Psaní s T9 bez zkracování sms?

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Post Reply
Milton_Keynes
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Milton_Keynes »

Zdravím,
moc se omlouvám, jestli píši něco, co se tu už řešilo, ale zkoušel jsem v rychlosti hledat a nenašel (a v tuto chvíli už nejsem schopný tomu dát více sil) :oops:
Je na DHD nějaká možnost jak využívat T9, ale aby to nezkracovalo sms? Jsem na T9 zvyklý a opravdu se mi nechce vzdávat se jí :o(

Případně pokud ta možnost opravdu není, jak se dá T9 kompletně vypnout? Nemůžu to nikde najít a už mě to trochu deptá...

Díky moc za pomoc.
tbolek
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Re: Psaní s T9 bez zkracování sms?

Post by tbolek »

Máš dvě možnosti:
- aplikací Handcent SMS používá hodně lidí kvůli hezkým bublinovým konverzacím, ale ona taky před odesláním že zprávy odebere diakritiku
- sháněj se na Google po "HTC_IME mód".. je to další sw klávesnice, kterou už mají hodně vychytanou.. nabízí hodně přizpůsobení a mimo jiné si můžeš nechat určité znaky nahrazovat jinými (á zámění za a, apod) a to jen v sms nebo všude. Já už to používám měsíc, co mám Desire.. Mají to myslím na svědomí XDA ..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Milton_Keynes
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Post by Milton_Keynes »

Hmm, tak jsem zkusil Handcent SMS, aplikace celkem dobrá, akorát mi to od nainstalování začalo dvakrát hlásit přijatou sms - jednak v původní integrované "aplikaci" Zprávy a jednak tato nová aplikace (dvakrát zvukový tón, nová sms se zobrazila v okně Hancent, zároveň svítila v horní liště a zároveň na ikoně intergrované aplikace Zprávy). Navíc ta integrovaná aplikace Zprávy nešla otevřít - otevřu ji, ale běhá takové to kolečko, jakože to pracuje a zprávy to nenačte...

Chtěl jsem to nějak ponastavovat, ale nepovedlo se, tak jsem zkusil Handcent odinstalovat a stále to stejné, takže teď se vůbec nedostanu k přijatým zprávám :cry:

Prosím, poradíte někdo, kde je chyba a hlavně jak ji případně vyřešit? :-(
Sir Sprice
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note III

Post by Sir Sprice »

Tohle je uz tolikrat probirane, doporucoval bych hledat

tbolek
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Post by tbolek »

Dvojitá notifikace se dá vyřešit tím že u default aplikace Zprávy vypneš notifikace..

Nevím proč ti najednou nejde ta default app, ale zatím všechno co jsem řešil já, se mi povedlo za 5 minut vygooglit..

Post Reply

Return to “HTC Desire HD”