HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů
Este jedna otazocka vie HD hlasove vytacanie cisla, ak ano tak ako na to. Dik
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Opravujem to puzdro uz sedi ako uliate ked sa trosku natiahlo je super ale to ze zbytocne zvecsuje telefon to samozrejme zostava.
Zdravím,
jak ukončujete běžící aplikace? Přes nastavení a vynutit ukončení, nebo to lze i jinak?
Jsem s androidem začátečník, tak budu rád za každé info! JInak telefonek je to suprovej,
dostal sem ho bez jediné viditelné závady, kryty sedí jak maj, nikde žádný škvíry!
jak ukončujete běžící aplikace? Přes nastavení a vynutit ukončení, nebo to lze i jinak?
Jsem s androidem začátečník, tak budu rád za každé info! JInak telefonek je to suprovej,
dostal sem ho bez jediné viditelné závady, kryty sedí jak maj, nikde žádný škvíry!
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
Stiahni si na markete nejaky task manager. Ja pouzivam Advanced Task Killer.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
K čemu potřebujete ukončovat aplikace? Seká se vám to, nebo to jinak blbne? Mám DHD přesně měsíc, využívám dost naplno, ale nikdy jsem neměl potřebu něco ukončovat. Vše běží zcela plynule a rychle. Cca 1x za týden restartuji - spíše než potřeba je to zvyk z WM.
-
pk
- stálý přispěvatel

napriklad koli tomu ze nejaka aplikacia na pozadi moze zrat bateriu alebo data uplne zbytocne.
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
No mám túto srandičku doma. V Androide som nový. Vyzerá super a som rád, že nemám problémy s vrzajúcimi krytmi a ani s lícovaním na boku, že by to trčalo.
Mám jednoduché otázke, ktoré možno aj boli zodpovedané (do čítania diskusného fóra sa iba idem pustiť).
1) Na exchange som sa napojil. Načítalo kontakty, maily, kalendár. Ako sa ale v mailoch viem prepínať medzi rôznymi adresármi?
2) Dá sa nejak pri odpovedi na email nastaviť, z akého konta chcem odpovedať?
3) Ako sa na Slovensku dostanem na Android Market?
SR ešte podporovaná nie je, čo mám dať iné bydlisko? A potom keď bude SR podporovaná a bydlisko zmením na SR, nestratím zakúpené aplikácie?
Zariadenie je neskutočne rýchle. Nečakal som to. Displej sa žiaľ extrémne leskle - uvidíme, čo s tým spraví fólia. S virtuálnymi tlačidlami som nad mieru spokojný. Krytky bola dávať dole katastrofa, ale už sa to nechystám opakovať
- a našťastie perfektne lícujú a nevržú.
Najviac mi zatiaľ vadí foťák. Okrem toho, že extrémne chýba tlačidlo na boku pre foťák (o čom som samozrejme vedel), tak mi vadí umiestnenie čocky. Veľmi často to prekryjem rukou a musím držať mobil ako 'pupuš'
, keď chcem fotiť landscape.
Mám jednoduché otázke, ktoré možno aj boli zodpovedané (do čítania diskusného fóra sa iba idem pustiť).
1) Na exchange som sa napojil. Načítalo kontakty, maily, kalendár. Ako sa ale v mailoch viem prepínať medzi rôznymi adresármi?
2) Dá sa nejak pri odpovedi na email nastaviť, z akého konta chcem odpovedať?
3) Ako sa na Slovensku dostanem na Android Market?
Zariadenie je neskutočne rýchle. Nečakal som to. Displej sa žiaľ extrémne leskle - uvidíme, čo s tým spraví fólia. S virtuálnymi tlačidlami som nad mieru spokojný. Krytky bola dávať dole katastrofa, ale už sa to nechystám opakovať
Najviac mi zatiaľ vadí foťák. Okrem toho, že extrémne chýba tlačidlo na boku pre foťák (o čom som samozrejme vedel), tak mi vadí umiestnenie čocky. Veľmi často to prekryjem rukou a musím držať mobil ako 'pupuš'
na Android Market sa dostaneš ale možeš stahovat len free veci iné tam zobrazené ani nemáš:) a inak to s tými za peniaze to neviem či ide ked sa to prestaví na inú krajinu:) ale ked to zistíš daj vediet
a inak otázka da sa niekde sledovat počet prevolaných minut? lebo som to nikde nenašiel
dakujem
a inak otázka da sa niekde sledovat počet prevolaných minut? lebo som to nikde nenašiel
dakujem
-
janac_marek
- smartguru

No dúfam, že sa na ten market dostanem a aj k plateným app, pretože sa toho okamžite inak zbavím.
Je to skvelý telefón, ale za prvý deň som objavil nejaké veci, čo mi vadia.
Medzi najväčší problém patrí handsfree v aute. Sadnem do auta, telefón sa mi spojí automaticky s autom (dúfam, lebo na prvý krát som ich len spárovával, ale na starom to išlo ok). Zavolám niekomu a druhá strana sa mi sťažuje na ozvenu.
Pravdepodobne je naďalej aktívny mic na DHD a to spôsobuje ten problém, že druhá strana počuje seba z reprákov auta.
Mikrofón v aute je ok, zvuk danej osoby je potlačený automaticky. Nechápem prečo je aktívny mic na DHD.
Ďalšia vec, čo sa mi zdá čudná je internetový prehliadač. Displej je krásny, čistý a veľký, ale ak sa prstom dotknem plochy a idem ju posúvať, tak pozadie na danej stránke jemne farebne zmení (zbadal som to na zive.sk). Zmení to len po horný okraj stránky a keď to posúvam, ďalej je to ok, ale ten prechod v tom pozadí je taký divný. Môžem nafotiť ak nie je jasné o čo ide.
Je to vada sw? Dá sa to odstrániť?
Edit:
A s tým mailom.... ako si zobrazím iné adresáre v danom mailovom konte?
Je to skvelý telefón, ale za prvý deň som objavil nejaké veci, čo mi vadia.
Medzi najväčší problém patrí handsfree v aute. Sadnem do auta, telefón sa mi spojí automaticky s autom (dúfam, lebo na prvý krát som ich len spárovával, ale na starom to išlo ok). Zavolám niekomu a druhá strana sa mi sťažuje na ozvenu.
Pravdepodobne je naďalej aktívny mic na DHD a to spôsobuje ten problém, že druhá strana počuje seba z reprákov auta.
Mikrofón v aute je ok, zvuk danej osoby je potlačený automaticky. Nechápem prečo je aktívny mic na DHD.
Ďalšia vec, čo sa mi zdá čudná je internetový prehliadač. Displej je krásny, čistý a veľký, ale ak sa prstom dotknem plochy a idem ju posúvať, tak pozadie na danej stránke jemne farebne zmení (zbadal som to na zive.sk). Zmení to len po horný okraj stránky a keď to posúvam, ďalej je to ok, ale ten prechod v tom pozadí je taký divný. Môžem nafotiť ak nie je jasné o čo ide.
Je to vada sw? Dá sa to odstrániť?
Edit:
A s tým mailom.... ako si zobrazím iné adresáre v danom mailovom konte?
-
pk
- stálý přispěvatel

Mozes skusit nejaky alternativny web prehliadac. Je ich dost. Napriklad Dolphin HD, Opera Mobile, Opera mini, Firefox atd..
-
janac_marek
- smartguru

Oki.
A prosím s tými priečinkami v mailoch? Neviem na to prísť.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 02, 2010 22:50) --
Skúšam MarketEnabler - stiahnuteľný z android marketu. Ale píše mi we got a problem houston. A teda nefunguje simulovanie simky z UK.
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 02, 2010 22:50) --
Skúšam MarketEnabler - stiahnuteľný z android marketu. Ale píše mi we got a problem houston. A teda nefunguje simulovanie simky z UK.
Zdravím, mám menší problém s kalendářem HTC. Když si hodím na plochu tu nejmenší verzi widgetu kalendáře od HTC, tak mi údálost, která je v tentýž den vůbec neukazuje. Píše mi to už od rána, že dnes a zítra nejsou žádné události, přitom mám na večer zapsanou událost.. (ještě včera mi ji to ukazovalo, i týden před ní). Přitom když si hodím widget kalendáře Android, tak tam to ukazuje bez problému... bohužel widget od htc mi příjde praktičtější a estetičtější..
Dále bych se chtěl zeptat na tvorbu složek v android menu.. kde bych si udělal třeba složku na hry, aplikace, atp. To samé ve fotografiích. Jde to nějak pořešit, ať všechny obrázky nejsou v jedné složce? Potřeboval bych si je rozdělit do více složek, ať to taky není tak chaotický a nemíchají se mi fotky např. pracovní se soukromýma..
Dále bych se chtěl zeptat na tvorbu složek v android menu.. kde bych si udělal třeba složku na hry, aplikace, atp. To samé ve fotografiích. Jde to nějak pořešit, ať všechny obrázky nejsou v jedné složce? Potřeboval bych si je rozdělit do více složek, ať to taky není tak chaotický a nemíchají se mi fotky např. pracovní se soukromýma..
-
German
- nováček

- Zařízení: HTC Desire HD
janac_marek
Pošta - Menu - Seznam účtů -Vybrat účet
Pošta - Menu - Seznam účtů -Vybrat účet
Zdravím, dnes jsem objevil, že by měla být nová aktualizace: http://www.htc.com/cz/support.aspx
Nicméně podle verze softwaru mám stále tu 1.32.405.6 a pokud dám zkontrolovat aktualizace nenejde nic. Jde to někomu?
Nicméně podle verze softwaru mám stále tu 1.32.405.6 a pokud dám zkontrolovat aktualizace nenejde nic. Jde to někomu?
-
janac_marek
- smartguru

Tak tie priečinky sú na defaultnom mail prehliadači riešené veľmi neštastne a nevidieť, koľko mám unread mailov dokopy.
mne niak nejdu ako keby mms ked mi dojde sprava vypiše to chybu že aplikacia vykonala nepovolenu operaciu
niečo android.blablabla.mms neviete čo stym?
niečo android.blablabla.mms neviete čo stym?
Není to náhodou jen update Android Marketu ???faldicek wrote:Zdravím, dnes jsem objevil, že by měla být nová aktualizace: http://www.htc.com/cz/support.aspx
http://www.svetandroida.cz/ticha-aktual ... etu-201012" onclick="window.open(this.href);return false;
To je aktualizace pro HTC Desire, ne pro HD.faldicek wrote:Zdravím, dnes jsem objevil, že by měla být nová aktualizace: http://www.htc.com/cz/support.aspx
Nemate nekdo vase DHD se ZAGGem? Jak vypada ten hlinik pokrytej tou folii?
Zdravím. Potřebuji radu a pomoc. Přešel jsem z NOKIA na HTC a pořidil jsem si DESIRE HD. Seznamuji se a zatím super. Jsem ale zvyklej psát s T9 a tady zkracuje. Není nejaká pomoc buď nastavením či nějakým programem? Dále hledám změnu a moje přiřazení jiného tónu z MP3 na zprávy, budík a kalendář. Poradí někdo jak to tam dostat? Díky všem. Zdar