Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
-
InsaneJunkieCZ
- nováček

- Zařízení: HTC 7 Trophy
Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
cau mam dotaz ohledne nastaveni proxy , hledal jsem nenasel jsem tak jestli nekdo vite jak tak pls help thx
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Obáváme se, že wp7 zatím proxy neumí.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 09, 2010 9:06) --
Tento problém se ještě prohloubí, pokud máte nějakou službu, která čeká na push notifikace (tj. spojení je stále nahozeno a čeká se na odpověď serveru). Pokud by bylo wifi stále zapnuté, nastává zbytečné vysávání baterie.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 09, 2010 9:06) --
Já bych to nehodnotil jako výhodu Androida. Pokud je telefon uspaný, je méně energeticky náročné být připojen přes 2g/3g než přes wifi, protože gsm modul je i tak v provozu.martan1981 wrote:Element dakujem ti za odpoved. Skoda ze to nejde nastavit. Nuz jedna z vyhod androidu. Na mm.cz som cital ze mali telefon pripojeny na wifi ked spal a stahoval postu atd. Ale nemali v nom tusim sim. Asi sa to sprava inak. A ty mas aky model konkretne? Aj ked od toho to asi nezavisi.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Tento problém se ještě prohloubí, pokud máte nějakou službu, která čeká na push notifikace (tj. spojení je stále nahozeno a čeká se na odpověď serveru). Pokud by bylo wifi stále zapnuté, nastává zbytečné vysávání baterie.
-
InsaneJunkieCZ
- nováček

- Zařízení: HTC 7 Trophy
tak jsem nasel proxy setting je primo u nastaveni wifi asi jsem pred tim prehlidnul :/
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Zdravim vo firme ideme kupovat nove telefony rozmyslam nad Samsung Galaxy S alebo Omnia 7 mam moznost si vybrat medzi androidom a wp7 sme ms pozitiv firma mame exchange shpoint atd. ako funguje integracia wp7 s sharepointom popripade aj exchange, ma android nejaku aplikaciu na integraciu so shpointom ? zaujimalo by ma ci existuje nejaky RDP klient, popripade pptp vpn klient na wp7? Mate nejake skusenosti s tymito vecami?
Dik vsetkym
Dik vsetkym
-
steelspace
- smartmaniak

Integrace s Exchange je lepší než u Androida, ale WP7 zatím neumí všechny policies (http://windowsphonesecrets.com/2010/12/ ... tive-sync/" onclick="window.open(this.href);return false;).
Pokud nemáte na serveru certifikát vydaný nějakou standardní autoritou, musíte si ho (cert. té autority) nainstalovat ručně.
WP7 neumí VPN a zatím ani RDP (Android umí obojí).
Sharepoint podporován je, ale nezkoušel jsem to.
Mám zkušenosti s oběma systémy a musím říct, že WP7 jsou z uživatelského hlediska mnohem lepší.
Od Androida jsem odešel, protože HTC nevydávalo aktualizace systému, což na WP7 nehrozí.
Souhrn nedostaků zde: http://myego.cz/item/windows-phone-7-co-vsechno-ne-umi" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud nemáte na serveru certifikát vydaný nějakou standardní autoritou, musíte si ho (cert. té autority) nainstalovat ručně.
WP7 neumí VPN a zatím ani RDP (Android umí obojí).
Sharepoint podporován je, ale nezkoušel jsem to.
Mám zkušenosti s oběma systémy a musím říct, že WP7 jsou z uživatelského hlediska mnohem lepší.
Od Androida jsem odešel, protože HTC nevydávalo aktualizace systému, což na WP7 nehrozí.
Souhrn nedostaků zde: http://myego.cz/item/windows-phone-7-co-vsechno-ne-umi" onclick="window.open(this.href);return false;
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
uz som sa rozhodol idem do omnie 7 snad postupne vyhytaju vsetky vytykane neduhy 
osso: Tak ať ti slouží a kdyby byl nějaký problém, neboj se zeptat. Omnia 7 tady má vlastní sekci, tak tam klidně přidej dotaz. A mrkni taky do našeho rozcestníku, kde je plno zajímavých odkazů na články o WP7.
Dobrý den,jsem taky rozhodl jít do WP7,ještě ale nevím s čím.Trophy se mi asi líbí nejvíc.A to,že WP7 nic neumějí,tak z toho si nic nedělám.Měl jsem první várku HTC HD2 a taky žádná sláva .Časem se vypracoval
Pánové z XDA už určitě pracují na spousty vychytávek,které z WP7 učiní super systém.
pinhead: Trophy není špatná volba, ale možná bych dal raději přednost HTC HD7 nebo Samsungu Omnia 7.
Jiří Hrma: No,Trophy je na tom cenově líp,ale hlavně po zkušenostech s HD2(velikost)bych si představoval o něco menší přístroj.Ideální by byl displej 4.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Tak v tom pripade Samsung Omnia 7.. Nebo Dell Venue Pro jestli se nekdy zacne prodavat...
Me HD7 s 4.3 vyhovuje maximalne.. Nic mensiho bych nechtel..
Me HD7 s 4.3 vyhovuje maximalne.. Nic mensiho bych nechtel..
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Trophy
Trophy je dobrý telefon a rozhodně bych se ho nebál. Je nejlvenější. Pokud nemáš jako já odpor k Samsungu(jen u telefonů) a nevadí Ti si připlatit, tak bych volil omni. HD7 je opravdu obrovský mobil a to nemusí všem zdaleka vyhovovat. Já osobně jsem se rozhod z finančního hlediska a hlavně z nabídky s WP7 pro Trophy. HTC je značka, kterou už léta využíváme v rodině a ani jeden problém. Vše lícuje a nic se nerozbijí:))
Tak mám možnost koupit Samsung a Trophy za stejnou cenu.A co teď.Jsem zvyklý na HTC a Samsunga jsem v životě neměl.Takže si teď nějak nevím rady.
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

budeš spokojený u obou. Finální výběr je na Tobě, protože SW jsou stejné, tak nic jiného ten ani ten výrobce nenabízí. Spíš řeš značku a vzhled.
No prave.Pry ma Samsung lepsi displei? necham si ukazat oba dva najednou,a uvidim :-)fakt jsem z toho vedle...
-
steelspace
- smartmaniak

Trophy není špatný, po stránce designu je lepší než Samsung a LG. Má ale nejhorší displej. Amoled by měl mít menší spotřebu v případě, že na displeji převládá čená barva. Má ovšem problém správně zobrazovat některé barevné přechody - vznikají tam pruhy barev bez plynulého přechodu.
Samsung má oproti HTC místo standardní SD karty NAND čip, takže rychlost čtení a zápisu do flash je o dost vyšší.
Samsung má oproti HTC místo standardní SD karty NAND čip, takže rychlost čtení a zápisu do flash je o dost vyšší.
- dzordanobruno
- častý přispěvatel

Display u Tropyh si nevede nejhůř a ani nejlíp: http://www.mobilmania.cz/clanky/velky-s ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
takže bych ho zase až tak nekritizoval. Pokud chcš telefon na hry, filmy tak Omnii, pokud net, volání a maily stačí Trophy:)
takže bych ho zase až tak nekritizoval. Pokud chcš telefon na hry, filmy tak Omnii, pokud net, volání a maily stačí Trophy:)
Tak jsem koupil Samsunga
První dojmy jsou naprosto úžasné,displej je nádherný,telefon je krásný.Jsem z něj hotov
je rychlý,bleskové reakce.Paráda.Jdu si hrát 
- Chenny
- nováček

- Zařízení: Touch Diamond2 + SAMSUNG OMNIA7 + Nexus S
Jak je to s vyhledáváním v kontaktech podle názvu firmy ? Nikde se o tom nepíše. Starší windowsy to uměly, umí to i WP7 ?
Může to někdo vyzkoušet ?
Hodlám používat telefon hlavně pro pracovní účely a vyhledávám většinou podle názvu firmy, protože ty stovky jmen si vážně nepamatuji
A pokud to WP7 neumí defaultně, existuje na marketu nějaký dialer, který by vyhledávání nejen podle jména a příjmení podporoval ?
Nehodil by sem někdo screen obrazovky při příchozím hovoru od kontaktu u kterého je uložen i název firmy ? Zajímalo by mě totiž, jestli se zobrazuje název firmy alespoň při příchozím hovoru, protože spoustu jmen nevím kam zařadit
a navíc některé kontakty mají stejné jméno a příjmení.
Díky
Může to někdo vyzkoušet ?
Hodlám používat telefon hlavně pro pracovní účely a vyhledávám většinou podle názvu firmy, protože ty stovky jmen si vážně nepamatuji
A pokud to WP7 neumí defaultně, existuje na marketu nějaký dialer, který by vyhledávání nejen podle jména a příjmení podporoval ?
Nehodil by sem někdo screen obrazovky při příchozím hovoru od kontaktu u kterého je uložen i název firmy ? Zajímalo by mě totiž, jestli se zobrazuje název firmy alespoň při příchozím hovoru, protože spoustu jmen nevím kam zařadit
Díky
ahoj, ted jsem si to zkusil dát ke kontaktu firmu a nenajde to. takže asi ne, pokud se to teda nedá udělat jinak (firmu dát třeba do jména, apod.).
jinak při příchozím hovoru taky neni vidět firma, ale nemam to čim vyfotit
jinak při příchozím hovoru taky neni vidět firma, ale nemam to čim vyfotit