Nove HTCSense
Nove HTCSense
Ahoj, prosim, jak pouzivat HTCSense ? Kdyz kliknu mysitkem na odkaz, dostanu hlasku pro prihlaseni, tot vse.
Nove HTCSense
máš na mysli asi http://htcsense.com" onclick="window.open(this.href);return false; že? tak k tomu jako první bod potřebuješ HTC Desire Z nebo HTC Desire HD - viz tenhle článěk ;)
Re: Nove HTCSense
Alebo ROMku s novym sense:-)
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Nove HTCSense
Teď ještě záleží na HTC jestli uvolní update pro své starší zařízení.
-
Kubaiss
- nováček

- Zařízení: HTC Desire Z
Nove HTCSense
mam Desire Z a kdyz se zaregistruji pres mobil na HTCsense.com, probehne vse v poradku a zepta se me to, zda chci zapnout funkci Poloha telefonu, tak ji zapnu, ok... Jenze v mobilu to hlasi zapnuto a web pise: "Sledování telefonu je momentálně zakázáno. Z bezpečnostních důvodů povolte tuto funkci v telefonu. Menu-Nastavení-Umístění-Hledání telefonu"... no jenze kdyz tam vlezu, tak tam to mam zaskrtnute, zapnute...
ucet jsem smazal, zalozil znovu a nic... Vam to funguje?
ucet jsem smazal, zalozil znovu a nic... Vam to funguje?
- Cleric
- smartmaniak

- Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB
Nove HTCSense
Někde se tu psalo že kluci z HTC to tam ještě nemají úplně v cajku a časem by se to mělo zlepšit.
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
Nove HTCSense
Zkuste technickou podporu HTC. Mě jednou pomohli.
Nove HTCSense
Doporučuju kdyžtak navštívit HTC Store Na Poříčí...tam by měli poradit...Jsou tam každej všední den od 10 hod. do 19 hod. o víkendu taky nějak ale to zpaměti nwm...kdyžtak další info o storu: http://htcfans.cz
Nove HTCSense
Presne to same me dela u Desire HD. Poloha nefunguje!
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Nove HTCSense
Poloha mi funguje v Google Chrome. Nefunguje v Opeře, Firefoxu a novým IE 9. V těhle to hází stejnou chybu kterou píšete.
Nove HTCSense
mne to funguje na všetkýc, len 1 den to nefungovalo mne a teraz mi to bezi v pohode aj na Opere ,ktoru primarne pouzivam...