Windows Phone 7 - Otázky a odpovědi: Všeobecná diskuze
Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
AHoj,
Koupil jsem, asi jak ted čtu trochu neuváženě, HTC 7 Trophy a jsem z toho dost vedle. Do ted sem měl HD1 a to na co sem byl zvyklej je ve WP7 uplně jinak.
Co mě trápí asi nejvíc je že nevím jak na "Internet sharing" co používám na s notebookem, je vubec něco takovýho v WP7 možný?
Koupil jsem, asi jak ted čtu trochu neuváženě, HTC 7 Trophy a jsem z toho dost vedle. Do ted sem měl HD1 a to na co sem byl zvyklej je ve WP7 uplně jinak.
Co mě trápí asi nejvíc je že nevím jak na "Internet sharing" co používám na s notebookem, je vubec něco takovýho v WP7 možný?
ST_Ondra: U Samsungů s WP7 lze sdílení internetu aktivovat přes skrytou servisní nabídku, nicméně u zařízení od HTC to nefunguje a pokud vím, zatím nikdo nepřišel na to, jak to obejít, takže je třeba čekat. Těch omezení je zatím ve WP7 hodně.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Snad se brzo obevi nejaka aplikace pro tethering.. Taky to casto pouzivam...
Po tom co jsem zjistil, že na WP7 nejde ani bankovní akplikace Raif. banky, takže se vlastně nejde přihlásit na účet tak sem telefon vrátil. Nechápu jak mužou takovejhle systém vůbec vypustit pro používání ....
tak jak tady čtu tak nevím jak se rozhodnout. Podařílo se mi rozbít sklíčko display-e na HTC HD2 a jsem na vážkách nechat ho opravit cena asi do 5000,- kaček nebo raději koupit nový HTC HD7. Telefon užívám na telefonování sledování
TV, rádií - internet. Poradte jak se rozhodnout ?
TV, rádií - internet. Poradte jak se rozhodnout ?
to je tezko radit ale jestli to pouzivas jen na to co pises nevidim duvod si htc hd7 neporidit , tyto veci tam urcite fungovat budou a tet kdyz uz jsou wp7 odemceny je to duvod znova prehodnotit i moje rozhodovani ( a asi ne jenom moje )
jeste velke plus urcite bude jak vsude pisou uzivatele co wp7 a htc hd7 maji je rychlost systemu , coz pro mne osobne je po 2 letech jeste porad pouzivani htc hd1 jedno z nejvetsich ocekavani meho pristiho stroje - uz se moc tesim
jeste velke plus urcite bude jak vsude pisou uzivatele co wp7 a htc hd7 maji je rychlost systemu , coz pro mne osobne je po 2 letech jeste porad pouzivani htc hd1 jedno z nejvetsich ocekavani meho pristiho stroje - uz se moc tesim
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Největší problém je zatím nemožnost nakupovat aplikace. Ovšem všichni velcí hráči (facebook, twitter, rádia) dávájí klienty zdarma, takže to zas takový problém není.
-
Miroslav Havlíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020
To sice ano, ale Flight Control Demo jde hrát jenom do deseti přistání. :( A já bych za něj přitom ty tři dolary tak rád dal.
ta nemožnost nákupu placených aplikací v ČR je hodně limitující. Letos už se zpřístupnění zřejmě nedočkáme, ale doufám, že na tom MS na začátku příštího roku zapracuje.
-
jerry_stolarik
- smartguru

Docela se divim jak si Microsoft dava na cas... Vzdyt Android Market a iPhone App Store uz v cesku funguji.... Jestli chcou s Wp7 prorazit tak budou muset zapracovat....
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Spíš bych to viděl na problém dané aplikace než WP 7...ST_Ondra wrote:Po tom co jsem zjistil, že na WP7 nejde ani bankovní akplikace Raif. banky, takže se vlastně nejde přihlásit na účet tak sem telefon vrátil. Nechápu jak mužou takovejhle systém vůbec vypustit pro používání ....
Mně by spíš překvapilo, kdyby raifka tak rychle vyvinula app pro WP7. Žádnou takovou aplikaci pro WP7 zatím samozřejmě nemá, proto Vám tam nemůže fungovat. Že jste šel telefon reklamovat a reklamaci Vám uznali tak je to jen náhoda, že se sešli 2 BFU ve stejný okamžik na jednom místě.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 29, 2010 1:40) --
Btw jak funguje search button? Měl jsem tu čest ho zkusit jen v SDK a byl skvělý. Akorát při nastavení search locale na Czech se po jeho stisknutí jen otevřel obyčejný IE s Bingem jako website.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 29, 2010 1:40) --
A zkoušel si Seesmic? U toho by mě zajímalo, jak funguje, bo ho používám i na desktopu, kde sem s ním velmi spokojený.Jiří Hrma wrote:element332: ono to u těch "zamrazených" aplikací funguje pouze v případě, když tam výrobci přidají podporu. Ale stejně je to trochu divoké, uvedu příklad:
- mám rozepsaný status v aplikaci Twitter (tenhle program se umí zamrazit), jenže... při rozepsaném statusu stisknu tlačítko Win, jsem na hlavní obrazovce, pustím třeba Internet Explorer, Zune, Nastavení... a když se pak přes tlačítko Zpět proklikám o X kroků dozadu do aplikace Twitter, mohu pokračovat ve svém rozepsaném statusu (vše je tedy v pořádku krom toho, že je to dost nešikovné a zdlouhavé). Když bych se ale rozhodl zpětně vrátit do Twitteru přes zástupce v Programech (nebo přes panel na hlavní obrazovce), tak se klient spustí načisto a status je nutné psát znovu.
Btw jak funguje search button? Měl jsem tu čest ho zkusit jen v SDK a byl skvělý. Akorát při nastavení search locale na Czech se po jeho stisknutí jen otevřel obyčejný IE s Bingem jako website.
-
jerry_stolarik
- smartguru

Tak jsem vyzkousel par twitter klientu jak jsou na tom se zmrazovanim...
Seesmic.. zmrazovani funguje..a je mozne se vratit k rozepsane zprave...
Beezz.. zmrazovani funguje..ale neni mozne se vratit k rozepsane zprave...
Twitt.. zmrazovani funguje..nejak jim dneska zlobily servery a neslo se vratit k rozepsane zprave...
Ofiicialni Twitter klient.. zmrazovani funguje..a je mozne se vratit k rozepsane zprave...
Seesmic.. zmrazovani funguje..a je mozne se vratit k rozepsane zprave...
Beezz.. zmrazovani funguje..ale neni mozne se vratit k rozepsane zprave...
Twitt.. zmrazovani funguje..nejak jim dneska zlobily servery a neslo se vratit k rozepsane zprave...
Ofiicialni Twitter klient.. zmrazovani funguje..a je mozne se vratit k rozepsane zprave...
zdary všem, jak je to prosím s free aplikacemi na windows phone 7? nejde se mi na marketplace vubec přihlásit, je nutné to řešit změnou oblasti (usa) při registraci na zune.net? díky moc
podařilo se, sry za spam
podařilo se, sry za spam
-
steelspace
- smartmaniak

Je třeba změnit zemi na USA nebo UK. V Zune pass, live id a nejlépe i v mobilu. V tom případě je pak vyhledávání v Bingu z telefonu v aplikaci a nikoliv na webu a mapy zobrazují i některé detaily.
Stejnou zemi je bohužel nutné nastavit i na PC, jinak se Zune sw nespustí. Na druhou stranu je pak možné nakupovat hudbu (nikoliv aplikace) pomocí MS Points i u nás.
Stejnou zemi je bohužel nutné nastavit i na PC, jinak se Zune sw nespustí. Na druhou stranu je pak možné nakupovat hudbu (nikoliv aplikace) pomocí MS Points i u nás.
ahoj, nevíte prosím někdo. jak je ve WP7 řešen sim toolkit? mám na SIM aktivovaný GSM Banking a nevim, jak se k němu dostanu. ne WM6.5 to bylo vyřešený aplikací STK... díky
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 02, 2010 21:10) --
ahoj, ještě jedna otázka: funguje vám na rádiu RDS? mě to ukazuje jen frekvenci a nic víc...
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 02, 2010 21:10) --
ahoj, ještě jedna otázka: funguje vám na rádiu RDS? mě to ukazuje jen frekvenci a nic víc...
-
steelspace
- smartmaniak

SIM toolkit asi neumí - nikde jsem o tom nenašel informaci.
RDS - ano, po chvilce se mi zobrazí název stanice, ale v oblíbených vidím jenom frekvenci.
RDS - ano, po chvilce se mi zobrazí název stanice, ale v oblíbených vidím jenom frekvenci.
-
martan1981
- přispěvatel

- Zařízení: SGS4
Re: Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
Mal by som jednu otázku na tých čo majú WP7. Ako funguje wifi? Pri uspani pristroja ostava pripojeny na wifi alebo sa prepne na data cez operatora? Alebo sa to da nastavit?
Diky moc.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Diky moc.
-
jerry_stolarik
- smartguru

Zdravim,
tak jsem to potestoval a Wifi se pri uspani telefonu vypina.. Pri probuzeni telefonu se pak Wifi samo zapne a pripoji k siti.
Pokud je tedy telefon uspany tak pouzuva data od operatora.. Neda se nastavit aby Wifi fungovalo i kdyz je telefon uspany...
Jedine co se da nastavit je vypnout data od operatora.. A pak pouzivat jen Wifi..
tak jsem to potestoval a Wifi se pri uspani telefonu vypina.. Pri probuzeni telefonu se pak Wifi samo zapne a pripoji k siti.
Pokud je tedy telefon uspany tak pouzuva data od operatora.. Neda se nastavit aby Wifi fungovalo i kdyz je telefon uspany...
Jedine co se da nastavit je vypnout data od operatora.. A pak pouzivat jen Wifi..
-
martan1981
- přispěvatel

- Zařízení: SGS4
Re: Windows Phone 7: Otázky a odpovědi (všeobecná diskuze)
Element dakujem ti za odpoved. Skoda ze to nejde nastavit. Nuz jedna z vyhod androidu. Na mm.cz som cital ze mali telefon pripojeny na wifi ked spal a stahoval postu atd. Ale nemali v nom tusim sim. Asi sa to sprava inak. A ty mas aky model konkretne? Aj ked od toho to asi nezavisi.