problemy se SMS

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
garbanzo
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

problemy se SMS

Post by garbanzo »

zdravim... mam problem s odesilanim SMS... pokazde se mi sms presune pouze do slozky k odeslani a tam visi a nic se sni nedeje... jediny co pomuze je restartovat telefon a vetsinou se tak do hodiny vsechny odeslou... pak mam taky problem, ze kdyz chci vymazat celou konverzaci, tak se telefon sekne... sice porad ukazuje ze neco dela ale nesmaze se jedina zprava, telefon musim zase restartovat a jedina sms neni pryc... prosim pomoc! uz sem to zacina pekne sr** :cry:
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

problemy se SMS

Post by htcjirka »

Problem s odesilanim SMS a celkove s messaging byl u prvnich rom,mas aktualni romku??
garbanzo
nováček
nováček

problemy se SMS

Post by garbanzo »

telefon mam cca mesic a jeste sem snim nic nedelal... verze rom je 1.48.720.2 datum 25.11.2009 takze asi dost starou :???:
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel

problemy se SMS

Post by Pepa 3 »

Problém byl s některými typy simkaret. Následně to řešil operátor nebo další opravné záplaty. Např. u Vodafone původních sim,které nabízeli 2 linky nebyl problém žádný. U novějších karet a jiných opetátorů se čas od času vyskytl problém. Měla by to vyřešit nová ROM 3.14
garbanzo
nováček
nováček

problemy se SMS

Post by garbanzo »

sim kartu jsem s telefonem porizoval novou, s tou starou telefon nefungoval vubec. zkusim preinstalovat rom a uvidim... diky za rady
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

problemy se SMS

Post by icepoint »

udelal mi to i s posl.Rom,pomohl az HR,pak mesic ok,dnes si to zopakoval,po cca hodine to sam od sebe rozchodil,nechapu,telefon teto kategorie a takovy problem,s ofic.Rom.Pro zajimavost,udelal to v Polsku,v CR se rozbehl.
RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Trabant

problemy se SMS

Post by RejPal »

Jak máš nastavené SMS centrum a číslo na které odesíláš SMS? U některých operátorů (asi kteří nejsou roamingovými partnery domovského operátora??) je třeba natavit formát pro úspěšné odeslání 00420... (a ne +420).
icepoint
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 800,920

problemy se SMS

Post by icepoint »

Mam O2,bylo to +420602909909, zmenil jsem to na 00420...,tak uvidim.Dik za tip.
Post Reply

Return to “HTC HD2”