HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Diskuze věnovaná komunikátoru HTC 7 Trophy
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Mě se spíš stává, že to zmáčnu jinou částí ruky.
Ale na druhou stranu je to mnohem lepší než mechanické tlačítko - na Heru to bylo docela umění, když jsem držel telefon v jedné ruce.
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

Ja bych mnohem radsi mel HW tlacitka.. Kdyz hraju nejakou hru na lezato tak se mi porad stava ze nechtene mackam zpet a hledat.. Strasne me to stve.. Pokazde pak trva strasne dlouho nez se hra zase nacte zpet...
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Post by dzordanobruno »

Dnes mi dorazil. Opravdu krásný telefon. Není, co dodat. Jen mám dva dotazy.

Při prohlížení telefonu jsem se připojil na Xboxlive, marketplace, ale pokud jsem šel na youtube, a chtěl installovat aplikaci, tak mi to napsalo, že můj Region není podporován. V té době jem neměl v telefonu sim a ani nastavenou češtinu(kalendář a podpůrné fce). NEvím, kde je problém. Pokud jsem šel do marketu klasicky přes ikonku vše ok.

Dále pak. Telefon jsem zamkl a při čištění jsem dlouho držel tlačítko pro vypínání a zapínání. Telefon se mi jakoby sekl a restartoval se. Je možn, že to bylo vynou přenastování telefonu, ale je mi to divné.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 13, 2010 22:14) --

K problému číslo jedna. Největší problém bude v tom, že samotný telefon nemá přiřazený ID a proto vlastně nemůžu skoro nic dělat. Ani stahovat z marketu a ani installovat. Po založení ID by se mělo snad vše změnit. Bohužel jsem si telefon koupil pod stromek a proto nemohu vše vyzkoušet do detailů.

Porblém 2: sekání se uskutečňuje při červeném téma. Dám-li zelené, vše šlape. Zvláštní.
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020, HTC 7 Trophy na prodej

Post by Jikoun »

Mně tedy přijde asi až zítra, ale rozbalit ho budu moct až 24. Barva těch windowsů jde tedy měnit? Četl jsem, že u HTC bude napevno zelená, takže to byla asi nějaká chybná zpráva?
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

rozhodně jde měnit. Je tam celá paleta barev. Továrním nastavením je tam zelená.

Já jsem si taky říkal, že až na Vánoce, ale když už mi přišel, tak jse msi neodpustil vyzkoušení a krátké seznámení:) Dodělání bude probíhat až pak:)
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel

Post by Jikoun »

Tak to sem rád, přítelkyni se ta zelená barva nelíbí :-D.

No jo, když u mě je to těžké. Balík přijde, když budu ve škole, převezme ho táta a je to v háji :-D. No co, aspoň se mám na co těšit.
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Dneska jsem si zase udělal chvilku na hraní s telefonem.

Bohužel se mi nepodařilo nastavit synchonizaci emailu. jsem na seznamu, dal jsem POP3, vypsal úděje a nic. Problém?
Dále pak jsem nepřišel na to, jak smazat účet mailu po zadaní.
Další věc - s home screenu jsem si smazal EmailSetup a pak jsem ho už nikde nenašel:( Jediná možnost byla v Settings.

Jinak jsem žádné problémy nebo nedostatky zatím nenašel. Vše šlape. Jen si člověk musí zvyknout na systém.
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

RE: HTC 7 Trophy: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Post by jerry_stolarik »

Hi,

to se divim ze ti nesel nastavit Seznam email. Me to slo naprosto bez problemu. Stacilo zadat email a heslo a nastaveni si to naslo samo. Vubec jsem nemusel vyplnovat zadne pop3 informace...

Pridat a odebrat emailove ucty se da Settings > Email and Accounts
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

V položce settings jsem všem hledal a nebyl problem najít naťukat, ale pokud došlo synchronizaci, tak se nic nestalo. Pokud jsem byl v účtech tak při podržení dlouze na mail se nic nestalo. Mám takovej pocit, že jsem tam udělal nějakou chybku a proto se nic nestalo.
Dal jsem tam pomocí POP3 až pak mi došlo, že jsem mohl dát prostě other account nebo jak to tam je a měl bych asi větší klid. Ale to se dozvím až za pár dní. Telefon jsem resetoval a dal do krabičky. Přeci jen mi přišlo lehčí udělat to pomocí průvodce při prvním spuštění telefonu, než se v něm nějak pak hrabat a tápat :)

Ale je to divné. A ještě divnější se sekáním telefonu při théme red..
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel

Post by Jikoun »

Tak je doma :-). A už se s ním seznamuju. Nejvíc mi zatím štve hláška "Pokud chcete vidět obsah odpojte telefon od počítače".
A nevíte o nějaké aplikaci, která bude automaticky nahrávat mé hovory? Nebo ne automaticky, ale jen když budu chtít? Něco jako Vito Audio Notes?
A jak poznám, že se mi to připojilo k internetu? To bych byl velmi nerad aby mi naúčtovali internet, když ho mám v PC a můžu se k němu připojit přes PC.
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Tak hláška s odopojením, abys viděl obsah mi přijde zcela normální. Mám to u každého tlefonu, přehrávače prostě všude. Neřešil bych.

Program na nahrávání ,,asi" zatím není.
Jinak při spuštění telefonu se mob. ptal, zda chceš internet pořád nebo ne. Já jsem, že ne a je klid:) No, ale uvidíme, jak to bude po zapojení simky.

Jinak gmail funguje skvěle, bohužel problém se seznamem přetrvává. Nejspíš bude chyba v seznamu a né v telefonu. Víc jsem neměl šanci zkusit, protože mi došla baterka:(
steelspace
smartmaniak
smartmaniak

Post by steelspace »

Připojení ještě neznamená, že se přenáší data.
Ovšem speciální tvar ikonky indikátoru v tomto případě jako např. na Androidu není.
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel

Post by Jikoun »

V settings sem dal cellular a dal sem data connection Off :-).
steelspace
smartmaniak
smartmaniak

Post by steelspace »

dzordanobruno wrote:Tak hláška s odopojením, abys viděl obsah mi přijde zcela normální. Mám to u každého tlefonu, přehrávače prostě všude. Neřešil bych.

Program na nahrávání ,,asi" zatím není.
Jinak při spuštění telefonu se mob. ptal, zda chceš internet pořád nebo ne. Já jsem, že ne a je klid:) No, ale uvidíme, jak to bude po zapojení simky.

Jinak gmail funguje skvěle, bohužel problém se seznamem přetrvává. Nejspíš bude chyba v seznamu a né v telefonu. Víc jsem neměl šanci zkusit, protože mi došla baterka:(
Většina webových emailů vyžaduje v nasatvení přístup přes POP3 povolit.
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Netušil jsem kde je problém a tak mě napadlo, že bude onen problém v nastavení emailu. Né telefonu. Proto jsem si projel nastavení na seznamu a je podle mě potřebné mít povolený přístup Imap

seznam email -> nastavení -> pokročilé nastavení -> POP3/IMAP přístup -> Povolit IMAP přístup -> Zapnuto..

Nyní by mělo vše fungovat:)
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel

Post by Jikoun »

A hry se dají zobrazit jen když nejsem připojen k PC a když sem odpojen, tak se to chce připojit k internetu, kterej mám zakázanej, abych neplatil, čili hry nestáhnu.
Jinak nastavit seznamovej email mi šlo naprosto v pohodě, jen sem naťukál adresu a heslo a už se tahaly zprávy :).
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Já právě nemám zatím ani v telefonu sim, ani live id, prostě nic. Proto se ani nedivím, že mi nějaké věci prostě nejdou.
Market place smím prohlížet, ale nejde nic stahovat, takže v podstatě mám doma teď jen těžítko :D
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Jikoun: Já bych WP7 stroj bez datových přenosů nemohl používat, půlka věcí v telefonu je na tom přímo závislá... nebo se po většinu dne nacházíš alespoň v místech s dostupným Wi-Fi připojením?

dzordanobruno: tak to máš zatím vážně jen jako těžítko. Spousta funkcí je provázaná právě s Live ID. Proč sis to ještě nezaregistroval?
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by dzordanobruno »

Koupil jsem si telefon jako dárek k Vánocům.. Proto veškeré nastevní a celkové hraní si s telefonem nechám právě až na 24. Takže jsem si s ním hrál opravdu jen tak na oko, abych vyzkoušel zda vše funguje:) pravý test ohněm tepr nastane :D
Jikoun
přispěvatel
přispěvatel

Post by Jikoun »

Já mám internet v PC, takže si stáhnu co budu potřebovat do PC a z PC to snad nějak půjde nahrát do mobilu? Třeba nějaká ta hra nebo aplikace?
Wi-Fi máme ve škole, doma jen ten net přes kabel. Sem student a platit k paušálu ještě internet do mobilu se mi moc nechce. Internet sem si v mobilu zakázal, facebook a takový kravinky se mi zaktualizujou když to připojím k PC a když nejsem doma, tak stejně používám jen volání a sms a až bude, tak i GPS. Jinak nic co by potřebovalo internet.
Když sme u toho, nevíte kdy bude nějaký dobrý GPS software pro WP7? TomTom nejlépe?
Post Reply

Return to “HTC 7 Trophy”