Nevydrží ani omylem!! Počítej že večer bude mrtvé!bj30 wrote:Dobrý den,
chtěl bych se zeptat majitelů HDčka zda telefon vydrží na jedno nabití 24hodin zhruba tuto zátěž - 2h wifi, 2h hudby, 45 min hovoru a cca 20 sms
Děkuji
HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
zatim se mi povedlo 36hodin cca
-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 19, 2010 18:06) --
spis by me zajimalo kdo ma tady CALENDAR LAG BUG:X zatim se ho nemuzu zbavit jen kdyz vycistim CACHE pamet, zere mi to baterku i 2 hodiny v kuse
-- doplnění předchozího příspěvku (ned pro 19, 2010 18:06) --
spis by me zajimalo kdo ma tady CALENDAR LAG BUG:X zatim se ho nemuzu zbavit jen kdyz vycistim CACHE pamet, zere mi to baterku i 2 hodiny v kuse
for mike-biker. Můžeš poradit, jak přes g-účet? Přihlásil jsem se na něj, ale nevím jak dál. Dík.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
No na Google mailu je kromě položky Pošta i položka Kontakty - tak tam! 
36hodin - to jsi mel vypnuté Bluetooth synchronizace ani jednou jsi ho nerozsvítil a chodil kolem něj po špičkách! :D
-
mike-biker
- moderátor

Ja si pamatuji, že když jsem ho koupil a dal do něj SIM kartu (ca týden jsem vůbec neměl čas), tak v základním nastavení vydržel skoro 3 dny! Nyní se dostanu i na 26 hodin, ale to fakt šetřím! 
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LG V10
Tak já mám DHD neustále připojené k 3G+ síti na internet kde se mi co 1.hod aktualizuje MT (e-mail, počasí, twitter, atd.). Pak si poslechnu tak 2.hod hudbu zajdu na net asi tak 1hod zavolám tak 20min a 20sms (jak kdy). Něco vyfotím/natočím když je Wi-Fi tak se připojím k němu a v pohodě do večera službu udělá myslím do min 23hod.Sapphire wrote:Nevydrží ani omylem!! Počítej že večer bude mrtvé!bj30 wrote:Dobrý den,
chtěl bych se zeptat majitelů HDčka zda telefon vydrží na jedno nabití 24hodin zhruba tuto zátěž - 2h wifi, 2h hudby, 45 min hovoru a cca 20 sms
Děkuji
-
mike-biker
- moderátor

Samozřejmě lze nastavit Power safe mode, ale jen pod 30% max.
Vlastimil Bartošák: děkuju, přesně tohle jsem chtěl 
Osobně budu muset mít většinou vypnuté veškeré připojování na net- 80% času jsem v pohraničí nebo zahraničí... takže předpokládám, že by ta výdrž mohla být bez problémů
Ještě jednou děkuju
Osobně budu muset mít většinou vypnuté veškeré připojování na net- 80% času jsem v pohraničí nebo zahraničí... takže předpokládám, že by ta výdrž mohla být bez problémů
Ještě jednou děkuju
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

ja at to teda upresnim.Start v 7:30 Gmail push, twtter kazdych 30min, pocasi kazdou hodku, 1hod 20min volam, wifi 25 min, pripojeni 3G, 20sms, net 1hod, bluetooth handsfree auto 1hod. Vybity 15:00.
-
mike-biker
- moderátor

To je přesně to, co mi jako jedna z mála věcí vadí. Nepotřebuji komunikátor, co vydrží týden na příjmu, ale zařízení, co při plné zátěži vydrží od rána do večera. Abych nemusel koukat úzkostlivě jž po poledni na kritický stav baterky! Pořád říkám - takovýto PDA MUSÍ mít kapacitu alespoň 2.000mAh. Propagační tloušťka 6mm mě NEZAJÍMÁ! To pak není komunikátor! 
- pepino34
- nováček

- Zařízení: LG Nexus 5
Ten kdo si koupí DHD, tak už předem předpokládám, že vlastní osobní automobil, tudíž autonabiječka není problém, a když v kanclu budete mít nabiječku taky, tak proč řešit výdrž baterky.
-
mike-biker
- moderátor

To je zajímavý podnět. Takže další následovník už může mít baterii jen ca 500mAh. Alespoň se ušetří místo!
Omlouvám se za jízlivost a ironii, ale mnoho z nás není pořád jen v kanceláři a v autě. Někteří používají i MHD a nemají kancelář, nebo trvalý přístup ke zdroji.
Omlouvám se za jízlivost a ironii, ale mnoho z nás není pořád jen v kanceláři a v autě. Někteří používají i MHD a nemají kancelář, nebo trvalý přístup ke zdroji.
-
mxpwladimir
- nováček

- Zařízení: HTC Desire HD
Jednoznacne 2 baterky a externu nabijacku na ne. Jo a aby som nezabudol, tak este ten trik s nabijanim baterky, fakt brutal pomoze 
Můj pripad je auto a kancelar. Jinak jaký trik s baterkou? ;)
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

No mít dvě baterky to není problém ,ale jak by dopadla ta krytka ta by byla hotová tak do měsíce. Když jsem u té krytky na baterku tak to je nejhorší věc na DHD špatně se sundavá a i nasazuje já jí sundal 1x a stačilo.
Jinak zapomněl jsem dodat ,aby baterka vydržela ten můj nápor tak mám vypnuté aktivní tapety samozřejmě.
Ale jinak já bych řek že nebude dlouho trvat a tyto MT budou z výdrží na stejné úrovni jako NB. Takže cca 5hod a dosloužil jsem,
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 20, 2010 14:56) --
Jinak s těmi 6mm to máš pravdu na co tak tenké ten 12mm je dobrých mám ještě TP2 - 17mm a Nokii E90 - 19mm a nemůžu si stěžovat.
Jinak zapomněl jsem dodat ,aby baterka vydržela ten můj nápor tak mám vypnuté aktivní tapety samozřejmě.
Ale jinak já bych řek že nebude dlouho trvat a tyto MT budou z výdrží na stejné úrovni jako NB. Takže cca 5hod a dosloužil jsem,
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 20, 2010 14:56) --
Jinak s těmi 6mm to máš pravdu na co tak tenké ten 12mm je dobrých mám ještě TP2 - 17mm a Nokii E90 - 19mm a nemůžu si stěžovat.
uz ma nekdo offi froyo 2.2.1 ????
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

Já jsem koukal na HTC.COM stránky a tam vůbec není HTC DHD jak to? Je tam jen Desire z... myslím když vyberete sekci podpora a hledáte jestli jsou nové aktualizace.
Zdravím,
tak dnes som sa stal aj ja členom komunity užívateľov vlastniacich HTC DHD. Zatiaľ som s telefónom nadmieru spokojný, keďže som prechádzal z Nokie X6. Svyžné reakcie, obrovský displej, nádherné surfovanie po internete.. Navyše mám asi aj šťastie na dobrý kus, keďže aj lícovanie zadného krytu mi pripadá normálne. S proximty senzorom som zatiaľ nespozoroval žiadne problémy. Snáď to vydrží takto po celú dobu a nielen prvý deň
.
Mám však jednu otázku. Neviem ako, ale podarilo sa mi vypnúť jemné vibrovanie pri akciách na displeji :(. Hľadal som to v nastaveniach, ale neviem ako na to. Nevedel by ma niekto nakopnúť?
Druhá otázka sa týka vzhľadov. Keďže som mal doteraz Symbian, tam bolo bolo jednoduché stiahol som si témy a hotovo, avšak neviem ako je to s Androidom. Našiel som len vzhľady cez HTC Sense, ale moc veľký výber tam nie je. Je aj iný zdroj podobných tém?
Ďakujem
tak dnes som sa stal aj ja členom komunity užívateľov vlastniacich HTC DHD. Zatiaľ som s telefónom nadmieru spokojný, keďže som prechádzal z Nokie X6. Svyžné reakcie, obrovský displej, nádherné surfovanie po internete.. Navyše mám asi aj šťastie na dobrý kus, keďže aj lícovanie zadného krytu mi pripadá normálne. S proximty senzorom som zatiaľ nespozoroval žiadne problémy. Snáď to vydrží takto po celú dobu a nielen prvý deň
Mám však jednu otázku. Neviem ako, ale podarilo sa mi vypnúť jemné vibrovanie pri akciách na displeji :(. Hľadal som to v nastaveniach, ale neviem ako na to. Nevedel by ma niekto nakopnúť?
Druhá otázka sa týka vzhľadov. Keďže som mal doteraz Symbian, tam bolo bolo jednoduché stiahol som si témy a hotovo, avšak neviem ako je to s Androidom. Našiel som len vzhľady cez HTC Sense, ale moc veľký výber tam nie je. Je aj iný zdroj podobných tém?
Ďakujem