Rychlé vybíjení telefonu

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Post Reply
petrher
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

Rychlé vybíjení telefonu

Post by petrher »

Mám problém. Zničeho nic se mi začal telefon hrozně rychle vybíjet. Večer ho nabiju a ráno je mrtvý. Nepamatuju si, že bych něco nového instaloval nebo něco přenastavil oproti předchozímu nastavení (před tím jsem vydržel v pohodě dva dny).Synchronizace skoro nevyužívám, akorát počasí jednou za tři hodiny, jinak mám nastavený mail, trvale na wifi ale opravdu nic, co bych neměl před tím. Zkoušel jsem nastavit i jinde zmiňované nastavení USB kvůli lagům, jestli to náhodou není tím a nic.
Když se podívám do spotřeby baterie, tak nejvíc žere : "Telefon v pohotovostním režimu-GSM " a "Telefon v pohotovostním režimu".
Zkoušel jsem běžně restartovat. Nevím, jestli by pomohl HR - nemám s tím zkušenosti o co vše přijdu při HR, tak jsem se zatím neodvážil ? Předpokládám, že všechny kontakty a aplikace zmizí ?
Napadá někoho něco.
martasbas
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Microsoft Lumia 950 Black

Rychlé vybíjení telefonu

Post by martasbas »

Po HR bude telefon jako když si ho koupil, čistý ,prázdný. A to vybíjení baterie už sem kdysi taky řešil u G1, ale už nevím přesně co to bylo, ale myslím že něco s netem, telefon celou noc něco sosal, zkusil bych na noc dát telefon do offline režimu, když se nevybije je to tím že něco sosá, když se vybije je to nějakou běžící aplikací. A máš nastavenou síť na "pouze GSM" nebo ne, jestli nejsi na hranici signálu 3G a telefon pořád nehledá síť.
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Rychlé vybíjení telefonu

Post by AtoM. »

imho to bude tou wifinou.
A co zahřívání? Je po ránu baterka studená?
petrher
nováček
nováček

Rychlé vybíjení telefonu

Post by petrher »

Zkusím odpojit od netu na noc, ale před tím jsem byl trvale připojený neustále na net - 80% doma na wifi a vydržel jsem dva dny bez problémů? Fakt nechápu. Ve sledování baterie je WiFi jako zrout až tak čtvrtá.
. Hlavně to trvá už tak tři dny - prakticky za půl/třičtvrtě dne je na nule.

To zahřívání baterky by znamenalo co ? Vadu baterie?
Jdou nějak zálohovat kontakty, třeba na sd kartu, abych to mohl potom nakopírovat zpět do telefonu, jak to bylo před HR, nebo mám smůlu ?
Díky
janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Rychlé vybíjení telefonu

Post by janiss »

No toto iste som mal aj ja telefon mi zozral za hodinu asi 30-40% baterie v pohotovostnom rezime cize polozeny na stole a to som nemal ani zapnute wifi.Poradil by som ti vypnut vsetko co sa tyka synchornizacie s uctom htc sense sync htc sense, sync htc hub ,aktualizovat pri otvoreni toto vsetko vypni cize nemaj to zaskrtnute a posledna vec je tamplan aktualizacie nastav na "rucne" a este vypni synchronizaciu facebook kontaktov.To vsetko skus urobit a ked nepomoze tak neviem.Mne to pomohlo a baterka drzi super uz sa ani nestazujem. :-)
petrher
nováček
nováček

Rychlé vybíjení telefonu

Post by petrher »

Zkusím povypínat, ale většinu mám již nyní vypnutou. Synchronizace jsem měl vypnuté-jenom počasí jednou za tři hodiny. Facebook nepožívám. Přece ale sakra není řešení všechno povypínat - je tam nějaký posr... problém. Tím samozřejmě nenadávám na vaše rady - jenom si prostě ulevuju :cry:
Jinak zkoušel jsem baterii po třech hodinách chodu a je studená.
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Rychlé vybíjení telefonu

Post by AtoM. »

Jestli jdou dát kontakty na kartu to nevim, ale gmail snad máš, tak si to synchronizuj do mráčku :wink:
petrher
nováček
nováček

Rychlé vybíjení telefonu

Post by petrher »

Povypínal jsem HTC sense (wifi jsem nechal zatím zapnuté) a zatím baterka drží dobře, takže díky za radu. Bohužel mě mrzí, že tohle není moc řešení - zajímalo by mě, v čem je ten pes zakopán. Já tu synchronizaci nepoužívám, takže je mi to jedno, jenom mě mrzí, že jsem to nevyřešil úplně. Možná by pomohl ten HR, ale do toho se mi z lenosti nechce. Pokud se to nezlepší na původní stav, tak ho udělám. Jinak díky všem.
FoXo
nováček
nováček

Rychlé vybíjení telefonu

Post by FoXo »

No ja som cez noc do 3 nabijal a od 3 do 12 tej som nechal bez nabijacky.
WiFi- Off
GPS - ON
Aktualizacie automaticke
Aktualizacia HTC Sence nastavena na rucne.
Mobilny internet pozastaveny zatial lebo mi nabieha novy pausal.

Za tento cas klesla baterka zo 100 na 82% myslim si ze je to dost rychle.
Zeby to bolo tym GPS? On je aktivny aj ked je mobil v pohotvostnom rezime? alebo ako sa to vola
Starbuck
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD, SG Note

Rychlé vybíjení telefonu

Post by Starbuck »

18% za 9hodin je fajn, zvláště při zapnutým GPS.
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Rychlé vybíjení telefonu

Post by spermosh »

taky bych to povazoval za velmi solidni vydrz - velka se ti muze zdat v pripade, ze jsi mel predtim nejake "chrastitko"
tyhle "stroje" na baterii vic nevydrzi no, bohuzel
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Re: Rychlé vybíjení telefonu

Post by Pistolník »

K té záloze kontaktů. Klikni na lidé, menu, a máš tam export/import. Jednodušší už to být ani nemůže.
Post Reply

Return to “HTC Desire HD”