tlačítko pre foťak to vraj má na pravej stranejavak810i wrote: nevím, jestli bude hw tlačítko foťáku.
-- doplnění předchozího příspěvku (stř čer 30, 2010 10:05) --
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Nbl2iYcsmc[/youtube]

tlačítko pre foťak to vraj má na pravej stranejavak810i wrote: nevím, jestli bude hw tlačítko foťáku.
Neříkám že čím více megapixelů, tím je fotka horší, ale může to tak být. Třeba můj stařičkej digitál kterej má 3,2mpx dělá kvalitnější fotky než TD2 kterej má 5mpx, ale naopak 8mpx digitál co má sestra (kšunt za 1200Kč :D ) dělá fotky omnoho horší než TD2... Ale třeba ten Olympus E-1 dělá fotky (pro mně jako začínajícího fotografa - amatéra) dostačující, a lepší než kdejaký moderní kompakt s 12mpx (samozřejmně že záleží taky na tom jakej objektiv nasadím - když tam dám setovej Zuiko 14-45mm f/3,5-5,6 tak je kvalita fotek výrazně horší než u Nikon Nikkor 50mm f/1.4 AI)...javak810i wrote:Teďka jsem se ale dozvěděl spoustu nových a zajímavých věcí!! :D Ano, taky jsem měl SE K810i a tvrdil, že to stačí. taky jsem měl Nokii N79, a tvrdil, že 5mpix je až až, ale nemůžu se ubránit dojmu, že můj nynější Samsung i8910 HD fotí nejlépe ze všech mých telefonů, a to včetně taky 8mpx SE W995. Nejspíš to není nutně rozlišením, ale vyšší rozlišení rozhodně není na škodu a v dnešní době je opravdu 5mpix průměr. Fotit to může pěkně, ale podle mě už stejně nikdo druhou Nokii N82 neudělá. Zrcadlovku mám taky (sice 14mpx :D) a rozhodně nejsem zastáncem co největšího počtu mpx, ale zatím jsem si s navýšením rozlišení jen polepšil.

Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest