
EDIT: upraven nadpis "Pavel Vlasák"
Replika HD2 po zapnuti nejde zapnout
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
Kup si original hd2 a ten fake hod do kose. Uprimbe pochybuji ze tady na foru ma nekdo vubec ma zkusenosti s nejakymi cinskymi kopiemi, takze tezko nekomu neco radit kdyz s originalem ma spolecny max vzhled.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bohuzel se pripojuji,nez si drasat nervy s takovym podradnym smejdem,je lepsi to zahodit do kose.Nechapu jak si nekdo muze takovou nepovedenou kopii koupit a ocekavat nejakou dlouhodobejsi funkcnost.
On to až takový šmejd nebude když se prodává čím dál víc.Ostatně plno mobilu se vyrábí v číně,akorát se potom nějak pojmenuje.Nebýt toho vypínání tak jede výborně.Všechno maká jak má./navigaci jsem nezkoušel/ Mě akorát napadlo, že tento problém muže mít i nějaký jiný telefon. Nejsem odborník tak se obracím na VÁS odborníky.Takovéhle rady bych taky uměl rozdávat.
manekin: Tady pravděpodobně pomoc nenajdeš, protože nevím o nikom, kdo by si tuhle kopii pořídil a "hospodařil" s ní tady na fóru. Možná je to zajímavý telefon za dobrou cenu, nicméně pro příště bych raději volil koupi originálu, pro kterou tady nalezneš nejen výrazně lepší podporu, ale hlavně ten telefon bude o poznání lépe vybavený a nabídne ti spoustu kvalitních funkcí.
//téma přesouvám do sekce OffTopic, protože to s HTC HD2 nemá nic společného.
//téma přesouvám do sekce OffTopic, protože to s HTC HD2 nemá nic společného.